Jump to content
Forum Roportal
dede2004

Brasov

Rate this topic

Recommended Posts

Cine e din BRASOV ...??? ....sa ne mai sfatuim si noi intre noi....ca cei din timisoara fac asa ...bucurestenii sa-au unit ....dar noi ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa nu te superi pe mine, dar cred ca daca schimbi poza care ar trebui sa te reprezinte...apar si brasovenii, apoi se pare ca esti unicat cu acest "decolteu" pe forum. Dar, sunt om si poate gresesc in aprecieri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da exista. Nu inteleg insa la ce anume sa-au unit ceilalti? Roportalul este un forum ce se adreseaza tuturor romanilor indiferent pe unde sunt ei si cred ca unul din motivele pentru care exista acest forum este sa ne uneasca pe toti sa purtam discutii si sa schimbam idei si nu sa ne divizam in tabere regionale, judetene, etc.

Poti sa fii mai explicita? Te rog. :good:

 

pe.sa. Probabil ca o sa gasesti mai multi brasoveni daca o sa accesezi una din paginile WEB care au si un forum si care tine strict de Brasov. :good:

 

Unde stai in Brasov? Eu am stat in Racadau.

[snapbacca]45731[/snapbacca]

 

 

 

RASNOV

 

Sa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari ca ai procedat cu mult tact. Dede, eu sunt nascut si am urmat scoala in Sacele iar Politehnica in Brasov. Serviciul m-a adus insa la Bucuresti, unde m-am stabilit definitiv. Deci sufletul si toate amintirile, care te formeaza ca om, sunt legate de Tara Barsei. Dar ca sa respect anumite reguli conventionale, ma declar bucurestean. Oricum ma voi uita cu placere pe topicul vostru. Poate faceti un site propriu !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Felicitari  ca  ai  procedat  cu  mult  tact. Dede,  eu  sunt  nascut  si  am  urmat  scoala  in  Sacele  iar  Politehnica  in  Brasov. Serviciul  m-a  adus  insa  la  Bucuresti,  unde  m-am  stabilit  definitiv.  Deci  sufletul  si  toate  amintirile,  care  te  formeaza  ca  om,  sunt  legate  de  Tara  Barsei.  Dar  ca  sa  respect  anumite  reguli  conventionale,  ma  declar  bucurestean.  Oricum  ma  voi  uita  cu  placere  pe  topicul  vostru.  Poate  faceti  un  site  propriu !

[snapbacca]45921[/snapbacca]

 

 

Eu sunt nascuta in Zarnesti ,am locuit acolo 2 ani .Acum locuiesc in Rasnov ...de 24 de ani. Sincera sa fiu nu as renunta la zona asta nici pentru "toti banii din lume" .m-am apucat de vreo 2 Facultati (Drept & Jurnalistica) insa le-am abandonat dn motive personale. Am studiat Psihologia ...insa acum lucrez ca Assistent Manager la o firma de Transport International in Brasov. Naveta ma omoara....(Apropo site propriu) ..Brasovenii au asa ceva dar ...Roportal mi se pare mai interesant ! Mi-a parut bine !

Share this post


Link to post
Share on other sites
si eu sunt din Brasov :tease:

[snapbacca]50973[/snapbacca]

 

 

 

 

Ma bucur ca mai exista si BRASOVENi,pe bune ......eram deja in minoritate :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am aterizat si eu tot din Brasov. Dar cred ca suntem cam putini!

:huggles:

[snapbacca]52135[/snapbacca]

 

 

 

Important e ca suntem....numarul este irelevant.!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×