geographu 0 Report post Posted May 11, 2007 :P Salut! Am si eu o intrebare! Ce pot cumpara cu 4000 de euro???... Fie ea si SH sau brand new [ avans pentru leasing sau credit pentru ...] Eu ma gandeam la un Renault Laguna model 1994 berlina sau hatchback..arata bestial si are dotari multumitoare pentru acei ani si la acesti bani!! :) Ce ma sfatuiti?? Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Koolcsy 0 Report post Posted May 12, 2007 Renault nu este o investitie neaparat buna. Piesele sunt cam scumpe! Share this post Link to post Share on other sites
tubar 0 Report post Posted May 12, 2007 :think: Salut! Am si eu o intrebare! Ce pot cumpara cu 4000 de euro???... Fie ea si SH sau brand new [ avans pentru leasing sau credit pentru ...] Eu ma gandeam la un Renault Laguna model 1994 berlina sau hatchback..arata bestial si are dotari multumitoare pentru acei ani si la acesti bani!! :P Ce ma sfatuiti?? Multumesc! Contacteaza -ma pe PM Share this post Link to post Share on other sites
cornelius21us 0 Report post Posted June 2, 2007 ia ti un opel astra hatchbag este super. 16 are 75 si merge destul de ok. Vezi sa nu aiba rugina cand o cumperi la aripi. Eu am avut unul 10 mii km nu am bagat decat benzina. Si fuge destul de ok. De prin 92 93 este in jur de 3500. Si intretinerea nu ii chiar asa de scumpa. Al meu avea 150 mii km si nu papa ulei deloc . bye si bafta la ales. Sa stii ca etse masina destul de ok Share this post Link to post Share on other sites
Andreyvrj 0 Report post Posted June 17, 2007 Daca reusesti ia-ti un VW second-hand. Un Polo dar cred ca e mai mult de 4000 euro. Share this post Link to post Share on other sites
Dudu79 5 Report post Posted June 21, 2007 ptii lua 2 caii cu aceii banii Share this post Link to post Share on other sites
florin_symi 0 Report post Posted July 11, 2007 (edited) opel corsa,fiat punto,opel agila,vw lupo,matiz,vw fox(da daca vrei sa il vinzi nu il mai ia nimeni:D).ford Ka,renault tuingo la banii astia nu ai prea multe variante mai noi. aaa toate SH!!! Edited July 11, 2007 by florin_symi Share this post Link to post Share on other sites
anna_leoaica95 0 Report post Posted July 13, 2007 Iti poti lua un Daewoo Cielo,Espero sau poate un Ford Mondeo de prin 1995-1996.... Share this post Link to post Share on other sites
RHS 7 Report post Posted July 14, 2007 Nu ai cunostinte in strainatate? Gasesti masini frumoase la preturi convenabile. Share this post Link to post Share on other sites
fitzroy 31 Report post Posted July 14, 2007 Un Golf III. Fiabil, costuri de intretinere mici, isi pastreaza bine valoarea. Sau daca esti mai "sportiv", un Golf II GTI :doh: Share this post Link to post Share on other sites