Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
geographu

Am 4000 de euro. ...ce pot cumpara cu ei?

Rate this topic

Recommended Posts

:P Salut!

Am si eu o intrebare!

Ce pot cumpara cu 4000 de euro???... Fie ea si SH sau brand new [ avans pentru leasing sau credit pentru ...]

Eu ma gandeam la un Renault Laguna model 1994 berlina sau hatchback..arata bestial si are dotari multumitoare pentru acei ani si la acesti bani!! :)

Ce ma sfatuiti??

Multumesc!

:think: Salut!

Am si eu o intrebare!

Ce pot cumpara cu 4000 de euro???... Fie ea si SH sau brand new [ avans pentru leasing sau credit pentru ...]

Eu ma gandeam la un Renault Laguna model 1994 berlina sau hatchback..arata bestial si are dotari multumitoare pentru acei ani si la acesti bani!! :P

Ce ma sfatuiti??

Multumesc!

Contacteaza -ma pe PM

ia ti un opel astra hatchbag este super. 16 are 75 si merge destul de ok. Vezi sa nu aiba rugina cand o cumperi la aripi. Eu am avut unul 10 mii km nu am bagat decat benzina. Si fuge destul de ok. De prin 92 93 este in jur de 3500. Si intretinerea nu ii chiar asa de scumpa. Al meu avea 150 mii km si nu papa ulei deloc .

bye si bafta la ales. Sa stii ca etse masina destul de ok

opel corsa,fiat punto,opel agila,vw lupo,matiz,vw fox(da daca vrei sa il vinzi nu il mai ia nimeni:D).ford Ka,renault tuingo la banii astia nu ai prea multe variante mai noi.

aaa toate SH!!!

Edited by florin_symi

Nu ai cunostinte in strainatate? Gasesti masini frumoase la preturi convenabile.

Un Golf III. Fiabil, costuri de intretinere mici, isi pastreaza bine valoarea. Sau daca esti mai "sportiv", un Golf II GTI :doh: