Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
alexandra_marin12

Am nevoie urgent de ajutor!

Rate this topic

Recommended Posts

Am un papagal, Coco, care de vreo doua zile nu mai mananca nimic, iar daca bea putina apa o vomita imediat...Totul din cauza ca i-am dat sa manance mei ranced(va dati seama ca n-am stiut)...ce fac? am fost deja la trei medici cu el, dar nu se vede nici un rezultat, ba din potriva e din ce in ce mai rau...Va rog ajutati-ma!!!

Si eu am nevoie de ajutooooooor.

Am gasit un proumbel cu aripioara lovita, am fost la "vetrinar" pe 1 mai,

s-a uitat ca la felu' 72 si a zis ca nu are ce sa-i faca, ca nu va mai putea zbura ca inainte...

In fine... ce pot face cu el?!

NU exista nici un adapost pentru bietele "zburatoare" in tot Bucurestiul, am incercat pe la Fundatiile acelea urlatoare pentru drepturile animalelor, insa nimic!

Ce pot face cu porumbelul?

Un sfat, va rog.

;)

s-a uitat ca la felu' 72 si a zis ca nu are ce sa-i faca, ca nu va mai putea zbura ca inainte...

NU exista nici un adapost pentru bietele "zburatoare" in tot Bucurestiul, am incercat pe la Fundatiile acelea urlatoare pentru drepturile animalelor, insa nimic!

Un sfat, va rog.

:cry:

Nu te lasi?! ;)

Fa-l ciulama!

Nu te lasi?! ;)

Fa-l ciulama!

Eu vorbesc serios, ironic!

daca ai chef de mishtocarii... treci pe la bla bla-uri, sunt nenumarate topice ce te asteapta!

Te rog, ignora-ma!

Ai vreun sfat... bine, nu ai nici un sfat... mergi mai departe!

Multumesc anticipat

Eu vorbesc serios, ironic!

daca ai chef de mishtocarii... treci pe la bla bla-uri, sunt nenumarate topice ce te asteapta!

Te rog, ignora-ma!

Ai vreun sfat... bine, nu ai nici un sfat... mergi mai departe!

Multumesc anticipat

K. In primul rand este musai sa-i prinzi aripioara lovita intr-o atela. Dupa care incearca sa vezi daca se hraneste singur, daca nu, incearca sa-l hranesti chiar tu, ofera-i apa, intr-un cuvant ingrijeste-l cum stii tu mai bine. Daca nu te descurci, incearca sa gasesti un om cu inima care sa preia cazul. Ma ofer eu daca nu gasesti pe nimeni din aceasi locatie cu tine.

Edited by ironic

K. In primul rand este musai sa-i prinzi aripioara lovita intr-o atela. Dupa care incearca sa vezi daca se hraneste singur, daca nu, incearca sa-l hranesti chiar tu, ofera-i apa, intr-un cuvant ingrijeste-l cum stii tu mai bine. Daca nu te descurci, incearca sa gasesti un om cu inima care sa preia cazul. Ma ofer eu daca nu gasesti pe nimeni din aceasi locatie cu tine.

Ironic, veterinarul a spus ca nu e nevoie sa-i prinda aripa cu atela, dar ea, saraca aripa sta mai mult pe jos, decat la locusorul ei.

Porumbelul mananca si bea apa, ma voi duce sa-i iau grau... dar ce fac cu el mai departe???

Unde sa-l duc?

Am intrebat pe unde am putut... si nimeni nu a stiut sa ma indrume.

Am vorbit si cu doi oameni care cresc porumbei, si nu vor sa-l ia.

Acum intrebarea urmatoare ar fi:

Daca nu exista nici un locusor pentru pasari de genul acesta, il tin eu... dar e bine sa stea inchis in colivie toata viata daca aripa nu se vindeca?

p.s. - multumesc pentru raspuns ;)

Edited by delia delia

Un sfat, va rog.

;)

Incearca varianta cu atela, dar numai un veterinar va putea sa faca ceva. Este riscant, deoarece osul s-ar putea sa se sudeze stramb, iar saracul porumbel nu va mai putea zbura niciodata.

PS. veterinarii sunt niste macelari, rar mai gasesti unul bun care sa poata sa te ajute, majoritatea dau din umeri si se multumesc sa constate "asa e nu am ce sa fac".

Incearca varianta cu atela, dar numai un veterinar va putea sa faca ceva. Este riscant, deoarece osul s-ar putea sa se sudeze stramb, iar saracul porumbel nu va mai putea zbura niciodata.

PS. veterinarii sunt niste macelari, rar mai gasesti unul bun care sa poata sa te ajute, majoritatea dau din umeri si se multumesc sa constate "asa e nu am ce sa fac".

Pai exact asta mi-a raspuns: "asa e nu am ce sa fac".

Am un papagal, Coco, care de vreo doua zile nu mai mananca nimic, iar daca bea putina apa o vomita imediat...Totul din cauza ca i-am dat sa manance mei ranced(va dati seama ca n-am stiut)...ce fac? am fost deja la trei medici cu el, dar nu se vede nici un rezultat, ba din potriva e din ce in ce mai rau...Va rog ajutati-ma!!!

S-ar putea sa fie vorba de o toxiinfectie alimentara, ciudat este faptul ca veterinarii nu au facut nimic in aceasta privinta. Iti sugerez sa mai consulti si alti veterinari cat de curand posibil, deoarece in scurt timp papagalul va intra in deshidratare, iar urmarea o sti si tu.

Pai exact asta mi-a raspuns: "asa e nu am ce sa fac".

pai e mare bucurestiul ala, eu m-am pierdut in el, pana sa descopar metroul, iti sugerez sa vezi si alti veterinari, cu chef de munca, nu ca cei anteriori. Sau poate sa le impingi ceva sa le stimuleze cheful de munca ca asa se procedeaza pe la noi.

De fapt pe tine te intereseaza faptul ca atunci cand ai nevoie de un adapost pentru bietele animale-zburatoare, nico organizatie ce apara drepturile animalelor nu iese in fata. Cum bine stii, traim in Romania si asta ne mananca tot timpul, vorba lu' Badea al nostru'.

Cat despre:"dar e bine sa stea inchis in colivie toata viata daca aripa nu se vindeca?"...intram in filozofie grea si dupa cum te stiu nu prea iti place lucru' asta. Eu nu pot decat sa te intreb: ce preferi? O viata paralizat la pat sau moartea? Aici doar tu poti decide. Soarta bietei zburatoare se afla in mainile tale. Sa fie oare intamplator?