Jump to content
Forum Roportal
.I.

Leacul bolilor grele

Rate this topic

Recommended Posts

Deschid acest topic in speranta ca cei aflati in suferinta isi vor gasi vindecarea cat mai repede posibil si cu minimum de bani.

Cu totii suntem nascuti si crescuti intr0un sistme in care bolile sunt de cele mai multe ori incurabile 100% si cu totii traim , mai mult sau mai putin , cu firaca imbolnavirii cu ceva ce ne poate costa viata.

Cancer, SIDA/HIV, LEUCEMIE etc. si multe alte boli din acest sens...ne par de-a dreptu date de Diavol oamenilor pentru ai aduna gramada in "mizeria suferintei".

 

De multi ani studiez stiintele subtile si medicina "alternativa"...si de multe ori am descoperit adevarate oaze de vindecare. Marea problema este ca aceste oaze informationale de vindecare sunt atat de obscure si atat de suprimate de Sistemul Masonic ce reprezinta conducerea in esenta si a Sistemului Sanitar Mondial. Foarte rar sunt acceptate metode "incredibile" de vindecare , de catre asa zisii Doctori "academicieni"....din simplul motiv ca astfel si-ar pierde locurile de munca si ar face ca Marile Companii Farmaceutice ale lumii sa piarda sutele de milioane de $ pe care le fac de pe urma unor medicamente inutile care de cele mai multe ori provoaca efecte secundare ce necesita alte medicamente ... si tot asa...pana la moarte.

 

Eu unul m-am saturat de Sistemul Sanitar si de minciunile cu care indoapa oamenii aflati in nevoie datorita infectarii cu

diverse boli care in cele mai multe cazuri au fost create de Companiile Farmaceutice!!! Si dovezi pentru o astfel de afirmatie exista!!! Se stie foarte bine ca SIDA , EBOLA , diverse tipuri de CANCER si alti virusi patogeni au fost creati in Laboratoarele celor mai renumite COMPANII FARMACEUTICE ce se aflau in direct contract cu armata si alte factiuni guvernamentale a caror unic scop este reducerea populatiei la stadiul de Oameni aflati In Suferinta care MUNCESC PENTRU A MANCA SI MANANCA PENTRU A MUNCI! pana cand sunt prinsi in lantul IMBOLNAVIRII si cheltuie sute , mii si zeci de mii de Dolari pe asa-zisa vindecare oferita de aceasi oameni care i-au imbolnavit.

 

 

Acest topic va fi pentru multi ceva greu de acceptat...si nu am de gand sa ma las "invins" de ignoranta si refuzul celor ce se vor opune lor!

 

In primul rand ... am ales Tratamente Naturiste pentru ca mi sa parut cel mai potrivit context de publicare a astfel de informatii.

 

Nu stiu cat din ele voi reusi sa le fac publice pe acest forum...dar in functie de cerintele celor aflati in nevoie o sa raspund.

Ceea ce voi publica si toate metodele de veindecare nu costa nici un ban. Nu sunt medic si nu fac tratamente "avizate".

Sunt un simplu om ce a gasit anumite rezolvari pentru suferintele oamenilor , si consider ca astfel de informatii ar trebui sa ajunga in mainile celor ce cred ca singura alternativa este o viata grea in care sufeirnta se alina prin medicamente si operatii scumpe pe care in cele mai multe cazuri nu si le pot permite.

 

 

Pentru toti cei care doresc sa afle cum au fost create astfel de boli de catre organizatiile Farmaceutice si Militare voi da un link catre un documentar gratuit de pe internet care explica pe larg acest probleme si care este facut de catre un Dr. Leonard Horowitz ce are doctorat la Harvard si o lalta universitate "mare" si care in urma anumitor sincronicitati s-a revoltat impotriva sistemului care l-a crescut deoarece a gasit informatii ce evidentiaza clar si legal faptul ca Bolile Mari ale lumii sunt create ce catre cei care pretind ca vor sa le vindece!

 

http://video.google.com/videoplay?docid=6131154665092759915 ( este in limba engleza )

 

 

Daca a-ti inteles perspectiva care este necesara pentru a intelege existenta atator boli in lumea sec XX si XXI...atunci ceea ce va urma va fi ca o gura de Apa in desert.

