onukka 0 Report post Posted May 4, 2007 ciao ciao..intreb si eu paici ...cam cat de sanatoasa e masturbarea?sau dauneaza sanatatii??ca cica unii zic ca poti innebuni.. Share this post Link to post Share on other sites
Nelinistita 36 Report post Posted May 4, 2007 Da, asa e, clar. Abtine-te si abtine-te sa ne innebunesti pe noi punand aceeasi intrebare. Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted May 4, 2007 ciao ciao..intreb si eu paici ...cam cat de sanatoasa e masturbarea?sau dauneaza sanatatii??ca cica unii zic ca poti innebuni.. Cine iti baga ideile astea in cap? Esti perfect normal, este normal sa te masturbezi, numai vezi sa nu devina o obsesie. Share this post Link to post Share on other sites
Black_sin 0 Report post Posted May 5, 2007 Nu innebunesti , nu-ti creste par in mana sau mai stiu eu ce se mai vehiculeaza. Este un act normal , fiziologic , evident poate dauna daca se exagereaza. Totusi nu se recomanda barbatilor inactivitatea sexuala si lipsa masuturbarii pe o perioada ceva mai lunga pt. ca poate aparea o boala localizata la nivelul testiculului si nu este nimic placut in asta . Deci , masturbeaza-te fara grija , dar cu moderatie :focus: Share this post Link to post Share on other sites
geo3029 1 Report post Posted May 7, 2007 ... si totusi ce va face sa credeti ca e barbat ? :D Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted May 7, 2007 E valabil si-n cazul unei femei exact acelasi lucru. Share this post Link to post Share on other sites
geo3029 1 Report post Posted May 8, 2007 E valabil si-n cazul unei femei exact acelasi lucru. da dar ei se refera la un barbat. Share this post Link to post Share on other sites
marry02 0 Report post Posted May 9, 2007 din cate am inteles, pe langa toate aberatiile zise de mosi copiilor pentru a nu se masturba ... se pare ca intr-adevar ar putea afecta ceva... VEDEREA .. cel putin in cazul baietilor ...sunt eliminate nush ce substante care au treaba cu vderea. NU stiu sigur despre ce e vorba dar am auzit medici vorbind asta... :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
damago 1 Report post Posted May 13, 2007 De aceea port eu ochelari de vreo cativa ani... Hmmmm :stars: Share this post Link to post Share on other sites
geo3029 1 Report post Posted May 14, 2007 din cate am inteles, pe langa toate aberatiile zise de mosi copiilor pentru a nu se masturba ... se pare ca intr-adevar ar putea afecta ceva... VEDEREA .. cel putin in cazul baietilor ...sunt eliminate nush ce substante care au treaba cu vderea. NU stiu sigur despre ce e vorba dar am auzit medici vorbind asta... :lol: Ascultai pe la usa sau cum ? Share this post Link to post Share on other sites