Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ToDieFor

Incotro?

Recommended Posts

M-am decis sa deschid si eu o tema. Sper sa capteze atentia intr-o oarecare masura. In ultimii ani prea bine nu mi-a mers. Stiu ca nu sint singurul. Ma uit la avalansa de mesaje de tot felul si-mi dau seama de asta. Pe plan material si sentimental nu mi-a mers mai deloc. Profesional da. Am ceva realizari intr-un timp relativ scurt. Nu stiu ce veti spune despre mine, dar uneori e bine sa poti avea un model de urmat, un om care sa te impulsioneze prin felul sau de a fi, sa-ti insufle optimism, sa ai ceva de invatat. Mai ales atunci cand din toate partile primesti numai lovituri. Am descoperit un astfel de om in urma cu aproape 2 ani. Calmul si echilibrul sau, optimismul uneori exagerat m-au atras mult. Dupa o perioada am ajuns la concluzia ca asta este omul cu care vreau sa lucrez. I-am si spus-o. Si el a fost de acord cu mine. Insa, de multa vreme m-a tot dus cu vorba. Mi-a promis ca am sa fac parte din echipa lui. Nici pana astazi nu sa-a materializat in ceva acea promisiune. Uneori ma intreb oare de ce? De ce si-a atras in jurul sau tot felul de oameni slabi ca meserie? Uneori mi-a dat impresia ca-i place sa-si bata joc de mine. Niciodata nu la-am auzit sa mi se planga de ceva. Nu mi-a reprosat nimic. Nu pot intelege ce sa-a intimplat. Unde sa-a rupt filmul in toata povestea asta? Unii spun ca pentru el conteaza ce avantaje in materie de "pile","relatii" ii poti oferi, altii spun ca e pe "invers" si ca asta e un alt criteriu de selectie , altii spun ca ar trebui sa-i oferi ceva avantaje financiare, etc...Refuz sa cred o parte din toate astea. Mai sint si vorbe rautacioase la mijloc, sint convins. I-am trimis recent un mesaj in care la-am intrebat de ce nu vrea sa colaboram. Am apelat la sinceritatea lui. Pauza. Fara raspuns. Nu mai inteleg nimic. Voi? Nu am expus toate datele problemei din lipsa de spatiu si ca sa nu plictisesc. Ideea e ca un astfel de om e mai rar de intalnit. E inteligent, are o cultura generala de invidiat si cred ca as fi avut ceva de invatat de la el. Mai ales cum sa ma port cu oamenii si cum sa ies la suprafata atunci cand ma scufund, pentru ca el a facut-o de multe ori. Si mai cred ca de la un om cu 10 ani mai mare ca mine as putea invata multe. Poate e doar un moft de-al meu. Poate atat. Astept parerea voastra. Poate gasiti o explicatie plauzibila. Sint curios sa aud pareri. :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
uneori e bine sa poti avea un model de urmat, un om care sa te impulsioneze prin felul sau de a fi, sa-ti insufle optimism, sa ai ceva de invatat. Mai ales atunci cand din toate partile primesti numai lovituri.

 

Am descoperit un astfel de om in urma cu aproape 2 ani. Calmul si echilibrul sau, optimismul uneori exagerat m-au atras mult. Dupa o perioada am ajuns la concluzia ca asta este omul cu care vreau sa lucrez. I-am si spus-o. Si el a fost de acord cu mine.

 

Insa, de multa vreme m-a tot dus cu vorba. Mi-a promis ca am sa fac parte din echipa lui. Nici pana astazi nu sa-a materializat in ceva acea promisiune. Uneori ma intreb oare de ce? De ce si-a atras in jurul sau tot felul de oameni slabi ca meserie?  Uneori mi-a dat impresia ca-i place sa-si bata joc de mine. Niciodata nu la-am auzit sa mi se planga de ceva. Nu mi-a reprosat nimic. Nu pot intelege ce sa-a intimplat. Unde sa-a rupt filmul in toata povestea asta?

 

I-am trimis recent un mesaj in care la-am intrebat de ce nu vrea sa colaboram. Am apelat la sinceritatea lui. Pauza. Fara raspuns. Nu mai inteleg nimic. Voi? 

[snapbacca]50285[/snapbacca]

 

 

 

 

 

cu toate ca ai dat multe detalii, ceva, ceva lipseste.....

personal pot spune ca am intilnit citeva persoane care doar prin prezenta lor, imi inspira o energie de neinteles, exact cum ai spus "calmul" acela "se transmite" intr-un fel de te reinoieste .

eu stiu foarte bine ca "si tacerea-i un raspuns... din ce motive este tacere nu stiu, se pare ca nici tu nu poti ghici...

mi se pare interesant faptul ca tu ai propus, el a promis, dar in acelasi timp ti se pare ca ii place sa-si bata joc de tine... si totusi el nu ti-a facut nici o corectare asum pe plan profesional.... ceva nu face sens.....si el evita sa comunice cu tine, se pare.