 

In anul 1991 doi doctori , William Lyman si Steven Kaali , au publicat intr-o anumita revista de specialitatea din SUA...un articol in care o metoda de vindecare a virusului HIV si bolilor anexe a fost patentata de catre Guvernul American. Probabil ca cei ce au acordat patentul nu prea gandeau la acea ora , pentru ca la cateva zile dupa publicarea metodei s-au facut presiuni enorme pentru retragerea patentului , pentru ca cei responsabili cu crearea metodei sa taca si sa nu mai aduca vorba niciodata despre acest lucru in schimbul unor foarte mari sume de bani iar orice publicatie ce vcontinea stirea sa fie scoasa din circulatie si din biblioteci in caz ca au ajuns pe acolo.

Metoda era simpla si reprezenta succesul a cativa ani de cercetari in laboratoare special amenajate pentru a folosi virusi si bacterii. Ei foloseau monstre de sange uman pe care le infectatu intentionat cu anumit virusi , iar dupa acea aplicau diferiti stimuli electrici pentru a observa gradul de reducere a activitatii viruslui.

Au facut acest lucru pana cand au obtinut o metoda prin care foloseau un curent electric aflat intre 50 si 100 microamperi. Practic , toate particulele virale HIV erau aproape total distruse in timp ce celulele de sange normale ramaneau ne-afectate. Particulele virale nu erau distruse direct prin electrificare ci mai degraba invelisurile proteice erau influentate in asa fel incat sa nu mai creeze transcritare reversa , o enzima necesara Virusului pentru a invada celulele umane.

 

Pentru o descriere a cum functioneaza virusii de tipu HIV : Enzima T.R. permite virusului sa intre in linia T celulara si pune "mana" pe masina repoductiva ADN. Dupa ce a folosit celula gazda pentru a se multiplica in mii de virusi noi , celula gazda va exploda si va "suipa" toti virusii in sitemul sanguin sau sistemul limfatic.

 

Acesta este modul in care HIV-ul se multiplica si raspandeste , iar cand Enzima T.R. este distrusa/inhibata , virusul HIV nu mai poate invada celula gazda si astfel devine vulnerabil la distrugerea sa de catre Sistemul Imunitar.

 

Pentru a primi acest patent cei 2 doctori au fost nevoiti sa dovedeasca cu lux de amanunte si argumente valabilitatea si siguranta acestui tratament. Deci nici urma de indoiala , odata ce a fost acceptat ca si patent , ca aceasta metoda nu are succes sau ca porvoaca reactii adverse.

 

La un anumit moment dat , aceasta aparitie informationala a fost observata de Dr. BOB BECK , care cunoscand anumite subtilitati ale vindecarii prin bio-electrificare , a valorificat informatia si a cautat urmele ei. Cu greu a ajuns in posesia unei copii ale patentului oficializat si mai departe sa izbit de nerecunoasterea celor 2 doctori in sensul acceptarii pozitiei de creatori ai acestui procedeu.

 

Procedeul consta in corelarea prin operatie , a doua fire/electrozi cu cele 2 canale sanguine din zona incheieturii mainii , prin care se facea transferul direct al curentului in sangele din aceste vene. Prin aceste vene trece tot sangele corpului , iar bio-electrificarea lor are efect asupra intregului corp.

 

Desigur aceasta operatie , dupa cum si-a dat seama Dr. Bob Beck , este inutila , deoarece daca se aplica 2 electrozi inveliti in bumbac si udati pe cele doua pozitii sanguine ale inheieturii , efectul este acelasi. Acest lucru a fost dovedit in repetate randuri de catre el si colegii lui pe cand vindecau in secret pacientii bolnavi de HIV si Leucemie de la un spital la care lucrau. Detine peste 1000 de cazuri documentate si oficializate de catre laboratorele de testare sanguina din care reiese faptul ca toti pacientii care au trecut prin acest tratament s-au vindecat in maximum 1luna-2 luni de catre bolile care in mod "normal" sunt considerate incurabile. Mai mult acesti oameni , dupa vindecare , s-au reapucat de munca fericiti ca au trecut prin acest miracol , care este accesibil oricui ce cunoaste modul de a crea un mini-generator de curent electric cu valoarea intre 50-100 microamperi si frecventa de 4 Hz care nu costa mai mult de 15lei noi.

