Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
roportal

Anca din A.S.I.A. a plecat

Recommended Posts

Anca, blonda veterana a trupei A.sa.I.A., a parasit formatia dupa aproape cinci ani de la infiintarea grupului.

Se pare ca a existat o diferenta de opinii intre membrele formatiei dupa cum spune ziarul Ziarul.

Din cate am vazut la Teo, unde fetele erau foarte bucuroase ca se "despart", se pare ca aceasta stire se confirma (avand in vedere ce nebunie a fost data trecuta cand a mai plecat una din membrele formatiei - sau era doar de ochii lumii).

Share this post


Link to post
Share on other sites

cinci ani au fost alea impreuna? si e vreo problema daca se despart? cate trupe bune cu adevarat sunt in romania? prea putine! nu cred ca le va plange cineva mai mult de o luna! si apoi fiecare se va lansa intr-o "fantastica si de succes " cariera solo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceau blue_butterfly, bine ai venit pe forumul Roportal.

 

Am prezentat "reimprospatarea" Asia ca pe o stire oarecare.

Cred ca trupa Asia A rezistat destul de mult pentru o trupa din Romania.

Nu stiu daca va plange cineva mai ales ca trupa a ramas si inca mai canta (mi se pare ca au aceleasi cantece, e drept ca se modifica versurile).

 

Trupele adevarate pot fi numarate pe degete. Din 3 melodii de pe Atomic daca imi place 1 (motiv pentru care nu-la mai ascult cand lucrez). Iar nerusinarea cu care unii copiaza melodii straine ma dezgusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bine te-am gasit!

 

i totally agree!

 

trupele bune se numara pe degete! am vazut ca micutele de la asia inca se mai zbantuie pe scenele tarii! bine ca nu au reusit sa se faca de cacat si afara, ca si asa avem o imagine de ....

 

pe care nu a dezmintit-o sanda! nu vreau sa fiu rea, chiar imi placea de ea, si stiu ca are voce buna! dar totusi, unde-si lasase rochia.? this IS a GOOD question! tu ce muzica asculti, daca pe atomic nu prea mai gasesti? nici eu nu prea ascult! prefer cargo si opera, care inca e de calitate, pana cand "bombonelele muzicii usoare" o vor eclipsa de tot! ce bine i se potriveste numele: muzica USOARA! chiar ca usoara se face azi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutare lume!

hop si eu!

am sa fac o mica comparatie intre muzica si F1.

 

acum de curand(2003-2004) in F1 sau facut modificari serioase in regulamentul de participare. si anume, scoaterea pilotajului asistat de calculator. dupa aceasta modificare au inceput sa se vada adevarata valoare a pilotilor de F1.

 

si in muzica ar trebui sa se faca un regulament serios prin care (de exemplu) sa se interzica playbacca-ul la concertele live, sau modificarea vocii cu ajutorul calculatorului. sa vedeti atunci ce putine formatii si ce putini cantareti vor ramane pe piata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sugestia este foarte buna dar nu cred ca este cineva dornic sa o aplice.

 

Chiar ma gandeam de ce au fost asa slabe piesele de la Eurovision, de ce mi se parea ca 1/2 canta fals. Apoi mi-am dat seama: cantau live, iar vocea nu era prelucrata.

 

Dintre formatiile si interpretii romanesti sunt atat de multi care nu au voce si care nu pot canta mai mult de 10 minute live.

 

Sa sustii un concert live cere multa experienta (nu stiu cati au urmat cursuri in acest sens) si calitati vocale deosebite. Am tot respectul pentru putinii care mai canta live.

Share this post


Link to post
Share on other sites

il admir pe banica jr. pentru ca nu accepta sa cante playbacca, si mai sunt cateva formatii care merita felicitari pentru. asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

toate trupele astea facute peste noapte ajung sa se desparta dupa ce fac bani de pe copii care le cupara cd urile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

o piesa suna cu totul altfel daca e cantata live.playbaccau e o ofensa adusa fanilor care vin la concert sa te vada cantand nu mimand la un microfon inchis o mel nasoala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×