Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Schimbarea Perceptiei

Fascismul European

Recommended Posts

FASCISMUL EUROPEAN

18 Iunie 2007 - Presedintele italian Giorgio Napolitano declara la conferinta din Siena - "cei care se impotrivesc UE sunt teroristi". Acesta ii ataca pe eurosceptici spunand ca acestea practica "terorism psihologic prin faptul ca arata ca UE tinde sa devina un superstat". Presedintele german, Horst Kohler fiind prezent aproba spusele italianului. Kohler descrie practicile eroscepticilor ca fiind "populiste si demagogice".

 

De fapt ne indreptam catre un super stat centralizat - iar parlamentul european va fi deveni in timp mult mai important si activ decat parlamentele nationale ale statelor membre - o guvernare care nu diferea cu mult fata de viziunea lui Hitler pentru Europa din 1930.

 

Giorgio Napolitano si Horst Kohler au devenit fascisti - cei care se opun lor, sau sunt doar circumspecti sunt automat numiti teroristi. Ce sa te astepti de la niste vechi aliati ai axei fasciste (Italia si Germania)...

  • Acum esti fascist daca vrei sa rezisti fascismului European.
  • Acum esti fascist daca vrei sa rezisti fascismului corporatist si globalismului.

Heil New World Order !

 

sursa >>

Edited by Schimbarea Perceptiei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu credeam ca te referi la manifestatia neonazistilor din Franfurt sau la Camasile negre la guler ale legionarilor olteni ... fara sa amintim de partidul fascist al lui Vagin Tudor ... ma rog ...nu eu l-am numit fascist ...ci presa din UE !

In rest cainii latra ..caravana trece!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum e fascist ce declara "ei" a fii fascist...si au grije sa-si planteze doi, trei clovni precum cei mentionati de tine ca sa creeeze o diversiune sa poata nominaliza fascismul - cand "ei" sunt adevaratii fascisti.

 

FASCISMUL TAXELOR EUROPENE

Pana acum cartile si hainele pentru copii erau scutite de VAT. Europenii vor sa le taxeze si p'astea - motivand ca vezi doamne cu banii rezultati sa-i dea celor care nu-si pot platii taxa de proprietate la case.... hahaha o taxa spala pe alta. Nu era mai simplu sa nu-i mai taxeze p'aia saraci si gata... dar NU, inca o taxa si inca o taxa - si voi populatia inghititi ca aveti un esofag larg deja... Va puteti voi rascula impotriva acestor abuzuri - NU, nu puteti ajunge la ei, intrucat sunteti intr-o dictatura fascista - democratia este o iluzie in noul stat european...

 

Individul nu are nici un cuvant de spus in fata celor care-i dau legi si obligatii.

 

Cu un Amsterdam oras de carton sau autostrazi la 100 EUR taxa de trecere - nu inseamna democratie... o iluzie, o masca.

 

Europa = Dictatura Taxelor

europenii = sclavii taxelor... nici curvele nu dau la pesti cat dau europenii la stat (50% pe salariu + 12% VAT + taxe de proprietate) sari peste 60~70% din venit...

 

sursa>>

Edited by Schimbarea Perceptiei

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa recapitulam :

1.statele chineze s-au unificat in sec al-2-lea IH...de atunci a avut o evolutie aproape liniara ascendenta...fapt ce acum o situeaza printre statele G8,puternic industrializate...un colos economic capabil sa mature economia europei.

2sua..de la declararea independentei,in cateva sute de ani au reusit sa prea conducerea in materie de economie,politica,forta armata...etc

3.india...un stat gigant ce impreuna cu statele ce formeaza continentul indian supune economia mondiala unor presiuni pe de-o parte a marfurilor si pe de alta a fortei de munca...se preconizeaza ca va avea cel mai rapid ritm de dezvoltare...sa nu uitam ca are o proportie ingrijoratoare de fundamentalisti islamici si bomba nucleara...participa la cursa spatiala..si daca nu stiai[scumpa schimbare a perceptiei] spatiul devine a patra dimensiune a razboiului....adica cine controleaza spatiul,statiile spatiale,satelitii artificiali si luna castiga razboiul.

4australia este unita dar nu conteaza inca[un fel de elvetia]

..........................................................................

in situatia asta vrwei ca europa sa stea dezbinata????????domnisoara...trezirea...unificarea europei este singura solutie ptr ca europa sa ramana pe harta populata de europeni sub conducere europeana...daca inca nu ai inteles asta este foarte grav :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Europa e unita numai prin biruri si taxe... daca tu crezi ca poti fi competitiv cand iti taxezi cetatenii si firmele cu peste 50% te inseli... totul este o mascarada, razboaiele si terorismul sunt biciul cu care ne mana fortat catre globalizare - guvern mondial, sclavie mondiala prin biruri si credite.

