Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dragonfly

yo.....yo cu cine votez?.....hiihh

Recommended Posts

:) salutare oameni buni care populati acest forum.... ce parere aveti domle de campania asta agresiva inceputa de candidatii nostri dragi pentru a fi alesi in functia de primar general?....cred ca anumite candidaturi sunt niste glume ieftine :) ..... cum ar fi fliper de la CNA sau piedone( dupa ce a bagat spaima in pietari vine acum sa il aleaga primar :blinca: ...... asta da gandire ) plus ce dreaq cauta opaina ala ca toate babele il injura in autobuze ca a marit intretinerea si e un escroc sau candidatu aliantei : marele marmosim , domnu vicleanu aceasta marioneta pe care o trag cei de la pd in toate partile..... yo daca eram in locu lui il lasam pe orban nu ma bagam aiurea in joc, dar daca asta e politica de partid...... cat despre marean ..... ce sa zic ..... are o sansa impotriva lu vicleanu mai ales ca sa-a chinuit sa faca in sectoru 5 cateva lucruri bune.... unele i-au reusit altele mai putin.... dar macar a incercat omu....astept sa va dati si voi cu parerea....va salut :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blinca: situatia e complicata .. manevre peste manevre :) Van Ghelie olandezu si Vicleanu Marmosim :) par a conduce in topuri ,urmati de piedone :)" nus ce sa zic .. marmosim mi se pare cel mai hot dintre ei .. mai ales dupa manevra cu orban .. si in plus marmosim e cel mai bogat .. chiar curios de bogat as putea zice

Share this post


Link to post
Share on other sites
:blinca: situatia e complicata .. manevre peste manevre  :) Van Ghelie olandezu si Vicleanu Marmosim :)  par a conduce in topuri ,urmati de piedone  :)"  nus ce sa zic .. marmosim mi se pare cel mai hot dintre ei .. mai ales dupa manevra cu orban .. si in plus marmosim e cel mai bogat .. chiar curios de bogat as putea zice

[snapbacca]32119[/snapbacca]

 

 

 

 

intru totul de acord.parca prea multi bani intr-o tara asa saraca te pun pe ganduri.si vanghelie are ceva smecherii, dar am auzit ca a scapat de PNA.oricum,manevra lui videanu cu orban a fost perversa si parca pnl-ul sa-a antrenat sa si-o tot ia de la hienele astea pd-iste...treaba lor,dar mie mi se pare ca i-au incalecat "democratii" astia...sa-ar putea ca vanghelie sa castige, ca e mai pitoresc, mai simpatic si mai dintre noi asa...balcanic,potrivit pentru genu' asta de capitala.pe videanu il vad ca pe o jigodie maidaneza.nu-mi place.ma scarbesc rau pd-istii.cred ca orban m-ar fi atras si cred ca la-as fi votat.dar asa...nus...mai bine lipsa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat de Orban ... acum daca el e scos din peisaj , exista 3 variante mari si late:

1. ascultam aceleasi promisiuni desarte ale domnului videanu ,

2. lasam rasismul deoparte si punem stampila pe vanghelie sau

3. stam acasa si lasam pe altii sa aleaga in locul nostru...

 

