Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
gurzau

Pro sau contra Basescu?

Recommended Posts

Parlament antinational -de Adrian Gurzau

 

Prin gestul de astazi, Parlamentul Romaniei dovedeste ca este exact ceea ce majoritatea poporului roman stie de multa vreme ca este: o simpla anexa a mafiei transpartinice, o adunatura de snapani dispusi sa calce in picioare orice pentru a putea continua sa fure in liniste, sa spolieze poporul in dosul vorbelor sforaitoare si sa furnizeze un teatru ieftin, cu sforile la vedere, pe post de democratie.

Imi permit sa afirm public: in actuala sa configuratie si in conjunctura actuala, Parlamentul Romaniei este o institutie antidemocratica si antinationala. Indivizi aflati pe statele de plata ale mafiilor de tot felul, insi care si-au cumparat mandatele de parlamentari, care au fost tovarasi de hotie si dezmat cu lideri politici corupti si mizerabili s-au mobilizat mai tare ca niciodata pentru a-si apara privilegiile strigatoare la cer, pe spinarea unui popor care nu-i suporta si-i dispretuieste. Mi-e sila de aceasta institutie si mi se pare de bun simt sa-mi manifest sila public.

La popor, mafiotilor!

 

Adrian GURZAU, fost deputat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Votul de astazi va intra eventual in cartile de istorie alaturi de 'Monstruoasa Coalitie' si alte fapte rusinoase din istoria noastra framantata - sper ca numele tradatorilor de tara care au votat astazi sa fie pastrate pentru un muzeu national al rusinii !

 

Sugerez oricarui ziar /ziarist sa publice lista celor care au votat astazi - alegatorii vor trebui sa judece la urmatoarele alegeri daca acesti indivizi ii reprezinta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca este pentru prima data in viata mea cand imi pare rau pentru un om politic din Romania. Pur si simplu sunt ofticat si ma doare ca simplu cetatean ceea ce se intampla. Imi e scarba de toti meschinii aia care apar in mass-media si in Parlament ca sa arunce cu noroi in Basescu. Cata nesimtire fratee... Cine e Lavinia Sandru? Cine e Norica Nicolai? Cine e Cristoiu? Cine e Bogdan Olteanu? Voiculescu? Vadim Tudor? Nu le-o fi oare rusine? Cate motive fara argument isi gasesc? Ei chiar nu vad ca nu sunt sustinuti? M-am saturat de atata manipulare, la fel cum s-au saturat si cei care au iesit in Piata Universitatii astazi. Nemultumirea mea tinde sa se transforme in furie. Si sunt sigur ca acelasi lucru se intampla si cu masele. Sa ne fereasca Dumnezeu sa refulam incat energia asta negativa adunata pana acum sa devina altceva. E grav daca mamaliga va exploda din nou. Dar daca s-ar intampla am scapa pe vecie de aceeasi comunisti ajunsi tacit la al nu mai stiu catulea congres.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cred ca este pentru prima data in viata mea cand imi pare rau pentru un om politic din Romania. Pur si simplu sunt ofticat si ma doare ca simplu cetatean ceea ce se intampla. Imi e scarba de toti meschinii aia care apar in mass-media si in Parlament ca sa arunce cu noroi in Basescu. Cata nesimtire fratee... Cine e Lavinia Sandru? Cine e Norica Nicolai? Cine e Cristoiu? Cine e Bogdan Olteanu? Voiculescu? Vadim Tudor? Nu le-o fi oare rusine?

Nu, nu le este ruşine. Sunt persoane care deţin, sub o formă sau alta, o parte din putere şi c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Total de acord...Eu sper sa se faca alegeri anticipate sa votez :headspin:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Total de acord...Eu sper sa se faca alegeri anticipate sa votez :headspin:

Eu nu aş demisiona,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana acum eram hotarat sa nu votez niciodata dar acuma de al naiba o sa ma duc sa votez cu Basescu. Cat de rapizi au fost cand a venit vorba de interesele lor , ca intotdeauna de fapt. Cred ca au morcovul cu tot cu gradina infipt tinand cont graba cu care se misca. E mai mult decat evident ca le este frica de Basesci....spar ca geoana sa ajunga sub tren.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×