Jump to content
Forum Roportal
Apocalipseee

Intrebari legate de licenta

Recommended Posts

Salut tuturor,

Am terminat anul trecut o facultate particulara dar nu m-am inscris la examenul de licenta deoarece am vrut sa -l mai aman inca un an.Am absolvit cei 4 ani fara restante sau alte probleme de genul... Acum va intreb 2 lucruri:

a) Pot sa-mi ridic de la facultate o dovada de absolvire a celor 4 ani de studii(fara licenta)?(reamintesc ca nu m-am inscris pentru lucrarea de licenta)

b)Daca vreau sa dau anul acesta lucrarea de licenta trebuie sa mai platesc inca o data anul 4 cu toate ca l-am terminat cu brio?? sau ma inscriu doar la licenta si platesc doar taxa referitoare la ea??

Astept raspunsuri, Multumesc mult

a) DA

b)Nu e mai bine sa suni la secretariatul facultatii,pentru toate detaliile?

Pai am sunat dar nu m-a lamurit bine secretara d-aia am zis sa va intreb pe voi....

Mai astept sugestii si raspunsuri in continuare va rog mult :blink:

a)=DA

b)=depinde de facultate, daca exista o astfel de taxa sau nu. Sfatul meu este sa te interesezi direct de la sursa, si din timp, nu sa te trezesti cu cinestie ce complicatii cand iti depui dosarul. Facultatile au autonomie, deci fiecare se autoadministreaza dupa cum o duce capul.

Mersi mult,

acum ramane sa-mi iau inima in dinti si sa ma duc la facultate sa intreb face 2 face :blink: :D

De ce sa-ti iei inima in dinti, ca doar nu mergi la ghilotina, e dreptul tau si nimeni nu o sa-ti taie capul.

Daca ai vedea ce secretara avem , si de fiecare data cand o intrebam ceva... avea un stil aparte sa ti raspunda sincer sa fiu...iti taia cheful de viata imediat :blink: .... mai nimeni de la mine din an nu prea trecea pe la ea , ala care trecea ba revenea fara raspunsuri ba revenea cu mult mai multe intrebari pentru el....

Daca ai vedea ce secretara avem , si de fiecare data cand o intrebam ceva... avea un stil aparte sa ti raspunda sincer sa fiu...iti taia cheful de viata imediat :blink: .... mai nimeni de la mine din an nu prea trecea pe la ea , ala care trecea ba revenea fara raspunsuri ba revenea cu mult mai multe intrebari pentru el....

Si a mele erau niste intepate cu scarba de munca, dar din moment ce erau platite din banii mei, trebuiau sa te serveasca. Eu unul sunt mai tupeist, am fost si am reclamat-o pe una la decan - stateam si asteptam 15 minute sa vina si ea nu-si termina discutiile. A doua data, cand m-a vazut a sarit ca un arc, sa ma serveasca. Nu vad de ce sa-ti fie frica de ele, e dreptul tau, iar ele sunt renumerate ca sa te serveasca.

bine ar fi sa te auda cand spui asta :blink: , deci d-aia nu am insistat ft mult sa intreb la secretariat faza cu taxa aia.... am preferat pe forum... aici macar lumea nu ia bani dar iti raspunde onest si pierde putin timp ca sa iti raspunda.E de apreciat!