Jump to content
Forum Roportal
oxutza

Fond de ten noncomedogen

Rate this topic

Recommended Posts

hello...fetele,voi ce fdt folositi?...sh cum vi se pare dupa aplicare?...eu am sh prob q tenu`sh momentan am max-factor 2-1 flawless perfection...da`nu mi se pare prea bun k am impresia k e comedogen sh nu prea acopera...sh as vrea sa`l schimb...a incercat cineva Avene??...pls datzi`va cu parerea... :o: pwpix...sorry k am deskis topicu`asta aici...da`nu mi`am dat seama :doh: ...am deskis unu` la fel la cosmetica sh machiaj....rasp unde vreti..:o:...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie dermatologul mi-a zis ca daca vreau sa folosesc fond de ten sa folosesc numai de la Cover Mask (parca asa se cheama),Avene si inca alte firme pe care nu le-am retinut,dar se gasesc numai la farmacie.Am uitat sa zic ca sufar de acnee. :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

de incercat nu am incercat dar te poti interesa la un salon bun....(apropo..evita sa scrii cu "sh".."k"...si asa mai departe")

Share this post


Link to post
Share on other sites
cica cel de la vichy e noncomedogen si ii cred. dar nu prea imi place pentru ca nu se intinde bine.

 

eu folosesc fdt - cocktail mineral-FABERLIC- baza de machiaj - uniformizeaza culoarea tnului- si fdt cu o acoperire foarte buna- este o singura nuanta care se adapteaza la nuanta tenului- sunt foarte multumita de el!- daca vrei detalii - pe mail :ancaleonte@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mie dermatologul mi-a zis ca daca vreau sa folosesc fond de ten sa folosesc numai de la Cover Mask (parca asa se cheama),Avene si inca alte firme pe care nu le-am retinut,dar se gasesc numai la farmacie.Am uitat sa zic ca sufar de acnee. :o:

 

 

Produsele se numesc Cover Mark. Sunt scumpe, bune, acoperire spectaculoasa, dar....se vede ca aveti mascuta pe oki :D !

 

Eu folosesc cand si cand Estee Lauder. Noncomedogen, light, acoperire medie, nu se ia pe haine. Impreuna cu pudra tot din aceeasi famelie fac tacamul complet.

 

fondul de ten vichy normaderm este cel mai bun, mai ales pt tenul cu probleme

 

Pt tenul tau este perfect. Pt al altora, lasa de dorit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am o intrebare pentru sora mea, sufera cu Vitiligo si as vrea sa-i trimit ceva, Fond de Ten cu Protector Solar de 50% ar fi ideal dupa cum i-a explicat dermatologul.

Puteti sa-mi dati un nume sau ceva dupa care sa ma ghidez ca eu nu folosesc NIMIC decat protector solar pe care mi-l gasesc usor aici, insa pentru ea de acolo as vrea ceva dar sa stiu ce.   Pe caldura nu se poate deplasa usor prin magazine de aceea intreb, vrea de culoare inchisa ca si bine bronzat la mare mi-a spus, ca de culori deschise a gasit destule dar n-o ajuta.    

 

Chiar daca sint separat articolele, nu conteaza.   Ca sa trimit de aici doar la iarna pot ca se topeste si curge peste tot.    

 

Multumesc frumos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×