CatQueen 1 Report post Posted June 12, 2007 Elevul care acum 4 zile trebuia sa implineasca 19 ani s-a sinucis pe data de 24 mai, aruncandu-se de la etajul 9 al profesoarei...cel putin asa cred autoritatile, insa eu cred ca e ceva necurat la mijloc, acum nu stiu ce sa cred dar pot sa spun ca am plans vazand acest caz. Voi ce credeti? Share this post Link to post Share on other sites
X.E.N.A. 9 Report post Posted June 12, 2007 Elevul care acum 4 zile trebuia sa implineasca 19 ani s-a sinucis pe data de 24 mai, aruncandu-se de la etajul 9 al profesoarei...cel putin asa cred autoritatile, insa eu cred ca e ceva necurat la mijloc, acum nu stiu ce sa cred dar pot sa spun ca am plans vazand acest caz. Voi ce credeti? cred ca va uitati prea mult la OTV... cred ca e o situatie f trista si ca toti cei implicati ar trebui lasati in pace a-si planga durerea...inclusiv amarata aia.... Share this post Link to post Share on other sites
CatQueen 1 Report post Posted June 12, 2007 Da ma uit la OTV...pentru ca pe mine ma intereseaza despre acest caz. :focus: Share this post Link to post Share on other sites
SkaterGirl 2 Report post Posted June 12, 2007 Mare lucru. De parca nu s-au mai sinucis tineri. Se face atat tam-tam pe tema asta. Stau sa despice firu'n zece ca poate poate. Asta e. S-a sinucis, nu mai e. Mda.. e ceva necurat. Cu siguranta. Share this post Link to post Share on other sites
Pruncul 3 Report post Posted June 12, 2007 Cazul este interesant din mai multe puncte de vedere,mai putin barfa! Dupa parearea mea vina este a profesoarei si a familiei baiatului. Ceva totusi nu se leaga in acest caz? Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted June 12, 2007 Elevul care acum 4 zile trebuia sa implineasca 19 ani s-a sinucis pe data de 24 mai, aruncandu-se de la etajul 9 al profesoarei...cel putin asa cred autoritatile, insa eu cred ca e ceva necurat la mijloc, acum nu stiu ce sa cred dar pot sa spun ca am plans vazand acest caz. Voi ce credeti? Ce cred eu ? S-a facut atata caz despre o sinucidere. Ma ingrozesc la gandul la cati tineri, slabi psihic, se uita la OTV si vad cat de mult se va discuta dupa ei dupa ce se vor arunca de la etajul 9. Sincer cred ca aceasta emisiune nu a facut nimic bine. Aceste cazuri nici nu merita sa fie pomenite. Sinuciderea e un pacat, mortul nici macar nu are dreptul la slujba in biserica. Asta este ceea ce cred eu. SI parerea mea e ca a fost o sinucidere. Share this post Link to post Share on other sites
ma-o 27 Report post Posted June 13, 2007 este trist, dar otv-ul este o mizerie, faci bani din durerea oamenilor Share this post Link to post Share on other sites
CatQueen 1 Report post Posted June 13, 2007 Mda asta jtiu si eu ca este o mizerie si dau vine maereu pe alte posturi. Share this post Link to post Share on other sites
Aleinad Anad 0 Report post Posted June 14, 2007 a fost omorat pt ca o persoana practic vesela cum spuneau parintii si cei apropriati nu isi ia viata :evil: Share this post Link to post Share on other sites
reea o7 0 Report post Posted June 15, 2007 Zilnic se sinucid oameni.Motivele sunt de cele mai multe ori necunoscute pentru cei ce raman. Si durerea tot a lor ramane.De ce sa incercam sa facem spectacol din tragedia unor oameni? Share this post Link to post Share on other sites