Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ravl

acid

Recommended Posts

e o contra replică la topicul lui Dune ...

acum că am văzut care's candidaţii la topicul ăla , să vedem şi reversul :jester:

 

recunosc că Tăb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ravl, pe ce topic e logoreea asta? :bataita:

undeva pe la religie,

Share this post


Link to post
Share on other sites
esti un dobitoc dragul meu si un mare, prea mare mancator de cacat. smile.gif Asta cel putin in spatele monitorului ...daca te-ai dovedi la fel si in realitate, esti si mai prost decat in spatele monitorului daca crezi ca as avea vreo retinere sa ti-o spun.

asa ca pana una alta nu numai ca te incadrezi personal la respectivele categorii dar le mai reprezinti cu succes si pe cele adaugate de mine...wink.gif

 

şi bine

Share this post


Link to post
Share on other sites

no...asta daca mai era ceva demonstrat :).dar cam asta e ala caruia atunci cand ii dau muie va oripilati toti ca niste fete mari :P.

cum zicea vita ailalta de se zeifica singura "subtili si cu ironii fine" nu cu limba scoasa, ochii aposi,basinile la cur si spumele la gura, desigur :cry:

 

si problema mare este ca oricat v-ar demonstra omul, aia care nu sunteti prosti, sunteti ipocriti... ca na, asa sunteti voi :huggles:

Edited by __Dunadan

Share this post


Link to post
Share on other sites
no...asta daca mai era ceva demonstrat :kiss:.dar cam asta e ala caruia atunci cand ii dau muie va oripilati toti ca niste fete mari :).

cum zicea vita ailalta de se zeifica singura "subtili si cu ironii fine" nu cu limba scoasa, ochii aposi,basinile la cur si spumele la gura, desigur :kiss:

 

si problema mare este ca oricat v-ar demonstra omul, aia care nu sunteti prosti, sunteti ipocriti... ca na, asa sunteti voi :hi:

 

serios "mei" ur

Share this post


Link to post
Share on other sites
no...asta daca mai era ceva demonstrat :P.dar cam asta e ala caruia atunci cand ii dau muie va oripilati toti ca niste fete mari ;).

cum zicea vita ailalta de se zeifica singura "subtili si cu ironii fine" nu cu limba scoasa, ochii aposi,basinile la cur si spumele la gura, desigur :D

 

si problema mare este ca oricat v-ar demonstra omul, aia care nu sunteti prosti, sunteti ipocriti... ca na, asa sunteti voi ;)

Dune ... este ultima observaţie pe care vreau să o fac .

 

Din dorinţa ta arzăroare de a arunca căcatul de pe forum, cumva s'a produs o eroare ... conştient sau nu ai devenit producătorul acelei materii prime, iar eu cred că e păcat ... . :D

 

semnat : un tătic băşinos ! :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×