alexandra_hotblue 0 Report post Posted June 11, 2007 Salut? voi cum ati proceda daca ati fi intr-o relatie in care amprenta fostei inca se resimte in cadrul familiei partenerului?si voi ati da cu capul de aceasta problema in fiecare zi? :) Share this post Link to post Share on other sites
fata_cu_ochi_visatori 0 Report post Posted June 11, 2007 Sincer,cred ca nu as rezista.Numai ideea de "fosta" ma sperie si gandul ca a fost in bratele prietenului meu si ca odata a iubit-o..bleah...Dar tu ai vorbit cu el de asta? Share this post Link to post Share on other sites
marry02 0 Report post Posted June 11, 2007 da ...e .... trist si... dezamagitor uneori.... eu cel putin... as vrea sa am un butonel pe cap ... sa`mi opresc gandurile si orice fel de idee in momente din astea.... Share this post Link to post Share on other sites
alexandra_hotblue 0 Report post Posted June 11, 2007 am vorbit si rasvorbit, dar el ma asigura ca pe mine ma iubeste, desi cateodata se vede ca inca mai are anumite sentimente pt fosta, dar problema e cu familia lui, de ex s-a intamplat ca mama lui sa-mi zica pe numele fostului. sau sa fie ea pusa inaintea mea? e normal sa mai pastreze legatura, desi ei s-au despartit de 2 ani? Share this post Link to post Share on other sites
fata_cu_ochi_visatori 0 Report post Posted June 11, 2007 Au fost casatoriti sau ceva?Daca nu,nu mi se pare normal.Poate au indragit-o mult ai lui dar parca si asa e exagerat ca totusi nu e copilul lor Share this post Link to post Share on other sites
alexandra_hotblue 0 Report post Posted June 11, 2007 au fost impreuna 4 ani, atat dar cred k nici daca ar fi fost casatoriti nu ar fi fost asa, tipa se va casatori in curand si familia prietenului meu a fost invitata si din care am inteles se vor duce, chiar eu am fost martora cand si-a cumparat mama lui haine pentru asta Share this post Link to post Share on other sites
fata_cu_ochi_visatori 0 Report post Posted June 11, 2007 De cat timp esti tu cu el? Share this post Link to post Share on other sites
alexandra_hotblue 0 Report post Posted June 11, 2007 de aproape 2 ani Share this post Link to post Share on other sites
fata_cu_ochi_visatori 0 Report post Posted June 11, 2007 Mi se pare cam ilogica situatia.Ori au ramas parintii lui cu ea in relatii foarte bune ori nu prea te plac ai lui insa nu ar putea sa o aduca pe ea inapoi din moment ce merg la nunta ei.Dar daca tu te intelegi bine cu el si va iubiti nu stiu daca are vreo importanta ce crede familia lui.Trebuie sa te asiguri ca el nu mai are nici un fel de sentiment pentru ea Share this post Link to post Share on other sites
alexandra_hotblue 0 Report post Posted June 11, 2007 ok merci noapte buna! Share this post Link to post Share on other sites