Jump to content
Forum Roportal
pamuk

De ce pisica mea este asa de rea?...

Recommended Posts

cum sa fac sa o invat sa fie putin mai blanda? Ma poate ajuta cineva?

[snapbacca]36960[/snapbacca]

asta din exces de dragoste pentru tine, doar totusi e pisica :pee

Share this post


Link to post
Share on other sites
ce intelegi prin faptul ca e rea? poate ea e doar "pisica" si tu intelegi altceva :dee

[snapbacca]37027[/snapbacca]

 

Buna intrebare, ce inseamna rea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vrea sa fie mangaiata sau nu-i place sa fie luata in brate?E agresiva fara motiv?Poate ca ai fost prea insistenta.Lor le place sa le mangai numai cand au ele chef si eu asa fac.Ii raspund numai cand imi cere el gigea.Nu-la iau in brate decat daca imi arata el ca vrea asta.In general pisicile trag la persoanele(culmea) care par a nu le dori in brate,sau cele care le resping,].E o caracteristica a relatiilor din cadrul "societatii pisicesti".Un fel de: :pocaey: :soc: :cry: :cry:

Sti ca o pisica nu trebuie de loc deranjata cand doarme pentru ca devine agresiva.Ele viseaza foarte intens!Poate ca i-ai stricat somnul de mai multe ori si te tine minte!Sau poate ca asa ii este felul de a fi! :soc: :soc:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce am auzit eu este ca animalele de casa, in timp iau din comportamentul stapanilor :good:" .

Ceea ce stiu sigur, din experienta e ca sunt unele pisici care pur si simplu asa sunt ele, fiecare cu temperamentul ei. Uite am avut de-a face cu o pisica care era pur si simplu turbata: musca, sarea in sus la tine. Asa din senin daca stateam langa ea riscam sa imi mai traga cate o gheara. Era o birmaneza. Cert este ca pe toate le-am invatat sa vina cand le strig pe nume.(nu mai zic ca toate pe rand au avut acelasi nume :good: ).

Poate cu ajutorul mancarii reusesti sa o mai dresezi un pic. Dar vreau sa stiu ce astepti tu de la ea si cum se comporta?...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cat timp are pisica ta? Daca are peste 6 luni, ti-as recomanda sa o sterilizezi. Va deveni mai blanda si mai jucausa! Daca nu incearca sa te joci mai mult cu ea, iar cand oboseste, sa o mangai. Mult noroc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma...pisicile..stiu cum sunt din experienta..eu am trei pisici...iar una dintre ele se comporta exact la fel...nu tot timpul vrea sa fie luata in brate...mangaiata...dar...cand vrea aceste lucruri vine si se gudura pe langa picioarele mele...ca si cum mi-ar cere sa o mangai...dar daca vrei neaparat sa o dresezi incearca cu mancare pt pisici sau carne...poate daca mananca din mana ta...ai sa poti sa o mangai..fara sa te zgarie...mult noroc :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×