solene22 0 Report post Posted January 17, 2008 va rog daca stiti "ponturi" pentru un par stralucitor sa imi spuneti si mie. al meu nu e degradat deloc, e sanatos, dar ii lipseste stralucerea pe care mi-as dori-o. asadar...ceva masti.....solutii traditionale....naturale..... va multu! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
GinGin 8 Report post Posted January 18, 2008 In afara de folosirea balsamului la fiecare spalare ti-as recomanda sa il tratezi din cand in cand cu ulei de jojoba. Masca naturala ar fi o maioneza facuta cu ulei de masline si pusa pe par dupa o prima spalare...o lasi 2 minute,apoi speli iar parul cu sampon si pui balsam la final. Share this post Link to post Share on other sites
koffemaker 5 Report post Posted January 18, 2008 1.suc de lamaie in ultima apa de clatire 2. ceai de frunze de mesteacan-ultima clatire Share this post Link to post Share on other sites
GinGin 8 Report post Posted January 18, 2008 daca parul e negru sau castaniu,spalat si clatit cu ceai din frunze de nuc Share this post Link to post Share on other sites
otilia* 160 Report post Posted January 18, 2008 pentru blond clatit cu ceai de musetel. Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2,506 Report post Posted January 18, 2008 1.suc de lamaie in ultima apa de clatire 2. ceai de frunze de mesteacan-ultima clatire la clatire ultima clatire sa fie cu apa rece si cu otet de mere :bye: Share this post Link to post Share on other sites
ralu 3006 0 Report post Posted February 28, 2008 va rog daca stiti "ponturi" pentru un par stralucitor sa imi spuneti si mie. al meu nu e degradat deloc, e sanatos, dar ii lipseste stralucerea pe care mi-as dori-o. asadar...ceva masti.....solutii traditionale....naturale..... va multu! :tease: buna daca vrei stralucirea parului sa fie de invidiat i/ti recomand un tratament cu ulei de mazline,eu il fac de vreo dou luni si am un par de invidiat se aplica ulei de mazline p toata lungimea parului si se lasa sa actioneze 24 ore,o sa vezi un rezultat formidabil,pt mine este ceva miraculos.incearca si u daca vrei sper sa fi multumita :P Share this post Link to post Share on other sites
florianb 64 Report post Posted February 28, 2008 (edited) da da... nimic nu straluceste mai tare ca chelia! :P te tunzi zero si o sa fii cea mai stralucitoare! :tease: Edited February 28, 2008 by florianb Share this post Link to post Share on other sites
Black Panther 0 Report post Posted February 28, 2008 da da... nimic nu straluceste mai tare ca chelia! :doh: te tunzi zero si o sa fii cea mai stralucitoare! :rot: Da' te ungi şi cu ulei de mazline pe chelie , right?:P On: Măştile cu "gaz" nu se mai poartă?:tease: Share this post Link to post Share on other sites
florianb 64 Report post Posted February 28, 2008 Da' te ungi şi cu ulei de mazline pe chelie , right?:P On: Măştile cu "gaz" nu se mai poartă?:tease: Imi place cum gindesti! (la fel ca mine :rot:) O alta solutie extrem de stralucitoare e folosirea cerii de parchet pe respectiva chelie! Iar daca vrei sa moara toti de ciuda din cauza stralucirii tale te razi in cap si-apoi iti dai cu sclipici pe chelie! Daca intri asa intr-o discoteca o sa fii deliciul serii! Pe mine chiar ma tenteaza ideea! :doh: Share this post Link to post Share on other sites