delia delia 4 Report post Posted May 22, 2007 Hei, hei! :yawn: Va place circul creat de politicienii romani? (sau.... tatari? :spiteful: ) Va place ce se intampla in Romania actuala? Share this post Link to post Share on other sites
Ghijoi 686 Report post Posted May 22, 2007 ESTI NOROCOASA si sa-ti zic de ce: traiesti in europa(cat la suta din populatia globului e in situatia ta) esti tip caucazian(cati oameni nu-si doresc sa nu fi nascut negri chinezi,tigani etc) te duce capul esti sanatoasa-sper ca n-ai defecte majore- esti tanara ...concluzia...esti fericita dintr-o mie a castigatorilor cu hazardul p.s. nu-mi place tara in care traiesc! :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
Ghijoi 686 Report post Posted May 22, 2007 ESTI NOROCOASA si sa-ti zic de ce: traiesti in europa(cat la suta din populatia globului e in situatia ta) esti tip caucazian(cati oameni nu-si doresc sa nu fi nascut negri chinezi,tigani etc) te duce capul esti sanatoasa-sper ca n-ai defecte majore- esti tanara ...concluzia...esti fericita dintr-o mie a castigatorilor cu hazardul p.s. nu-mi place tara in care traiesc! :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted May 22, 2007 (edited) ESTI NOROCOASAsi sa-ti zic de ce: traiesti in europa(cat la suta din populatia globului e in situatia ta) esti tip caucazian(cati oameni nu-si doresc sa nu fi nascut negri chinezi,tigani etc) te duce capul esti sanatoasa-sper ca n-ai defecte majore- esti tanara ...concluzia...esti fericita dintr-o mie a castigatorilor cu hazardul p.s. nu-mi place tara in care traiesc! :spiteful: hei, aici e coltul vesel, da?! sunt norocoasa ca sunt! dar nu sunt impasibila la ce se intampla in ultimile luni! circ, circ, circ! scandal, scandal, scandal! :yawn: ;) p.s. - nu-mi place tara lui "papura voda"! Edited May 22, 2007 by delia delia Share this post Link to post Share on other sites
Ghijoi 686 Report post Posted May 22, 2007 nu ne place....HAI IN CONGO! Share this post Link to post Share on other sites
red2shoes 24 Report post Posted May 22, 2007 pregateste micii ...sosesc in CONGO :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Ghijoi 686 Report post Posted May 22, 2007 pregateste micii ...sosesc in CONGO :doh: SI BEREA ....MULTA BERE! Share this post Link to post Share on other sites
red2shoes 24 Report post Posted May 22, 2007 (edited) SI BEREA ....MULTA BERE! mult suc ..si mai putina bere ...important e sa fugim din tara asta !!!!!!!!!!!!!!!! Edited May 22, 2007 by red2shoes Share this post Link to post Share on other sites
Anca/Maria 85 Report post Posted May 22, 2007 mult suc ..si mai putina bere ...important e sa fugim din tara asta !!!!!!!!!!!!!!!! va astept cu o cafea!!! :doh: Share this post Link to post Share on other sites