Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Schimbarea Perceptiei

Confesiunile unui Asasin Economic

Rate this topic

Recommended Posts

Confesiunile unui Asasin Economic

 

O teribila dezvaluire pune sub un urias semn de intrebare discursurile celor care slavesc galopurile nefiresti ale imperiului global.

 

Daca v-ati intrebat vreodata cat de intamplatoare sunt intamplarile care, la rastimpuri, provoaca seisme planetare si ne izbesc vietile cu fruntile de pereti, un posibil raspuns il puteti gasi in cartea lui John Perkins,

Edited by HITMAN2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si ..? :P

O am si eu ..dar nu am inceput sa citesc .. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • "Unii dintre cei mai mari oameni din SUA, din sfera comertului si manfacturii afirma ca le este frica de ceva/cineva.
    Ei stiu ca exista o putere undeva atat de organizata, atat de subtila, atat de atenta incat mai bine prefera sa vorbeasca in soapta despre ea atunci cand o critica."

Woodrow Wilson

(more info), presedinte al SUA citat din cartea The New Freedom

Edited by HITMAN2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Elita" speculantilor de bursa Rothschild

O poveste despre cum a facut avere clanul Rothschild, clan care cica a finantat in cel de-al doilea Razboi Mondial atat Germania nazista cat si America capitalista (exact ca si Patriciu care a finantat ambele campaniile electorale atat PSD cat si PNL).

 

Revenind la Rothschild, batalia de la Waterloo a fost castigata de englezi in frunte cu generalul Wellington. Conu' Rostchild afla inaintea tuturor rezultatul bataliei, trece canalul manecii in mare graba si da zvon contrar in Anglia - cum ca Napoleon a castigat. Stocurile pica, branoul le cumpara pe nimic... apoi zvonul este infirmat, preturile revin la normal ba chiar peste... de sute de ani acesti oligarhi ne joaca pe degete. (vezi cum Verestoy Atilla a facut 10 miloane de EUR in 19 minute - CLICK )

 

Am sa-ti povestesc daca vrei si despre Rockerfeller cum a dat bani lui Stalin si asta de pe vremea cand era stabilit in Anglia... inainte de a veni in state si de a inventa "Federal Reserve Bank" - o banca fantoma ce nu tine de USA - un grup de banci din europa la care americanii se indaotreaza pana in gat.

 

P.S. pentru cei ce nu stiu Florian Pitis este PR (public relations) al Masonerie Romane sau mai pe romaneste purtator de cuvant. pam, pam

 

Ordinul Templierilor

[*]Existenţa acestui ordin a fost str

Edited by Lara Croft 2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

"super tare " - alexanid.

 

Da frate ! Super tare... excelent... fain... beton... ce anume ? Ce se scrie acolo sau cum a fost expus ceea ce s-a scris acolo ???? Am auzit destule... da nimeni nu face nimic practic. Toti k la teatru... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

PLANUL ASSASINILOR ECONOMICI

Acesti asasini economici dirijeaza milimetric politica si economia tarilor catre o globalizare despotica care NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani si corporatiilor mastodont - atat.

Razboaiele si masurile de securitatea nou aparute sunt mijlocul prin care iti este pus tie cititorule, - bocancul statului si elitei economice din ce in ce mai apasat pe jugulara - dupa cum urmeaza :

 

PUSCARIA TERRA

Statele Unite vor implementa un program de amprentare completa si scanare biometrica a tuturor strainilor care le intra in tara. Asa ca tezele conspirationiste de care se radea acum cativa ani au devenit o realitate.

America = tara puscarie ! (articol complet click) Incet, dar sigur America se indreapta catre un stat politienesc, cu tente corporatisto fasciste. Asa a inceput si in Germania cu Nazismul - cu tot felul de acte care expirau la cateva luni etc.

 

Ne indreaptam programat catre un stat-puscarie-globala in care nu mai misca unul fara stiinta computerelor de monitorizare a securitatii. Indivizi monitorizati draconic, indivizi inrobiti prin rate datorita pretului speculativ si galopant al caselor, indivizi creati genetic in laboratoare cu gena curiozitatii starpita... indivizi alergici care nu rezista o zi in afara sistemului - dependeti de medicamentel lui Bayer - 3 din 5 nemti sunt alergici.

Cam asa se pare...

 

GLOBALIZAREA - INROBIREA POPULATIEI

Asa cum este facuta globalizarea la ora actuala, NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani (peste 4 milioane USD) si corporatiilor mastodont - atat. Cetateanul de rand este "liber" functie de cati bani are... cum vrea sa faca mai multi bani vine statul si il impoziteaza - asa ca este tinut in frau la blana, ce mi-e sangele albastru si aristocratia de la 1600, ce imi este elita economica aparata de legi si sistem.... aceeasi linie intre noi si ei... au schimbat doar eticheta. Libert

Edited by Lara Croft 2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×