Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
informatii

Paypal a acordat Romaniei drepturi full

Recommended Posts

De azi marele precesor de plati online Paypal a acceptat Romania cu drepturi depline. Aproximativ. Daca din mai si pana acum cetatenii romani aveau dreptul doar de a isi incarca contul pentru a putea cumpara sau trimite bani prin paypal (pentru a cumpara de pe e-bay de exemplu) de astazi vor putea.... restul aici: http://e-stiri.com/index.php/Economie/-Rom...-in-Paypal.html

 

Ce parere aveti despre acest lucru? Cei din industria online asteapta aceasta zi de ani de zile, ziua cand se pot face dar si primi plati paypal legal din Romania. O stire rasunatoare pt industria online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super stire, am gasit si eu Policy Update-ul pe Paypal. Acolo scrie ca modificarea de policy update e valabila din 25 octombrie. Dar interfata de retragere a banilor pare sa fie activa.

 

Mi-e neclar in articol de ce scriu ca nu se pot primi bani intr-un cont intern. E evident ca acolo ajung, doar ca transferul se face prin cardul asociat acelui cont.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut probleme cu Paypal şi pe vremea c

Edited by harald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eram si eu foarte activ pe ebay cat am fost plecat din tara. Cazul tau nu e singular, in Anglia era o comunitate intreaga de oameni nemultumiti de diferite experiente cu paypal sau ebay. Mie nu mi s-a intamplat nimic foarte suparator (dimpotriva, as spune ca experienta a fost chiar pozitiva), dar sunt constient de neajunsurile sistemului.

 

Suparator insa e sa folosesc contul de cand am venit in tara, imi tot reseteaza aia parola - nu le place combinatia de IP romanesc cu un cont deschis si cu activitate in UK si ma iau drept hacker. Am ajuns pana acolo sa le trimit un email foarte suparat, si m-au sunat ca sa le confirm ca eu sunt... eu. :beee: Dar probabil voi mai folosi ebay-ul, mai ales daca plec iarasi din tara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta inseamna ca pot in sfarsit sa-mi aduc cei cam 100 USD castigati in dueluri pe MU in urma cu...circa 2 ani din e-gold via paypal in contul ING si sa-i joc la pariuri? :beee: - n-am inteles unde bate acel "aproximativ" dar..cred ca ascunde el ceva -.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acel aproximativ se refera la faptul ca se pot primi banii in cont, dar din pacate Romania nu are valabile toate optiunile de retragere. Singura optiune viabila pt noi este pe card, alte tari avand posibilitatea sa retraga si prin cec sau in un cont bancar din tara respectiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iar daca prin paypal primesti Euro sau USD din bancomat poti scoate doar lei ceea ce te obliga sa transformi acei euro sau usd in lei - si uite asa inca un comision platit in plus ...ma rog...faptul ca paypal e si la noi deja te scapa de o tona de comisioane -.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asta inseamna ca pot in sfarsit sa-mi aduc cei cam 100 USD castigati in dueluri pe MU in urma cu...circa 2 ani din e-gold via paypal in contul ING si sa-i joc la pariuri? :P - n-am inteles unde bate acel "aproximativ" dar..cred ca ascunde el ceva -.

 

Pai puteai si pana acum cu alte companii; de exemplu Moneybookers sau Moneygram.... :blink:

 

Da ai pierdut mult in ultimii doi ani ca a cam scazut dolarul......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te mancau comisioanele ! - daca ar fi fost o suma mai mare se merita dar cu cat suma e mai mica cu atat comisionul e mai mare - trebuie ca stii prea bine asta - ...in fine...pentru mine a fost mai mult un joc - si acum este o metoda de distractie - pariez de acasa -

Edited by SeqenenreTao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×