uituca 0 Report post Posted June 5, 2005 As vrea sa va cer parerea despre Morandi...daca va place sau nu si de ce?? Eu una il ador :"> Si melodiile lui se ridica la nivel european...super de tot :De Danseaza si misto...Marfa :De Deci...astept pareri :good: Share this post Link to post Share on other sites
SK 0 Report post Posted June 5, 2005 Mai raman problemele cu Cd-ul. ::good:: Share this post Link to post Share on other sites
seal_it_forever 0 Report post Posted June 5, 2005 SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :good: Share this post Link to post Share on other sites
Adella_romania 1 Report post Posted June 6, 2005 Sunt buni dar stati linistiti ca sunt doar la inceput si au scos numai 2 piese....asa au facut toti la inceput .....apoi au intrat intr-un con de umbra si asa au ramas si pina in zilele noastre.Mie imi plac fff mult MORANDI si sper sa nu pateasca si ei la fel.Ar fi pacat . Share this post Link to post Share on other sites
pufuletz 1 Report post Posted June 6, 2005 dap....sa nu ne spunem parerea inca...de abia sunt la inceput...si eu sper sa se mentina pe aceeasi linie sau chiar mai mult...dar majoritatea artistilor care au avut un astfel de debut nu au reusit sa mentina acelasi succes ca la inceput.... Share this post Link to post Share on other sites
PrInCeSs_2oO9 0 Report post Posted June 6, 2005 pls pls pls am si eu o maaaare rugaminte la voi......poze cu Morandi unde gasesc...in special cu Randi ..!! sau videoclipul daca il are cineva ......poate chiar reprezentatia lor de la mtv (asta daca incape pe mail, daca nu un linca ceva)...... 10x & pupici mail-ul meu este limpme_2@yahoo.com :rocca: Share this post Link to post Share on other sites
Adella_romania 1 Report post Posted June 7, 2005 Eu nu stiu unde poti gasi..eu as cauta pe google.Acolo ceva tot o sa gasesti.Sper. Share this post Link to post Share on other sites
PrInCeSs_2oO9 0 Report post Posted June 8, 2005 am cautat pe google si nu am gasit nimica :good:(..... Share this post Link to post Share on other sites
PrInCeSs_2oO9 0 Report post Posted June 8, 2005 am auzit ceva de o melodie copiata (cred ca era vorba de beijo)... stie cineva ceva? avand in verdere ca este vb de moga nu ma mir , insa mie tot imi plac melodiile Share this post Link to post Share on other sites
_cata 180 Report post Posted June 8, 2005 Morandi ? Un fenomen ? Nici pe departe. Morandi se adreseaza categoriei de varsta 10-18 ani, ceea ce inseamna ca are in "dotare" doar piese usurele care nu pot rezista mai mult de o vara. De aceea cuvantul fenomen e unul prea mare . Iar ca sa fim sinceri pana la capat, intamplarea de la MTV music awards a spus totul despre talentul acestor artisti fabricati pe banda in ultima vreme. Imi pare foarte rau ca nimeni nu mai deschide un topic in care sa spuna "vai, ce mult imi place x sau y ! Ce voce excelenta are ! Ce bine canta LIVE ! " Din pacate, in Romania nu mai e nevoie de voce pentru a deveni artist, iar publicul nu stie sa sanctioneze intepretarea "live" a...cd-ului. Sunt de acord cu faptul ca vocea nu inseamna totul pentru un cantaret (conteaza desigur si imaginea, prezenta scenica, etc), dar baza ar trebui sa ramana tot...coardele vocale. Asta e. Share this post Link to post Share on other sites