 

In continuare voi da un link catre o inregistrare video cu Dr. Bob Beck in care vorbeste clar despre aceste lucruri:

 

http://video.google.com/videoplay?docid=-234247273689402090

 

Cazul virusului HIV este identic cu cel putin 100 de virusi ce se manifesta in acelasi fel.

Am scos in evidenta virusul HIV deoarece acesta este cel mai "incurabil" dintre bolile majore ale lumii.

Dar acelasi procedeu de aplicare a bio-electricitatii se poate aplica si altor boli ... precum Leucemia , toate formele Cancerului si oricarui virus , bacterie etc. ce provoaca daune in corpul uman.

 

Urmatorele "poze" reprezinta ustensilele necesare crearii unui Bio-Electrificator si descrierea metodei de folosire in contextul explicatiei diferitilor virusi.

 

post-101334-1198878700_thumb.jpg

 

post-101334-1198878820_thumb.jpg

 

post-101334-1198878739_thumb.jpg post-101334-1198878754_thumb.jpg

 

post-101334-1198878716_thumb.jpg post-101334-1198878806_thumb.jpg

 

 

Cei ce nu inteleg...pentru ca sunt in engleza...sa-mi trimita un pm...si o sa incerc sa le traduc pentru ei...

 

Consider ca este suficient o metoda pentru inceput....si de aceea dupa "feed-back" voi scoate in evidenta si alte metode de vindecare "miraculoase" si la fel de "ieftine"... :)

 

 

Astept intrebari!

 

 

si dati de veste!

Edited by Infinitus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pe scurt,vrei sa spui ca bolile noastre sunt cauzate de cei care sunt la putere pentru a ne controla si exploata? :)

 

 

Daca vrei dovezi .... si inca nu ai dat de ele .... uitate la documentarul cu Dr. Leonard Horowitz...si trage concluzii...

 

 

 

..si pe scurt....vreau sa scot in evidenta METODELE DE VINDECARE....

Edited by Infinitus

Share this post


Link to post
Share on other sites

In seara asta sunt o ignoranta...... :jester:

 

Si unde pot vedea documentarul acela ca banuiesc ca daca le trimitem mail sa-l difuzeze n-o sa vrea :)

Eu nu vreau sa incerc sa "desfiintez" ce spui tu dar nu exagerezi putin cu HIV ul creat in laborator.....? Chiar toti oamenii de stiinta sunt "cumparati " de sistemul pe care-l incriminezi tu? :hi:

 

Am gasit materialul......vina mea ca nu am citit tot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
In seara asta sunt o ignoranta...... :jester:

 

Si unde pot vedea documentarul acela ca banuiesc ca daca le trimitem mail sa-l difuzeze n-o sa vrea :)

Eu nu vreau sa incerc sa "desfiintez" ce spui tu dar nu exagerezi putin cu HIV ul creat in laborator.....? Chiar toti oamenii de stiinta sunt "cumparati " de sistemul pe care-l incriminezi tu? :hi:

 

 

pai documentarul est6e link direct spre Video-Google....deci e moca...si e direct...

 

 

Cat despre "nu exagerezi putin cu HIV ul creat in laborator.....?"....e de-a dreptul hilar cand o sa fi pusa fata in fata cu dovezile de ne-daramat ce dovedesc faptul ca Laboratoralele BIONETICS angajate de armata SUA...a creat HIV-ul si alti virusi asemanatori....in anii '70...si ca tot ei au infectat populatia africana...homosexualii din New York si alte "zone" infectate ce au aparut simultan.

 

Acesti virusi reprezinta mutatii directe ale anumitor virusi de LEUCEMIE gasite intr-un anumit tip de maimute....si care prin combinare cu alti virusi de leucemie din pisici , caini , gaini etc....au ajuns sa creeze acest virus....

 

TOATE VACCINELE PE CARE COPII SUNT OBLIGATI SA LE FACA DE CAND SE NASC SI PANA CAND IES DIN LICEU....sunt INFECTATE!!! su zeci de alti virusi si bacterii....care in functie de evolutia individului se dezvolta si se transforma in boli grele...

...din motivul ca vaccinele sunt create prin extragerea si incubarea VIRusilor in gazde in care producerea anti-virusului este validata...

 

Vaccinele sunt toate infectate din cauza metodele de producere a lor...."barbare" pot spune....din anii '70....

Atunci a explodat epidemia globala de sute de boli ce necesita sute de medicamente....