eu stiu sigur ca prima varianta nu intra in discutie pentru mine ... fiecare sa aleaga ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu cum de stau pnlistii astia asa si nu fac nimica..... o iau in gura rau de tot.... peste tot i-a mancat pdu si cel mai recent sunt alegerile pentru primaria capitalei.... nu imi sa cred ca nu mai reprezinta nimica in alianta aia .... de fapt nici macar nu mai e o alianta , e doar pdu care face ce vrea si pe unde vrea...... nu pot sa cred ca au propus un candidat la primarie care nu a avut nici o treaba cu vreo functie de conducere la un asemenea nivel.... si ma doare si mai rau ca acest vicleanu se apropie cat mai mult de imaginea lui bombo pentru ca asa cum a facut acesta folosindu-se de imaginea lui nea nelu , la fel face si vicleanu folosindu-se de imaginea lui base, care bineinteles este protectorul sau doar presedintele nostru la-a impins in acesta campanie..... dar marean are sanse reale sa le faca o surpriza neplacuta celor din alianta si una placuta noua , cei care vrem cu adevarat sa se schimbe ceva in bucuresti..... trebuie sa il sustinem , este singuru dintre candidatii actuali care este intr-o functie de primar pe care a indeplinit-o cu succes.... merita sa mai urce un pic pe scara ierarhica a politicii dupa ce si-a dat silinta intr-un sector care a inceput sa arate mai bine... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu stiu cum de stau pnlistii astia asa si nu fac nimica..... o iau in gura rau de tot.... peste tot i-a mancat pdu si cel mai recent sunt alegerile pentru primaria capitalei.... nu imi sa cred ca nu mai reprezinta nimica in alianta aia .... de fapt nici macar nu mai e o alianta , e doar pdu care face ce vrea si pe unde vrea...... nu pot sa cred ca au propus un candidat la primarie care nu a avut nici o treaba cu vreo functie de conducere la un asemenea nivel.... si ma doare si mai rau ca acest vicleanu se apropie cat mai mult de imaginea lui bombo pentru ca asa cum a facut acesta folosindu-se de imaginea lui nea nelu , la fel face si vicleanu folosindu-se de imaginea lui base, care bineinteles este protectorul sau doar presedintele nostru la-a impins in acesta campanie..... dar marean are sanse reale sa le faca o surpriza neplacuta celor din alianta si una placuta noua , cei care vrem cu adevarat sa se schimbe ceva in bucuresti..... trebuie sa il sustinem , este singuru dintre candidatii actuali care este intr-o functie de primar pe care a indeplinit-o cu succes.... merita sa mai urce un pic pe scara ierarhica a politicii dupa ce si-a dat silinta intr-un sector care a inceput sa arate mai bine...  ;)

[snapbacca]32705[/snapbacca]

 

 

...nu stiu cat merita vaghelie sa ajunga in aceasta functie ...dar ,in mod cert,noi,bucurestenii,meritam sa avem un primar ca el.... :cry: ...e singurul dintre toti cei 18 candidati care a dovedit ca e in stare sa si faca ,nu doar sa ne spuna basme in direct la tv...la asta se pricep altii suficient de bine incat sa nu ii poata detrona nimeni ,nu ca ar fi avut vanghelie vreo intentie de acest gen...el nu a facut decat sa se prezinte asa cum este,fara aura pe care o au ceilalti candidati,sa le arate oamenilor ca e din randul lor...are primaria un candidat mai bun ca el?!... :clap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt foarte curios cat sunteti platiti pentru a face publicitate. De fiecare data inainte de alegeri apar membrii noi (sau mai vechi) pentru a tine partea unuia din candidati.

linuta12, dragonfly, Madaerodog1, cainderul au acelasi IP. Nu va plictisiti sa va raspundeti la propriile intrebari?

Share this post


Link to post
Share on other sites

::cry:: ::clap:: ::band:: Mi se parea mie ceva suspect! Multumim roportal pentru acel mic detaliu cu ip-ul.

 

OFFTOPIC: Mi-am adus aminte ca mi sa-a intamplat si mie ceva asemanator odata. Eu aveam o emisiune muzicala la radio si primeam multe scrisori fantoma care sustineau aceeasi piesa. Dar toate erau scrise in acelasi stil. Eu m-am prins si le-am spus si de atunci sa-au astamparat. :good:

 

;)

Edited by cjsonix

Share this post


Link to post
Share on other sites

IP-ul va streseaza pe voi .. sau faptul ca mai multe persoane impartasesc aceeasi parere care poate fi contrara cu a voastra ??? ;)

 

1. Daca este acelasi IP nu inseamna ca este una si aceeasi persoana ....

2. Cred ca se poate purta o discutie cu argumente solide ... despre orice candidat .. nu neaparat sa ridici pe unul in slavi ..

3. Daca doriti .. cu cea mai mare placere ...

:cry:

Edited by kinderul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×