Sari la conținut
Forum Roportal
darkness_love

Cum ii conving pe parinti sa accepte un caine in casa?

Postări Recomandate

um..hey..:cheer:))) o sa para o prostie ce am sa scriu akum..dar..am ajuns..sa disper =)))) deci..eu imi doresc enorm un caine...iar mama nu e de acord sa'l tina bla bla.. :cheer:@ ca nu am grija si k am mai avut si..etc...

 

dar.. akuma..e altceva.. ;))) si lool..ce pot sa scriu :|...

 

daca aveti idei cum as putea sa o conving...v'as fi recunoscatoare :doh: ea este o fire foarte dificila..si cand zice..nu nu ramane..8-| :doh:

 

dar ma cert zilnic cu ea..si am ajuns sa nu mai vorbim din cauza asta :|

 

defapt...incercam sa..fac un alt topic :|..mda ... :ph34r:

 

um..hey..:)))) o sa para o prostie ce am sa scriu akum..dar..am ajuns..sa disper =)))) deci..eu imi doresc enorm un caine...iar mama nu e de acord sa'l tina bla bla.. :cheer:@ ca nu am grija si k am mai avut si..etc...

 

dar.. akuma..e altceva.. :))) si lool..ce pot sa scriu :|...

 

daca aveti idei cum as putea sa o conving...v'as fi recunoscatoare :o: ea este o fire foarte dificila..si cand zice..nu nu ramane..8-| :good:

 

dar ma cert zilnic cu ea..si am ajuns sa nu mai vorbim din cauza asta :|

 

defapt...incercam sa..fac un alt topic :|..mda ... :o:

 

 

si tot nu mi'a iesit :|

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Darkness date pe moarte si zii ca ultima ta dorinta e sa ai un caine apoi vindecate extraordinar.......:)) glumesc............e greu :bye: .......fa ceva sa o impresionezi.....aratai ca esti o fire responsabila si apoi cine jtie :senile:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probabil parintii tai cred ca nu esti destul de rasponsabil/a pt un animalut de companie. Si intr'adevar, scrierea cu sh, tz, k este interzisa pe forum. Mai multa grija in viitor te rog. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si eu am fost intr-o sitoatie asemanatoare ... tata nu era de acord cu nici un animal in casa ... chiar daca eu si mama mea vroiam unul . acum am un labrador de 8 luni . sa iti spun cum am procedat : l-am prins intr-o zi in care era fericit . eu cu mama am inceput sa stam de vorba despre catei : ca ne apara , etc. . el s-a uitat cam ciudat , dar nu a comentat . am inceput sa caut oferte de adoptari catei ( nu vroia nici un animal in casa , da sa mai dam si bani pe el ...) . am gasit o oferta cu un catel , rasa preferata a tatalui meu . de fata cu tata i-am zis mamei mele de oferta si mama a zis ca sa cer stapanului poze cu catelul . tata a zis ca vrea sa-l vada si el . i-a placut . a doua zi , cand a venit de la servici , a gasit catelul in bucatarie . nu prea i-a convenit , dar am reusit sa-l convingem ca ar fi un act de cruzime daca l-am da din nou . :kiss: :yahoo:

incearca si tu . poate va merge si la tn .

o alternativa ar fi : sa iei un caine si sa spui ca e al unui prieten si ca te-a rugat sa ai putin grija de el cat timp e plecat din oras . daca zice ca sa i-l dai inapoi , spui ca prietenul a plecat deja din bucuresti . trebuie sa arati foarte multa responsabilitate fata de catel . sa ai f multa grija de el : il speli , il plimbi , etc. dupa o saptamana ii spui mamei tale adevarul .

 

mama ta are dreptate : e o mare responsabilitate sa ai un caine . ai grija : catzeii sub 5,5 luni trebuie scosi sa-si faca nevoile o data la 2-2.5 ore , trebuie sa-i duci la veterinar saptamanal .

 

sper sa-ti fie de folos sfaturile mele .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
adu-l si gata...doar nu o sa-l lase pe strazi cand o sa vada ce dragalas e

 

nu toti gandesc asa si exista o mare sansa sa zboare patrupedu' direct in drum, asa ca eu spun sa nu faci asa :this:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am incercat..am fakut tot posibilu..chiar am adus si un catzel de afara..si chiar a ajuns...inapoi..si..am fakut tot posibilu'..i'am spus ca ma si apara si tot..dar.. nu :yawn:(..si ea nu sporta animalele..mai ales cainii..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×