Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dmb

Unde, cine, cum, cand.............

Recommended Posts

Buna ziua la toata lumea. Sunt un membru nou al acestui sait si ma bucur foarte mult ca am cu cine discuta despre problema hepatitei C ,mai ales ca am nevoie de sfaturi.

de un an de zile ,tatal meu a fost diagnosticat cu hepatita C,si i sa-a propus interferon si ribavirina.interesandu-ne pe net si la alte persoane despre acest tratament, am ajuns la concluzia ca are mai multe efecte negative decat efecte benefice, motiv pentru care am renuntat la ideea de face tratamentul.intre timp am aflat de dr. Mircea Ciuhri, care face tratament pe baza de extract de insescte si dupa 6 luni de tratament cu medicatia lui , tatei au iesit toate analizele perfecte, ajungand doar purtator de virus C.

 

adresa dr Mircea Ciuhri este

 

Clinica INSECTFARM.

Str. Toamnei nr. 100, sector 2, Bucureşti, ROM�NIA

Tel: +40 21 210 00 82; 619 36 34;

Fax: +40 21 210 06 06

Tel. Mobil: 0722 620 787

 

Site Web: http://www.insectfarm.com

E-mail: ciuhrii@insectfarm.com

 

Program:

Luni - Vineri: 8.00 - 10.00 / 15.00 - 18.00

sa�mbăteă: 10.00 - 14.00

 

sper sa va fie de folos si sa ne auzim sanatosi , ca de sanatate avem nevoie cel mai mult, indiferent de varsta.

Edited by dmb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astazi a aparut primul " interesat" in forumul nostru.

Am sters mesajul, dar apoi m-am gindit ca nu-i rau sa il las sa-la citeasca fiecare:

 

Nu sunt bolnava, dar am o solutie pentru cei care doresc sa se vindece de aceasta boala, mai usor si mai ieftin decat daca folositi interferon. Problema este ca va pot da detalii numai daca aveti incredere in vindecari prin metode naturale. Daca nu aveti incredere in asa ceva nu pot face nimic pentru dvs. Pentru cei care doresc acest lucru astept sa ma contactati

 

 

Am prevazut ca vor apare "interesatii" si i-am amenintat ca o sa le sterg mesajele. Desigur nu sint vazator cu duhul, sa stiu cine e de buna credinta si cine nu. Dar mai sus avem un exemplu concludent.

Zic ca noi sintem un forum deosebit de deschis si deosebit de sensibil la durerea celorlati. Chiar daca parerile noastre sint diferite, sint convins ca nici unul dintre noi nu incearca sa-si sustina parerea decit ca sa vina in ajutorul celorlalti. Terapiile propuse (oricit de ciudate, sau periculoase au parut unuia sau altuia) au fost expuse direct, asumindu-si fiecare riscul de a fi luat in ris sau "analizat critic".

UN TRATAMENT ADEVARAT functioneaza indiferent daca cred eu sau nu in el. Desigur o atitudine pozitiva ajuta mult, dar chiar daca nu cred ca picaturile in nas desfunda nasul..............ele tot o fac!

V-asi ruga sa-mi raspundeti daca am procedat corect stergind mesajul sau nu.

Si cum sa procedez in continuare.

Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca ai facut bine ca la-ai sters. Astea sunt minciuni. Daca ar fi adevarat nu ar mai exista bolnavi de hepatita C.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BRAVO MARIUS,

numai tu puteai sa ne aperi de diversi comercianti de suflete zbuciumate.

tine-o tot asa caci unii dintre noi sau mai bine zis persoane care de-abia au aflat vestea si nu si-au revenit din soc pot cadea in plasa diversilor excroci calificati,vrajitoare,vraci,martieni si citi or mai fi....

 

 

multumesc

maria

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine Marius, asta sa fie ca un AVIZ AMATORILOR! Va imaginati cat de "priceputa" era persoana in problemele hepC, daca habar nu are ca un bolnav de hepC are acces gratuit la interferon...si vine sa propuna o metoda mai ieftina...

Sanatate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo prieteni,

 

tin sa va anunt ca a mai aparut cineva care va poate vindeca .

Am ramas consecvent..........pina o sa ma opriti.

 

Moarte virusilor

Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piticut, te rog din suflet sa-mi spui cit costa trat. dr. doc. Mircea Ciuhrii si cum il pot obtine. Eu locuiesc in Iasi.

Cu mii de multumiri,

Ameli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna Ameli Stiu ca acum 2 luni tratam la Ciuhrii costa 2 ooo.ooo lei.Dar am inteles ca la pensionari face si reducere.Cred ca daca vei suna la telefon acolo vei obtine mai multe informatii.DE pe forum stiu ca acum face tratament de la Ciuhrii si Gia,dar monentan este plecata in concediu la munte.Cind vine ai sa obtii mai multe informatii de la ea.Multa sanatate .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc qreyt, ti-am rspuns si ieri dar nu a aparut.

E prea mult pentru mine, ar trebui sa nu maninc nimic 2 luni ca sa pot face acest tratament.

Multa sanatate tuturor,

Ameli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×