Sari la conținut
Forum Roportal
Admin Evaluators_ro

Plata pe vanzare - Program afiliere Evaluators.ro

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

pa2.gif

 

Pentru cei care au website-uri si sunt interesati sa castige ceva bani in plus, noi de la Evaluators.ro va oferim un program de plata pe vanzare. De cateva zile am lansat programul afiliere Evaluators.ro.

 

Oferim plata imediat ce comisionul a fost castigat si avem si multe alte avantaje. Inregistrati-va ca afiliat si afisati legatura noastra pe website-ul dvs. Orice client trimis de la dvs. catre noi si care inchiei o tranzactie, aduce un castig de cel putin 10RON. Castigurile oferite sunt incepand cu 10RON per vanzare si se ajunge le 1000RON per vanzare.

 

Momentan am pus doar cateva banere si nu sunt cele mai reusite ... insa in cateva zile o sa schimbam look-ul banerelor si o sa oferim o varietate mult mai mare.

 

Daca aveti intrebari vizitati website-ul sau postati direct aici.

 

Nota: Am citit regulamentul roportal.ro si sper ca sunt in sectia buna si nu il incalc.

Editat de Admin Evaluators_ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Site-ul e structurat in asa fel incat sa nu intelegi absolut nimic. In afara ca oferta de afiliere este destul de jalnica, de la sumele de bani oferite pana la "Nota: Taxele pentru efecturarea transferului de bani de la noi catre dvs. vor fi suportate de dvs. ca affiliat.".

 

Pana la urma... ce vindeti si cum vindeti stimate domn?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oferim/Vindem servicii.

 

Prin website-ul nostru vă oferim evaluări pentru: intreprinderi, societăţi comerciale, clădiri, terenuri, bunuri mobile şi imobile; la preţuri competitive.

si

Efectuăm expertize tehnice judiciare şi extrajudiciare
Editat de Admin Evaluators_ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Servicii=Evaluari imobiliare si industriale, in cazul firmei pe care o reprezentati dvs. daca nu ma insel.

 

1. Dureaza mai mult de 1 an sa castigi 50ron si nu stiu cate carti de vizite in cazul serviciilor oferite de dvs. Nu activati intr-un domeniu de care sa fie interesante foarte multe persoane (cel putin nu cele care-si fac veacul pe Internet).

 

2. Din cate vad doar interfata sistemului de afiliere este php... restul site-ului fiind doar html. De unde am eu certitudinea ca potentialii clienti trimisi de mine catre dvs. au cumparat sau nu vreun seriviciu?

In scriptul de afiliere este posibil sa am evidenta referarilor trimisi de mine... dar daca nu exista posibilitatea de cumparare online a serviciilor sa inteleg ca cei care cumpara (veniti din partea mea) sunt trecuti "manual"? :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Corect in legatura cu serviciile.

 

1. Nu sunt de acord, insa nu am inca detalii ca sa pot sa fiu sigur. O sa calculam statisticiile dupa o perioada si astfel ne putem pronunta. Website-ul lansat de noi a crescut numarul clientiilor considerabil... Tocmai de aceea am specificat in program ca nu limitam metodele de trimitere clienti. Am adaugat si un avantaj de care dvs. ca afiliat puteti beneficia si de faptul ca oferiti reducerea de 20RON la fiecare evaluare. In plus nu am pus o suma minima la care puteti ridica banii.

 

2. Scriptul PHP monitorizeaza fiecare click si aveti acces la detalii direct in contul dvs. Website-ul "pur" este in format HTML si asa va ramane.

 

Studiu de caz:

- va inscrieti la noi pe website;

- copiati legatura de afiliere in website-ul dvs sau inmanati codul de

afiliere potentialului client (formularul de contact va fi modificat sa

colecteze codul de afiliere in curand);

- clientul daca da click pe legatura noastra de pe website-ul dvs un cookie este setat pe computerul potentialului client

ACUM SUNT DOUA MODALITATI:

- clientul ne contacteaza prin formularul de contact si vede pagina multumim.html de pe website-ul nostru, instantaneu 10RON sunt inregistrati in contul dvs. si doar asteapta confirmarea noastra ca sa fie efectiv activati ca si bani care se pot ridica. Pentru ca nu fiecare client care ne contacteaza si incheie o tranzactie activarea este manuala.

- sau clientul ne suna la telefon si in discutie noi cerem codul de afilire sau website-ul de unde ne-a gasit. Cerem o adresa de e-mail de la client care va avea un script automat cu codul dvs de afiliere si clientul doar trebuie sa dea click pe un link ca sa va introduca 10 RON in cont. Acesti 10 RON vor intra automat pentru ca tranzactia se presupune incheiata si e-mailul care contine link-ul este un e-mail de multumire.

 

Va rugam sa luati in considerare ca acest program este facut special ca dvs. ca afiliat sa va implicati cat mai activ si sa reusiti sa castigati o suma de bani. Desigur suntem la inceput cu un astfel de program si speram ca pe parcurs sa facem lucruriile foarte clare si procesul foarte simplu si transparent.

 

Alte intrebari?

Editat de Admin Evaluators_ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am decis sa taiem taxa de expediere a comisioanelor cand se depaseste 5 tranzactii. Altfel spus noi o sa platim toate taxele de trimitere a baniilor catre toti afiliati dupa al 5-lea client.

 

O sa facem update la website in curand sa reflecte comentariile acestea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
rata de conversie? adica?

Ce procent din numărul vizitatorilor, sunt şi clienţi ? Adică, c

Editat de lupini

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×