Jump to content
Forum Roportal
ALEXANDER_87

problema cu ip-ul

Rate this topic

Recommended Posts

De fiecare data cand intru pe odc(pe orice hub) primesc mesajul:''Your reported IP: 192.***.*.*** does not match your real IP: 193.***.**.***-Disconnected''.Nu conteaza daca sunt pe active sau passive.Am verificat pe un site si imi arata ca am ip cu 193 dar la setarile pe care le am la internet protocol am ip-ul pe care il am si pe contract(cel cu 192).Mentionez ca am ip-u pe automat.Multumesc anticipat. :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am incercat deja asta.Daca schimb ip-ul nu mai merge netul deloc. :o:

Pentru a clarifica problema IP-ului cu care ieşi pe Internet, du-te pe site la RIPE

 

http://www.ripe.net

 

şi o să-l vezi afişat

Edited by harald

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am incercat deja asta.Daca schimb ip-ul nu mai merge netul deloc. :o:

 

GigJoe vrea sa spuna sa modifici IP in configuratia ODC-ului. Acolo ai modificat-o sau in control panel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am modificat si in odc(si nu a mers).Am intrat si pe passive si nu a mers....deci nu cred ca are legatura cu setarea ip-ului din odc.

Vrei sa punem pariu?

Vrei sa iti arat screen shot-uri de la mine cand imi schimb IP-ul in DC++?

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine aceeasi problema:

pe unele huburi ma scoate din cauza ca providerul trimite un ip shi eu am altul

:o:

am incercat sa-l pun pe cel corect in strongdc dar tot ma scoate cand dau search

 

GigJoe, poate numai celor de la clicknet le face asa. Tu ai clicknet?

Edited by al_ready2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×