 

 

As spune mai multe....dar am postat pentru cei aflati in situatia de a fi imbolnaviti de CANCER,HIV,LEUCEMIE si alte forme grele de boala....

 

DECI PENTRU EI ESTE TOPICUL....pentru ceilalti ce vor sa se lanseze in contra-argumente sa intre pe topicul deschis pe POLITICA tot de mine....legat de bolile create de guvern-armata-companii farmaceutice!!!!!

Edited by Infinitus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai eu credeam ca de aceea ai postat ca sa se discute..........dar daca tu spui sa plec in alta parte......Uite, azi sunt ascultatoare :hi:

 

Stati departe de mine , ieri am facut antigripalul :jester: (cu virus recoltat anul acesta :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bunnn intuiam despre toate mizeriile astea :flowers: Sa incercam o alimentatie sanaoasa in primul rand fara carne si apoi cine are de purificat karma printr-o boala ... asta este, pentru ca in fond nu toti ne-am imbolnavit/ne vom imbolnavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu carnea mai usor , dar nu de loc.

Genetica umana are 20 de amino0acizi din care se construiesc toate proteinele corpului fizic.

Problema este ca 8 aminoacizi sunt inhibati printr-secventa genetica impusa de "cineva" in ADN omului.

Datorita acestui lucru este necesar ca noi sa ne hranim si cu carne ( de pui , peste ) pentru a compensa lipsa proteinelor pe care corpul nostru nu le poate produce.

Vegetarianismul impus de new-age-ism este o alta metoda de manipulare pentru ca cei implicati sa ajunga legume cu timpul datorita faptului ca sistemul lor biologica se slabeste in lipsa de proteine si astfel sunt mai putin energici si mai usor de manipulat.

Edited by Aseneth
scos citat

Share this post


Link to post
Share on other sites

ARGINTUL COLOIDAL

 

 

Inaintea folosirii penicilinei si medicamentelor bazate pe sulf in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial , ce mai utilizata metoda de combatere a infectiilor era Argintul Coloidal ( o solutie de particule foarteeee mici de argint suspendate in apa). A.C. este un puternic germicidal ce nu este toxic pentru corpul uman , dar foarte letal pentru peste 650de tipuri de bacterii , virusi , fungi si paraziti. Medicamentele antibiotice "conventionale" se pot lupta ( de multe ori cu efecte secundare ) doar cu 6 sau 7 tipuri de bacterii si sunt de-adreptul inutile impotriva virusilor.

 

Testele de laborator au aratat faptul ca Argintul Coloidal omoara in maximum 2-6 minute de la contact , orice bacterie , virus sau parazit. Multe infectii cronice , de la paradentoza la diferite ciuperci care in mod normal nu sunt vindecate de catre terapia cu medicamente , dar care in contact cu A.C. se vindeca imediat.

 

A fost un mare mister in timpul Evu Mediului faptul ca in timp ce mii de tarani mureau de epidemia bubonica , majoritatea aristocratiei ramanea neafectata. De ce? Aristocratia ramanea neinfectata deoarece apa si vinul lor erau tinute in vase de argint ce permiteau ca particule mici de argint sa se desprinda ,sa pluteasca in lichide si astfel sa creze cel mai puternic gemicidal. Mai mult , ei mancau din farfurii de argint , foloseau furculite/linguri/cutite de argint , si beau din cupe de argint.

 

In timpul ultimului secol , imigrantii americani cunosteau secretul de a pune o moneda de argint in galeata de lapte proaspat pentru ai impiedica inacrirea.

 

De mii de ani , Argintul a fost ingredientul secret utilizat de vindecatorii eruditi precum Pliny Batranul si Paracelsus in tratarea infectiilor. Argintul a fost folosit , dupa datele "obligatorie". Civilizatiile antice , Babiloniana si Greaca , erau foarte constiente de proprietatea argintului de a dezinfecta. Si in Egiptul Antic , argintul reprezenta un remediu miraculos.

 

Dupa cum am spus mai sus , Argintul Coloidal este capabil de a distruge peste 650 de infectii , virusi si bacterii. Argintul Coloidal a fost introdus si in tratarea cu succes a infectiilor de tipul SIDA. Este un remediu foarte eficient pentru alergii , furunci , ulcer , leziuni , conditii ale tiroidei , boli infantile , paraziti , rani ale corneei , prostata , inflamatii ale vezicii , si chiar anorexia nervosa.