poate el nu vrea intr-adevar sa lucreze cu tine, dar din politete la intrebarea ta, pe moment a spus da si pe urma sa-a razgindit din oarecare motiv si acum nu vrea sa-ti spuna, mai ales daca stie cum il vezi tu pe el...., deoarece nu stiu situatia intreaga, sint inclinata sa spun: las-o balta si vezi-ti de drumul tau, oricit la-ai stima tu pe el, daca nu are decenta sa-ti spuna adevarul pe sleau, ce mai conteaza, nu pare a fi persoana care tu crezi ca este. sper sa-i dai de cap!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
M-am decis sa deschid si eu o tema. Sper sa capteze atentia intr-o oarecare ............................... ca mine as putea invata multe. Poate e doar un moft de-al meu. Poate atat. Astept parerea voastra. Poate gasiti o explicatie plauzibila. Sint curios sa aud pareri.
Edited by Victor Apostu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intodeauna incercam sa ne depasim conditia urmand un model/exemplu ce ne e sursa de amibitie. E bine ca ai gasit pe cineva..e rau ca acea peroana (poate) te-a dezamagit prin tacerea sa. Cel mai bine ar fi daca ai putea povesti cu el personal sa vezi cum e cu adevarat situatia. Chiar si in cazul cel mai rau, macar sti ca ai facut tot ce se putea si poti sa "move on". Principalul e sa nu renunti la ambitiile tale, mai ales ca din cate am inteles, ti-ai format o idee in ce domeniu vrei sa lucrezi :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu m-am ferit in viata de a vedea oamenii ca modele pentru ca oamenii sunt schimbatori si ajung foarte repede sa te dezamageasca.Mai ales ca sunt convinsa ca intr-un fel se comporta in societate si altfel sunt ei in intimitate.Dupa ce am primit mai multe lovituri,am inceput sa iau de la fiecare ce era mai bun si sa selectez falsitatea sa-o dau deoparte.Sunt foarte multi oameni care-si vad numai interesul material sau spiritual si iau de la tine tot ce au nevoie dupa care te arunca,ca pe un lest vazandusi mai departe de viata.E posibil ca acesta sa fie motivul. :huggles:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Uneori ma intreb oare de ce? De ce si-a atras in jurul sau tot felul de oameni slabi ca meserie?

[snapbacca]50285[/snapbacca]

 

Oricum nu ai ajunge sa pricepi acest lucru.

...

Totusi el nu te-a dat deoparte decat dintr-un motiv.., pe care-la stii sau banui destul de bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eu m-am ferit in viata de a vedea oamenii ca  modele pentru ca oamenii sunt schimbatori si ajung foarte repede sa te dezamageasca.Mai ales ca sunt convinsa ca intr-un fel se comporta in societate si altfel sunt ei in intimitate.Dupa ce am primit mai multe lovituri,am inceput sa iau de la fiecare ce era mai bun si sa selectez falsitatea sa-o dau deoparte.Sunt foarte multi oameni care-si vad numai interesul material sau spiritual si iau de la tine tot ce au nevoie dupa care te arunca,ca pe un lest vazandusi mai departe de viata.E posibil ca acesta sa fie motivul. 8)

[snapbacca]52183[/snapbacca]

 

 

Chiar si aceia pe care-i ajuti, te rasplatesc cu rau. Iar barfa? Cred ca m-am obisnuit deja cu ea... Nu mai am incredere aproape in nimeni... Modele ? Greu gasesti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar si aceia pe care-i ajuti, te rasplatesc cu rau. Iar barfa? Cred ca m-am obisnuit deja cu ea... Nu mai am incredere aproape in nimeni... Modele ? Greu gasesti!

[snapbacca]54128[/snapbacca]

 

In primul rand,nu ajuti asteptand o rasplata,indiferent daca e buna sau rea...ajuti pur si simplu!

In al doilea-barfa exista din totdeauna,nu trebuie sa traim dupa ea ca altfel nu ajungem niciunde...

 

Modele de urmat?Una e perioada adolescentei,cand ai in casa(sau nu...) un model intruchipat in parintii tai,a doua perioada e cea a maturitatii in care deja esti format,si nu trebuie decat sa fii tu insuti!

Mult succes in continuare,si nu ezita sa ne intrebi daca sunt ceva nelamuriri... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ToDieFor, am citit povestioara ta. Ai zis ca ai dat amanunte... nu nu prea ai dat, dar e oca, mi-am facut o parere.

 

Zici ca omul este integru, un om deosebit, puternic si cum il mai vezi tu. Tot ce pot eu sa-ti spun este ca oamenii de genul asta nu promit, ci vor sa vada realizari. In conditiile astea, nu vor sa li se faca promisiuni ci dovezi. Cu ce te-ai dus tu concret la el si el nu a fost de acord? I-ai propus o colaborare si el a fost de acord. Bun... mai departe? Ai asteptat ce? Sa incepeti colaborarea si apoi vezi tu la ce esti bun? Ai mers cu un un proiect de afacere sau colaborare la el? I-ai prezentat cateva avantaje? I-ai demonstrat ca esti in stare de munca si de colaborare?

 

Tu la-ai analizat pe el, iti place, dar incearca sa-la analizezi in asa fel incat sa intelegi ceva si sa te ajute pe viitor in colaborare. NU ai dat detalii despre domeniul de activitate, iar asta era important. Iti spun insa ca lumea afacerilor e plina de oameni puternici, nu sentimentali. Sentimentele intra in arta. De asta nu te vrea langa el inca; tu vrei sa te ia in echipa pentru ca tu il admiri?! Incearca sa te arati entuziasmat, si dincolo de asta, capabil. Nu va mai fi nevoie sa il bati tu la cap. Un om asa cum ai spus ca este el, stie sa selecteze astfel de oameni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×