pure.morning 2 Report post Posted June 1, 2007 (edited) M-am hotarat sa fac topicul acesta dupa ce am observat ca pt fiecare cantaret,care mai de care mai obscur, se face un topic nou,pt ca respectivul/respectiva sa intrebe parere au ceilalti useri despre acel artist. Asa ca,aici,intrebati ce credem despre un anumit cantaret,astfel,evitand formarea a zeci de topicuri care vor avea max 2 pg. Incep eu: Va place Inkubus Sukkubus si Rasputina? Mie mi se par 2 formatii foarte interesante,care canta ceva deosebit (cel putin Rasputina,care abordeaza cello-rock) si care au versuri interesante. PS:tin sa precizez ca topicul este pt formatii/cantareti nu prea faimosi,pt ca acolo sunt multe lucruri de zis. Edited June 1, 2007 by Milkinis. Share this post Link to post Share on other sites
s_s_s 1409 Report post Posted June 1, 2007 Inkubus Sukkubus am o singura piesa ( Goth) ...e draguta ...merge ...cu Rasputina nu m-am delectat inca Share this post Link to post Share on other sites
seraphimovic 10 Report post Posted June 1, 2007 de la inkubus sukkubus am ascultat o singură melodie, heart of lilith şi mi s-a părut destul de interesantă. de rasputina n-am auzit Share this post Link to post Share on other sites
pure.morning 2 Report post Posted June 1, 2007 de la inkubus sukkubus am ascultat o singură melodie, heart of lilith. si mie imi place mult Heart of lilith. piesa cu care s-au facut cunoscuti este Vampyre erotica. Share this post Link to post Share on other sites
cristina e 0 Report post Posted June 7, 2007 M-ati incuiat, regret dar nu am auzit nimic cu iei, voi remedia asta. Joan Baez? Ce parere aveti? Scuze pentru -iei- am vrut sa scriu ei, a iesit altceva. Share this post Link to post Share on other sites
pure.morning 2 Report post Posted June 7, 2007 M-ati incuiat, regret dar nu am auzit nimic cu iei, voi remedia asta.Joan Baez? Ce parere aveti? Scuze pentru -iei- am vrut sa scriu ei, a iesit altceva. cine e Joan Baez asta? :tease: Share this post Link to post Share on other sites
Mahtan Elendil 0 Report post Posted June 8, 2007 cine e Joan Baez asta? :cry: e o ea.. Share this post Link to post Share on other sites
pure.morning 2 Report post Posted June 8, 2007 e o ea.. mii de scuze...ce gen de muzica canta?:spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
Mahtan Elendil 0 Report post Posted June 9, 2007 mii de scuze...ce gen de muzica canta?:crazy: ceva Share this post Link to post Share on other sites
Utopia 6 Report post Posted June 20, 2007 Joan Baez ma relaxeaza. Recomand "Simple twist of fate" de la ea. O sa insir si eu o lista de trupe sau interpreti care-mi plac, sunt curioasa, ce parere aveti despre ei? :( Blackmore's Night, Haggard, Natalie Merchant, Norah Jones, Yann Tiersen... E? :blink: Share this post Link to post Share on other sites