 

UE si americanizarea crescatoriilor de pasari

Si mai multe animale pe un spatiu tot mai restrans. La 7 mai, Consiliul Uniunii Europene a adoptat noi

Edited by Schimbarea Perceptiei

Share this post


Link to post
Share on other sites
Europa e unita numai prin biruri si taxe... daca tu crezi ca poti fi competitiv cand iti taxezi cetatenii si firmele cu peste 50% te inseli... totul este o mascarada, razboaiele si terorismul sunt biciul cu care ne mana fortat catre globalizare - guvern mondial, sclavie mondiala prin biruri si credite.

si o sa fim uniti si geografic :)

sincer acum...te rimti ''reprezentata'' de parlamentul romaniei???un parlament european va rezolva multe din probleme fiindca va dispune de resurse financiare si resurse suficiente...astfel se va putea ''importa'' forta de munca din est decat din pakistan,sectoarele deficitare din est vor fi sustinute cu programe si capital+ experienta....nu mai vorbesc de securitate...sper sa apuc clipa in care rusia va intra in ue...atunci sa vad cum mai indrazneste sua sa atace un stat ca iraq...fiindca unei europe unite nimeni nu va putea sa i se opuna :)

romania[care abia a intrat in ue] a fost criticata ptr nivelul excesiv al taxelor..de catre ue..asta ar trebui sa dea de gandit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din haos catre ordine

Deci se creeaza haos, coruptie, terorism etc - you name it - iar apoi populatia incepe sa ceara solutii si idei.

Atunci vin ei si isi implementeaza solutiile dorite. "Problema" este pintenul dat in burta populatiei pentru ca aceasta sa se miste in directia dorita de ei si sa aceapte masurile lor...

 

Teama, teroarea, frica e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, razboiul economic vest-est, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor "solutia", iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra.

Edited by Schimbarea Perceptiei

Share this post


Link to post
Share on other sites
UE si americanizarea crescatoriilor de pasari

.............................

 

EUROPA STAT FASCIST obsedat de profit si manat din umbra de catre corporatii si lobisti !

corect...dar este vina europei ca trebuie sa ''impuna'' o limita in aglomerarea de pasari???trebuie parlamentul european sa ne invete ce-i umanitatea???e vina cui ca exista fiinte atat de lacome???

exista vreo lege care sa te oblige la minimalizarea spatiului???proprietarii de ferme ar putea sa creeze conditii mai umane insa lacomia este prea mare :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Economist - cum ne manipuleaza presa

The Economist a publicat un articol in care evidentiaza probleme comune ale tarilor din Europa de Est, printre care cresterea deficitelor de cont curent, cresterea deficitelor bugetare, presiunile salariilor si presiunile inflationiste.

 

Solutiile oferite :

1. Mentinerea unei rate a dobanzii ridicate pentru banci - ce va spuneam eu de sclavia creditelor si dobanzilor - sa le dam si mai multi bani bancherilor... va fi o escaladare a consumului si preturilor intrucat credite tot se vor face iar costul dobanzilor va fi inclus in pretul serviciilor prestate sau produselor vandute...

 

2. Necesitatea ca piata muncii sa fie deschisa catre muncitori din tari mai sarace precum Ucraina si, as adauga eu, Republica Moldova.

sursa>>

 

corect...dar este vina europei ca trebuie sa ''impuna'' o limita in aglomerarea de pasari???trebuie parlamentul european sa ne invete ce-i umanitatea???
Tocmai ca parlamentul a modificat legea pe invers, adica au dat voie sa bage si mai multe pasari pe metru patrat... acum vad cum citesti tu posturile userilor pe forum Edited by Schimbarea Perceptiei

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tocmai ca parlamentul a modificat legea pe invers, adica au dat voie sa bage si mai multe pasari pe metru patrat... acum vad cum citesti tu posturile userilor pe forum

si vad cum interpretezi tu o lege...ea este menita sa ''limiteze'' aglomerarea...daca tu vrei sa aglomerezi gainile pana la limita statul nu te poate impiedica...asa cum nu poate impiedica nici vanatoarea,nici pescuitul...nici multe comportamente imorale insa legale.

problema este ca tu citesti pe invers deciziile de acest gen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×