Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
skyblack10

Utorrent

Recommended Posts

Nu stiu de ce,dar de vreo 2 zile nu-mi mai merge deloc Utorrent-ul.Nu am modificat nimic prin setarile lui "default".Imi mergea foarte bine,inainte.Cand scriu un cuvant ( ex: xxx) si dau ENTER,nu se deschide nicio pagina de web.Folosesc Mozilla F,ca default browser. Nu am facut nicio modificare in firewall.Daca stie careva ce ar putea avea,rog sa-mi raspunda.Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozilla Firefox,dar m-am gandit ca ar putea fi si din cauza browserului,asa ca,am dezinstalat Mozilla,am sters din registrii Mozilla,dar nici asa nu-mi merge.Netul merge foarte bine.Ma gandeam ca e ceva de la placa de retea.Chiar acum 10 minute mi-a aparut jos in Systray,o iconita,era de la placa de retea,si scris "aqcuiring internet connections",dar in timp ce era acolo chestia aia,netul imi mergea. Crezi ca e ceva de la placa de retea???Dar,sa-ti zic inca ceva,vis-a-vis de Utorrent. Daca intru pe www.btjunkie.org si imi aleg de acolo ceva ,asa merge Utorrent,dar torrentele ce le are el,ca default (isohunt...torrentspy...mininova..etc) alea nu merg. Sa fiu mai explicit : scriu in bara de SEARCH ....xxx ..selectez isohunt...dau ENTER...si........nu se intampla nimic,doar ca jos imi scrie... "Unable to map UPnP port" Ai vreo idee ce sa-i fac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca este o problema legata de net, mai degraba ceva in sistemul tau. Cand dai enter acolo ar trebui sa lanseze browserul default pentru cautare. El nu reuseste sa-l lanseze.

Mesajul "Unable to map UPnP port" se refera la faptul ca nu poate sa configureze un port pe router, dar nu este neaparat o eroare, depinde de setarile tale si nu prea are legatura cu faptul ca nu porneste browserul la cautare.

 

Ce program ai instalat ultima data?

Daca faci dublu click pe un fisier cu extensia html sau htm in windows explorer, se deschide browserul?

Edited by Argv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimul program ce l-am instalat a fost KMplayer-ul. Cand dau dublu-click pe html/ htm mi se deschide cu browser-ul setat ca default (Mozilla F) Sa fie oare ceva din "services"? Sau din cauza ca am avut "system restore" dezactivat,apoi l-am reactivat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

uTorrent foloseste functia ShellExecute sa lanseze browserul. Probabil ca problema este acea functie. Daca stii un pic de programare poti deschide uTorrent intr-un debugger si sa vezi daca se returneaza un cod de eroare. Atentie, executabilul este compactat si obfuscat cu PECompact.

 

Daca nu intelegi ce am spus mai sus, iti pot da o aplicatie care deschide un browser folosind ShellExecute si sa vedem daca merge.

Poti sa-i faci download openwww.zip - 0.05MB

Edited by Argv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×