 

Urmatoarea lista este doar o parte din infectiile pe care Argintul Coloidal le poate trata cu usurinta.

 

ACNEE

BACILII DE ANTRAX

ARTRITA

OTRIVIREA SANGELUI

INFECTIA BUBONICA

 

CANCER

HOLERA

OBOSEALA CRONICA

COLITA

CONJUNCTIVITA

CISTITA

DIABET

DIZENTERIE

ECZEME

EXCEME

GASTRITA

GONOREEA

HEPATITA

VIRUSUL HERPES

IMPETIGO

INFLUENTA

LEPRA

LEUCEMIE

LUPUS

BOLILE LIMFATICE

MALARIE

MENINGITA

NEURASTENIE

OLFTALMIA

PARVOVIRUS

PNEUMONIE

PSORIASIZ

REUMATISM

FEBRA SCARLETA

SEPTICEMIE

VIERMI INTESINALI

CANCERUL DE PIELE

GRIPA STOMACULUI

SIFILIS

TONSILITIS

TOXEMIA

TUBERCULOZA

 

 

Cel mai important lucru este obtinerea Argintului Coloidal....metoda pe care o voi publica la sfarsitul postului!!! cu 10 lei noi...poti sa faci 5 litri de Argint Coloidal!!!!

spre deosebire de argintul coloidal vandut la farmacii care este o bataie de joc ( nu este bun!!!!!!!!!!!!) si este foarte scump!!!

 

 

sa continui...

 

Pe la sfarsitul anilor 1800 , oamenii de stiinta au dovedit ca validitatea A.C. este reala si ca de mii de ani este cel mai puternic luptator cu germenii bolilor. Dupa ce au descoperit faptul ca biologicul/corpul uman prefera mineralele coloidale , posibilitati nesfarsite au aparut ca si rezultat al folosirii coloizilor in medicina. Astfel Argintul Coloidal a devenit cunoscut si prescris de toti cei care aveau acces la el.

La inceputul anilor 1900 , Argintul Coloidal s-a raspandit ca si cel mai bun anti-infectii , anti-bacterii etc. Dar marea problema era ca Argintul Coloidal nu putea fi patentat! Din aceasta cauza , vestea Argintului Coloidal sa diminuat , pentru ca companiile farmaceutice , neputand sa profite de pe urma sa , au dus o campanie/propaganda de reducere a intrebuintarii Argintului Coloidal!!! si a crearii de diferite anti-biotice e pe urma carora sa se imbogateasca!!!

 

Dar dupa cum bine stim , aceasta atitudine de creare a anti-bioticelor au creat si mai multi virusi si infectii , deoarece odata ce anti-bioticul intra in contact cu viruslul , aceste provoca o mutatie genetica si devenea invulnerbil la anti-biotic.

Din aceasta cauza , in ultimii 50 de ani au aparut infectii aproape imposibil de vindecat , datorita crearii de midcamente "dea dreptu stupide" si ineficinte care a marit numarul virusilor.

 

Simplu spus , problema se numeste "rezistenta multipla la medicamente" pe care strainurile bacteriene o folosesc pentru a supravietui. Dupa 5 ani de la raspandirea penicilinei duoal cel de-al 2-lea razboi mondial ,oamenii de stiinta au descoperit faptul ca Stafilococii se dezvoltau intr-un ritm alert si dezvoltau o rezistenta din ce in ce mai mare la penicilina. Companiile Farmaceutice au varsat milioane de $ in noi cercetari in ani 60 , 70 , 80 pentru a crea noi anti-biotice pentru a compensa dezvolatarea noilor virusi si bacterii. Din anii 1970 , mai multe studii au concluzionat faptul ca 50 - 60 % din prescriptiile cu anti-biotice sunt inutile si chiar periculoase. Alte studii au revelat faptul ca 7 din 10 americani primesc prin prescriptie anti-biotice. Se pare ca doctorii din ziua de azi au un fix. EI AU O TRADITIE STUPIDA DE A PRESCRIE ANTI_BIOTICE ORICARUI OM CE PARE BOLNAV!

 

Mai mult ANTI-Bioticele provoaca leziuni serioase ale Sistemului Imunitar....slabindu-l si transformandul intr-un sistem "inutil" in lupta cu virusii si bacteriile existente in ziua de azi in lume.

