Jump to content
Forum Roportal
Darianna

"Ochii care nu se vad se uita"?

Rate this topic

Recommended Posts

Cat de adevarata este afirmatia "ochii care nu se vad se uita" si cat de mult poti rezista departarii de persoana iubita?

Spuneti-mi voi ca eu una simt ca nu mai rezist....

Edited by Darianna

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cat de adevarata este afirmatia "" ochii care nu se vad se uita si cat de mult poti rezista departarii de persoana iubita?

Spune-ti-mi voi ca eu una simt ca nu mai rezist....

[snapbacca]42644[/snapbacca]

poate rezista mult sentimentul, dar este un lucru inpotriva naturii, de exemplu risti ca dupa o vreme sa intilnesti de fapt alta persoana...cu aceleasi date in buletin. oamenii nu ramin la fel, ei se schimba...

Edited by Victor Apostu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu la-am vazut pe cel pe care il iubesc de mai bine de 6 luni, dar simt ca dragostea mea pentru el creste pe zi ce trece, nici vorba sa se stinga asa cum imi zicea chiar el....tocmai m-am intors din barul in care am fost cu el cand la-am vazut ultima oara....M-a lovit rau amintirea....pentru cateva mimente bune m-am detasat de trupul mu si vedeam de undeva de sus la el cum juca biliard cu prietenul lui si la mine care il sorbeam din priviri....

Ma intreb oare cat mai rezist pana il voi revedea?! Cat de nelimitata poate fi rabdarea mea?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

imi cer scuze pentru nenumaratele greseli din mesajul anterior dar oboseala si starea mea ciudata de acum isi spun cuvantul....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ariana eu am trait iubirea la distanta timp de sase ani! In cazul meu expresia "ochii care nu se vad se uita" nu a fost adevarata!

Din contra, faptul ca eram despartiti ne facea sa ne iubim mai mult!

Dupa lungi si grele vremuri, am reusit sa fim(ramanem) impreuna! Stiu bine ca nu e usor deloc, dar daca il iubesti cu adevarat, rezista! :)

Va doresc numai bine si multa iubire!

PS.--E foarte greu sa traiesti o astfel de iubire!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot sa te incurajez deoarece prietenul meu ,cu care sunt impreuna de 2 ani este mai mult plecat decat acasa. Lucreaza pe un vas de croaziera si e plecat 9 luni...dupa care sta acasa 2 ...si pleaca din nou.Este foarte greu sa rezisti,stiu.Tentatiile sunt mari!Barbatii roiesc in jurul tau probabil... Daca ai ambitie insa ...reusesti....Cand vine prietenul meu acasa ....avem 2 luni DE VIS ...iar asta ma linisteste ! Rezista ! Tind sa contrazic acea vorba cu ochii nevazuti se uita ..... :) BAFTA

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu cred ca despartirile astea is niste probe de foc, iar daca o sa reusiti sa treceti cu bine proba asta, jos palaria :(

si fostul meu prieten a fost plecat, dar ... el nu a -rezistat' , intalnindu`se acolo cu fosta lui mare iubire :pee ..... A fost foarte urat :) , deoarece eu il asteptam acasa cu drag si dor.... :soc:

 

Nu vreau sa te intristez, ci din contra,sa`ti spun ca daca el va trece peste bine cu asta, iti va arata intr`un mod foarte frumos ca te iubeste :) (si asta e valabil si in cazul tau ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

ochii care nu se vad se uita este scuza omului slab,este un motiv pe care sa dea vina(la fel cum este soarta sau destinul).Iubirea Sincera si pura nu tine cont de distanta,din contra aceasta distanta o face mai puternica.Este rabdatoare,nimeni si nimic nu o poate distruge atata timp cat este sincera.

Oamenii nu raman la fel,se schimba si e normal - da asa e-,dar nu prea vad care e legatura cu topicul acesta,iubirea se bazeaza pe incredere completa reciproca,pe sinceritate..pe daruire. Atata timp cat vor exista,iubirea va face fata oricarei incercari oricat de mare ar fi ea!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ochii care nu se vad se uita..." da.. aceasta expresie este valabila dar numai in cazurile in care dragostea pentru partener nu este adevarata si profunda..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×