Jump to content
Forum Roportal
Victor Apostu

Totul despre pizza

Recommended Posts

Aluatul: necesar: vreo 80.000 lei ( dupa caz). Apoi, mergeti la un "relanti" pina va iese in cale pe drum prima gogoserie. Va uitati indelung si observati care din fetele de pe-acolo are o atitudine mai serviabila, mai deschisa...Apoi,

Share this post


Link to post
Share on other sites

excelenta ideea 8) As mai avea de adaugat ca la noi se mai gasesc si blaturi de pizza gata facute: numai pui ingredientele si le dai la cuptor. Ca sa nu mai vorbim de pizza congelata, gata facuta, la cutie :dee :dee sau de comanda prin telefon 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
excelenta ideea 8) As mai avea de adaugat ca la noi se mai gasesc si blaturi de pizza gata facute: numai pui ingredientele si le dai la cuptor. Ca sa nu mai vorbim de pizza congelata, gata facuta, la cutie :dee :dee sau de comanda prin telefon  8)

[snapbacca]31835[/snapbacca]

da, sunt si la noi produsele la care te referi, dar am vrut sa sugerez ceva mai deosebit... sa-o iei de gata n-are parca nici un haz...desi uneori comand pizza, mai ales cind incepe cite-un film bun, daca pot o fac pe-a mea ca-i mai buna....dar cea cu blat gata facut iese ca un biscuite...se usuca prea tare, iar cea de la Metro (presupun ca la ea te referi) nu are nici un gust, e de-a dreptul insipida... 8) ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scenariu: aveti in fata voastra un blat maaaaaaare de pizza. Crocant, pufos, gros, subtire. Cum vreti voi.

Intrebare de baraj: ce puneti pe el?

 

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :P )

 

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :o:

 

ps: Pofta! :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scenariu: aveti in fata voastra un blat maaaaaaare de pizza. Crocant, pufos, gros, subtire. Cum vreti voi.

Intrebare de baraj: ce puneti pe el?

 

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :P )

 

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :o:

 

ps: Pofta! :yahoo:

Mie imi place tot cu sunca, mozzarela si ciuperci, dar nu folosesc ketchup. II pregatesc un sos din: rosii decojite, putina sare, zahar, piper, busuioc si oregano si putin ulei de masline. MMMMM, ce pofta mi s-a facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie imi place cu putin ton pe ea..pus pe deasupra sa se usuce la cuptor..e foarte gustos...cu ciuperci si f f f putine masline si nelipsitul ketchup picant

 

si binenteles mult cascaval sau ce e la indemana :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu is nebun dupa Calzone, asta e mai greu de pregatit acasa, mai ales cea inchisa.Deci ciuperci, sunca,mult cas si sos de rosii,nu ketchup

Acasa imi fac de obicei Cepola, nu pot manca usturoi... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu as pune ::::Sos de Rosii / Mozzarella / Piept de Pui / Ciuperci Proaspete / Porumb / Masline Rondele /Ardei dulci ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scenariu: aveti in fata voastra un blat maaaaaaare de pizza. Crocant, pufos, gros, subtire. Cum vreti voi.

Intrebare de baraj: ce puneti pe el?

 

Eu pun cascaval / mozzarella si muuuuuuuuuulte ciuperci. Sunca, dar sa fie din aceea buna. Si condimente pentru pizza, cu oregano. Si cand e gata, putin ketchup iute (nu mult, sa nu acopere gustul) sau si mai bine, un mujdei bun (da, asta e, pentru o pizza buna imi las balta viata sociala pentru cateva ore. Sau si mai bine, daca tot e asa mare, o impart cu amatori de usturoi :) )

 

Eh, sa va aud. Pardon, vad. :doh: ps: Pofta! ;)

 

 

 

La marginea blatului pun branza mozzarella si acopar cu coca !!! Se poate cumpara branza la Costco in forma de franghie si e usor de lucrat cu ea.

 

Un pic de sauce tomat doar , ciuperci dar le prepar putin daca am conserva numai, ardei gras in felii subtiri, ceapa la fel taiat subtire, cuburi de ananas merge si din conserva doar foarte bine scurs, carne tocata de vita topita si scursa de seu este toping in State pentru cei care nu maninca porc.

 

Imi place si cu Muschi Tziganesc ca merge de minune cu ananas dar foarte rar il gasesc, (anchovy fillets = un pestisor mic si sarat din conserva daca am acasa), masline verzi sau negre, feliute de mozzarella si parmezan ras.

 

Stropesc cu un ulei aromat peste tot si intra in cuptor pe o forma speciala cu gauri sa nu ramana crud de la sauce tomat pentru vreo 30 de minute in cuptorul deja foarte fierbinte.

 

Ulei de masline in care pun 1 - 2 ardei rosu iute uscat, cateva catei de usturoi dar le fac gauri sa iasa aroma, boabe de piper negru, cimbru, o foaie de dafin si ardei iute spart si bine pisat dar nu facut praf.

 

Se scutura bine si se tine in frigider. Este bun si pe friptura cui place mai iute sa manince.

 

Imi place sa-l maninc cu salata verde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×