De exemplu , daca te infectezi cu Antrax , cu un sistem imunitar in stare ok de functionare , este suficient sa iei niste usturoi/tinctura pentru a elimina Antraxul. Dar cu un sistem imunitar naspa afectat de anti-biotice , antraxul devine in multe cazuri letal.

 

 

Companiile Farmaceutice incurajeaza aceasta dezvoltare alerta a virusilor si bateriilor pentru a-si promova propriile "medicamente" cu scopul de a-si creste profiturile. Si de cele mai multe ori aceste medicamente sunt de-a dreptul toxice si provoaca afectiuni cu greu reparabile. Pe ei nu ii intereseaza vindecarea populatiei , ci imbogatirea de pe urma bolilor populatiei.

 

 

ACUM METODA DE OBTINERE A ARGINTULUI COLOIDAL!

 

Cea mai usoara metoda de obtinere a Argintului coloidal este cea in care se folosesc doua tije micielectrozi de ARGINT puritate 99,9%!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argintul sterling are o puritate 925 si contine Nichel si de aceea este foarte periculos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

De aceea trebuie folosit argint pur!!!!!!!!! 99,9% !!!!!!!!!!!

 

Se iau cele doua tije de argint si se conecteaza prin fire la 3 baterii de 9 V!!!

Un fir se pune pe polul pozitiv al unei baterii! Apoi polul negatic al bateriei se conecteaza cu polul pozitiv ale urmatoarei baterii! Si tot asa pana la ultim baterie , la care polul negativ este conectat la cealalta tija de ARGINT!

Este o legatura in serie!

 

Un intrerupator se aseaza intre cele doua fire ce se conecteaza la tijele de argint! Vorbiti cu un electrician si el va intelege! si va va explica simplitatea de a face un astfel de mini aparat!

 

In momentul in care intrerupatorul este "aprins"... Electronii liberi ce ies din polul negativ al ultimei baterii....vor intra in fir...se vor duce in tija de Argint si vor impinge in drumul lor de a reajunge in Polul pozitiv conectat prin cealalta tija de argint....particule foarte mici de argint in apa DISTILATA in care tijele sunt puse!

 

Trebuie !!!!!!!!!!!!!!!Apa DISTILATA!!!!!!!!!! deoarece orice mineral sau sare intra in reactie cu argintul si se provoaca pungi de "argint" ce au o marime prea mare pentru a face bine!

 

Procesul pare greu ... dar este foarte usor...

Pentru cei ce nu inteleg metoda ... sa-mi dea un P.M. si le voi explica...la telefon ceea ce trebuie sa faca!

 

In timp ce unii indica ca particulele de argint sa aibe o marime de 5-10 ppm ( parti pe milion ) sau 10 -20 ppm , numeroase studii au aratat ca alte concetratii de 30 , 40 , 50 si chiar mai mari de ppm sunt la fel de eficiente si non-toxice.

 

Pentru a obtine ARGINTUL COLOIDAL trebuie sa lasati tijele "aprinse" in Apa Distilata cel putin 20 de minute ( 1 litriu de Apa distilata! ) pana cand CULOAREA APEI prinde o nuanta de GALBEN-DESCHIS. Atunci argintul se afla in stare coloidala si este suficient de concetrat pentru a face minuni.

 

 

Pentru cei ce au nevoie de tratamente ... si necesita 4-5 pahare de argint coloidal pe zi....sa foloseasca PRo-Bioticele ce refac FLORA INTESTINALA!!!!

 

Este important pentru ca A.C. omoara si aceasta flora bacteriana necesara digestiei.

Aceste pro-biotice se gasesc la farmaciile naturiste si sunt ieftine. Se iau doar pe perioada tratamentului!

 

Ma opresc aici deocamdata....sperand ca cei ce au nevoie sa ma intrebe tot ceea ce nu inteleg sau nu am apucat sa scot in evidenta!!!!!!!!!!!

 

Nu ezitati sa recurgeti la cea mai ieftina si puternica metoda de a scapa de infectii , virusi si bacterii!

 

un link pentru cei ce sunt cunoscatori de engleza....spre un articol ce vorbeste mai pe larg despre tot ceea ce am postat aici....

 

 

http://educate-yourself.org/cs/csarticle2.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×