Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 25, 2007 (edited) M-ar interesa care sunt mecanismele democratice prin care se poate dizolva parlamentul ? ps imaginea via Piticu, via manuel. Edited April 25, 2007 by Schimbarea2012 Share this post Link to post Share on other sites
Clinho 1 Report post Posted April 25, 2007 (edited) Exact ce au facut si cele 322 de manifere,lovitura de stat;nu mineriada, nu revolutie, abstinenta de la votul parlamentar Edited April 25, 2007 by Clinho Share this post Link to post Share on other sites
Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 25, 2007 (edited) neimplicarea e cea mai nasoala... alta idee, next ! Care ar fi baza legala sa scoatem pe maimutoii aia d'acolo ? Suntem 16 Milioane si ei sunt 300, o mana de oameni... cum drecu' de-i lasam sa ne conduca ? Edited April 25, 2007 by Schimbarea2012 Share this post Link to post Share on other sites
lupini 4,965 Report post Posted April 25, 2007 Baza legala e doar cea din 2008 , adica alegerile parlamentare. Si eu mi-as dori sa iasa din Parlament Voiculescu , Geoana si cu Tariceanu , insa inca nu se poate. Oricum, prin ceea ce a facut ...e clar : PNL va avea soarta PNŢcd-ului de acum 7 ani ! Adica va spune adio Parlamentului ! Share this post Link to post Share on other sites
mirela b 2 Report post Posted April 26, 2007 Exact ce au facut si cele 322 de manifere,lovitura de stat;nu mineriada, nu revolutie, abstinenta de la votul parlamentar Intrebare: ce e aia "manifere"? :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted April 26, 2007 In 2004, parlamentarii au fost alesi democratic. Asa ca cel putin atunci, se poate considera ca reprezentau poporul roman. Ei bine, acum n-o mai fac, isi reprezinta interesele lor. Metode de dizolvare? :doh: Pai mi se pare ca trebuie o initiativa civila cu peste 100.000 de sustinatori, pentru a se organiza anticipate. Altfel nu cred ca exista sanse. Sau, ar mai fi dizolvarea la propriu, in care apare un personaj de tipul celui care l-a stropit pe Constantinescu, ridicat la puterea a treia si dotat cu o arma. Putina curatenie de primavara :P Bineinteles, e o tampenie, nu e o solutie posibila, probabila, sau incurajabila, da? :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Kilkoana 1,265 Report post Posted April 26, 2007 (edited) Cu produse de curatare? Nu pot insa crede un singur om in dauna a 322. Sunt si intre acei 322 unii cu interese nu pre "curate", dar sa fie toti 322, si domnul presedinte e singurul , salvatorul Romaniei ................Permiteti sa ma indoiesc! Pun si eu o intrebare! Imi trimiteti pe p.m. dovada trecutului intangibil si anticomunist al presedintelui Basescu? Eu nu stiu de activitatea politica a presedintelui in timpul regimului comunist. Edited April 26, 2007 by Kilkoana Share this post Link to post Share on other sites
delia delia 4 Report post Posted April 26, 2007 eu zic.... sa-l punem in cloroform! sau sa turnam acid... sau sa-l disecam fara sa-l dizolvam! ceva bun tot trebuie sa iasa, nu?! Domnilor, sa fim realisti si maturi... singurul lucru util pe care-l puteti face este sa mergeti la VOT! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
marinmarin 0 Report post Posted April 26, 2007 Din ce se vehiculeaza, parlamentul se poate dizolva la 500.000 semnaturi stranse. Deja circula pe net, niste petitii on-line in acest sens. Poate se intampla ceva, cu acesti 322 de ...... care si-au batut joc de vointa poporului, popor care a iesit sa menifesteze impotriva deciziei parlamentului. Share this post Link to post Share on other sites