Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
avolina

Examene

Recommended Posts

Ce ziceti sa discutam despre examene ca tot suntem in perioada lor.Fie ca e vorba de capacitate, de bacalaureat, de admiterea in facultate,de sesiune,de licenta,etc acum e timpul examenelor.Cum stati cu invatatul?emotii ceva?

Va urez spor la invatat,bafta la examene si astept sa scrieti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ioiii, ce subiect delicat ai deschis! Ieri dupa-amiaza am avut o verificare (la 16.00). Azi dimineata am avut alta verificare (la 9.00). Acum scriu in virtutea inertiei. ;) Sunt destul de obosita incat sa nu pot dormi... dar nici sa ies la o plimbare ceva. :soc:

 

Azi, dupa verificare, veneam spre casa cu un coleg, si nu mai stiu ce-i explicam; i-am zis ceva de genul: "intr-un scurt prea timp". :blinca: :blinca: :(

 

Nu am emotii la examene, poate si din cauza faptului ca imi place sa merg mereu pregatita; cel putin sa stiu, in mare, despre orice subiect care ar putea sa pice. Nu imi place sa ma socheze nimic la examene. ::): Din pacate (sau fericire)... reprezint foarte fidel "imaginea" studentului de astazi, care invata doar in sesiune, eventual cu o zi sau doua inaintea examenului. Doar la cele foarte dificile, nah, ma apuc de invatat cu trei zile inainte. 8)

 

Mersi pentru urarea cu sporul. Am foarte mare nevoie. :) Bafta si tie... si la invatat si la examene! :oca: :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Examene offf nu imi aduce aminte am avut unul miercuri si unul azi ce chin noroc ca au fost de astea super usoare la calculatoare unde nu prea trebuie sa inveti :)) dar cand ma gandesc ca vine sesiunea fac "infart" nu vreau sa aud cuv : sesiune

Din pacate (sau fericire)... reprezint foarte fidel "imaginea" studentului de astazi, care invata doar in sesiune, eventual cu o zi sau doua inaintea examenului

Dupa cum spune si Cristina si eu fac parte din categoria aceasta invat o zi si o noapte poate doua pana la epuizare si gata 95% din cazuri iau exameul :soc:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc ca ati scris si la aceasta tema.Stiu ca sunteti satuli de examene dar sa mai vorbiti despre ele.

Asa invatam si eu numai in sesiune.Imi amintesc ca in anul I am avut din prima 7 examene pentru care am invatat in sesiune .De atunci ziceam ca nu voi mai face asta,dar niciodata nu m-am tinut de cuvant.Asa ca mai pierdeam si noptile ca sa invat cat mai mult.Acum privind in urma imi este dor chiar si de sesiune! :huggles:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asa invatam si eu numai in sesiune.Imi amintesc ca in anul I am avut din prima 7 examene pentru care  am invatat in sesiune .De atunci ziceam ca nu voi mai face asta,dar niciodata nu m-am tinut de cuvant.

[snapbacca]43734[/snapbacca]

 

Eu in prima sesiune am avut 14 examene(examene +verificari) si cam pe la jumatatea ei mi-au spus cei de la ASE ca au numai 5. :huggles: Prima sesiune, in anul I, a fost cu cele mai multe examene. Sesiunea asta sunt doar 10, dar e bine ca la unele am doar de facut eseu sau referat. :huggles:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sesiunea trecuta am avut vreo 7 examene, iar in aceasta sesiune voi avea tot 7, insa unul dintre ele va fi atat scris, cat si oral... mai am inca unul, tot oral, dar va fi extrem de dificil... e la Civilizatie Engleza si profesoara e destul de exigenta... am auzit ca nu trec prea multi la ea... noroc ca nu am facut decat acest in semestru cu ea... sper sa trec cu bine si de aceasta sesiune, ca sa am o vacanta linistita... :huggles: :huggles: :cheers:

 

Bafta tuturor!! :cheer: :vava: :beee:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce atata lauda cu examenele eu am 10 ......am dat 2 (mai usoare puse in afara sesiunii ca sa nu ne aglomereze) mai am 8 :huggles:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e nici o lauda... fiecare spune cate examene are si isi "varsa oful" asa, ca intre studenti... :huggles: :huggles: :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

vineri am trecut de doua probe de foca

un examen si un test

examenul la germana, am copiat tot deoarece germana nu se numara printre punctele mele forte

si testul la doctrine politice...........splendid......un eseu despre ideologia din societatea contemporana..........

mai am examene, dar vor trece si la fel......si emotiile

Share this post


Link to post
Share on other sites
mi-au spus cei de la ASE ca au numai 5.  :huggles:

 

Asa si eu cand ii auzeam pe cei de la ASE ca au doar3,4sau 5 examene imi venea sa-mi,,bag unghia in gat de ciuda" :huggles:

PE langa multele examene mai aveam si profi ciudati,care ne dadeau sa invatam chestii care erau imposibil de invatat.DE exemplu aveam de tocit inscriptii in latina sau greaca,ori numele legiunilor romane:prima ittalica,sa.a.m.de.Asa ca am tocit,iar la examen m-am blocat,pur si simplu nu mai stiam,la chestia asta sa-a adaugat frica ca profu-pica de obicei mai mult de jumate din an.Din fericire mi-am revenit(dupa ce am simtit pe propia piele efectele tocitului)si am luat-spre mandria mea-7. :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×