Rustik Girl 0 Report post Posted July 18, 2007 Vreau si eu sa stiu va rog mult...dak partenerul la inceputul actului sexual isi indtroduce penisul fara prezervativ pt doar 1 minut..iar apoi isi pune prezervativul,in acel minut se poate sa ii vina ceva,se poate sa ramai insarcinata de la atat? Se poate ca un baiat sa ejaculeze de doua ori in timpul unui act sexual? Adica si la inceput fara sa simta nimic si apoi normal cand are or gasm? Share this post Link to post Share on other sites
JohnyQ 0 Report post Posted July 18, 2007 lol =)) pai acuma depinde de fiecare cat de repede se excita se poate termina si intr-un minut )...dar ultima faza "dica si la inceput fara sa simta nimic si apoi normal cand are or blink.gif gasm?"nare cum sa nu simta :| si ma gandesc ca simti si tu ceva Share this post Link to post Share on other sites
stea de mare 1 Report post Posted July 18, 2007 S-au cunoscut cazuri in care dupa un coitus intrerupt si ala cu prezervativ......tot a ramas gravida femeia :jester: Share this post Link to post Share on other sites
JohnyQ 0 Report post Posted July 18, 2007 S-au cunoscut cazuri in care dupa un coitus intrerupt si ala cu prezervativ......tot a ramas gravida femeia :jester: pai daca era mort de beat ) Share this post Link to post Share on other sites
stea de mare 1 Report post Posted July 18, 2007 pai daca era mort de beat ) Cine? prezervativul? :jester: Share this post Link to post Share on other sites
Nebuloasa 7 Report post Posted July 18, 2007 Cine? prezervativul? :jester:Nu , orgasmul... Share this post Link to post Share on other sites
RHS 7 Report post Posted July 18, 2007 Vreau si eu sa stiu va rog mult...dak partenerul la inceputul actului sexual isi indtroduce penisul fara prezervativ pt doar 1 minut..iar apoi isi pune prezervativul,in acel minut se poate sa ii vina ceva,se poate sa ramai insarcinata de la atat? Se poate ca un baiat sa ejaculeze de doua ori in timpul unui act sexual? Adica si la inceput fara sa simta nimic si apoi normal cand are or :jester: gasm? NU are nimic! Si poate sa ejaculeze de 100 de ori daca il tine motoru' Nu se poate termina fara sa simta. Chesita urata e ca daca o faci si se termina, apoi scoate prezervativul, se sterge si introduce iara penisul, poti sa ramai, pt ca mai sunt mici "pierderi" de sperma. Share this post Link to post Share on other sites
flori de camp 33 Report post Posted July 18, 2007 .........se poate sa ramai insarcinata de la atat? atat teoretic cat si practic, se poate. dar sansele sunt mai reduse decat la un contact normal. raspunsul il vei stii sigur luna viitoare. Share this post Link to post Share on other sites
JohnyQ 0 Report post Posted July 18, 2007 se poate sa ramai insarcinata daca ai mai mult oragsm..sau esti excitata prea mult am vazut eu pe discovery da oricum nai cum ca simti tu ceva ca intra pe gaura si nu se ramane insarcinata de la 2-3 stropi trebuie o cantitate mare :jester: Share this post Link to post Share on other sites
Rustik Girl 0 Report post Posted July 18, 2007 Multumesc mult pentru raspunsuri tuturor. Totusi m-am mai informat si am aflat ca nu se poate! Oricum, PROTEJATI-VA!!! E cel mai sigur lucru! Share this post Link to post Share on other sites