Alethia 1 Report post Posted August 8, 2007 Celebrul post de manele. Cati il aveti bagat in tv? Cati il urmariti? Ar mai merita sa existe pe piata? Share this post Link to post Share on other sites
lavinnnia 0 Report post Posted August 8, 2007 Eu personal nu am postul respectiv, si consider ca nu ar trebui sa existe. Sunt si asa destui manelisti, chiar nu cred k mai au nevoie de promovare..nush cum de au obtinut licenta.... :P Share this post Link to post Share on other sites
s_s_s 1409 Report post Posted August 8, 2007 Celebrul post de manele. Cati il aveti bagat in tv? Cati il urmariti? Ar mai merita sa existe pe piata? nu cred ca-l am pe TV deci evident , nu-l urmaresc... dar nu ma deranjeaza daca altii il urmaresc...problema lor ...daca le place ... cu ce ma afecteaza pe mine? Share this post Link to post Share on other sites
Mahtan Elendil 0 Report post Posted August 8, 2007 Celebrul post de manele. Cati il aveti bagat in tv? Cati il urmariti? Ar mai merita sa existe pe piata? sigur ca merita , postu' e ca lumea , da-i televizorul pe mute si razi de incultura lor :P Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted August 8, 2007 Celebrul post de manele. Cati il aveti bagat in tv? Cati il urmariti? Ar mai merita sa existe pe piata? Il are providerul in lista daca nu ma insel. 'Bagate in tv' n-am insa decat vreo 10 posturi, iar asta nu e printre ele :P deci nu il urmaresc. In legatura cu partea a doua... In primul rand, traiesc cu impresia ca e o tara care se vrea democratica, deci daca ar trebui sa existe sau nu, nu tine de gusturile si opiniile mele :hi: daca aduci in ecuatie si notiunea "piata"... pe piata exista produsele pentru care exista cerere. :) Share this post Link to post Share on other sites
Mahtan Elendil 0 Report post Posted August 8, 2007 Il are providerul in lista daca nu ma insel. 'Bagate in tv' n-am insa decat vreo 10 posturi, iar asta nu e printre ele :P deci nu il urmaresc. In legatura cu partea a doua... In primul rand, traiesc cu impresia ca e o tara care se vrea democratica, deci daca ar trebui sa existe sau nu, nu tine de gusturile si opiniile mele :hi: daca aduci in ecuatie si notiunea "piata"... pe piata exista produsele pentru care exista cerere. :) eu am 60 de posturi printre care si asta , daca nu ma insel , dar numele postului nu era Etno TV? Share this post Link to post Share on other sites
Nebuloasa 7 Report post Posted August 8, 2007 Nu'l am. Asta'mi mai lipseste , sa'i vad pe aia cum se manelesc la TV-eu. :P Share this post Link to post Share on other sites
s_s_s 1409 Report post Posted August 8, 2007 eu am 60 de posturi printre care si asta , daca nu ma insel , dar numele postului nu era Etno TV? pe Etno TV din cate stiu eu se da doar muzica populara Share this post Link to post Share on other sites
Mahtan Elendil 0 Report post Posted August 8, 2007 pe Etno TV din cate stiu eu se da doar muzica populara se da si manele , cateodata , nu e acelasi lucru'? adica Tarafu' cu Etno? Share this post Link to post Share on other sites
Andreyvrj 0 Report post Posted August 8, 2007 Nu-l am si nici nu cred ca ar trebui sa existe..... Nu ma deranjeaza ca il urmaresc altii :jester: Share this post Link to post Share on other sites