Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 1, 2007 (edited) Occident statisticile pe 2007 : 1 din 94 de baieti in SUA se naste autist. 1 din 150 de fete se naste autista.... procentele sunt in crestere exponentiala. Nu se conusc cauzele... si ca bonus 1 din 10 adulti in occident sufera de forme acute ale depresiei (asta inseamna ca practic 10% sunt dependenti de medicamente). stressul, sistemul ? Noi copiem si imitam societatea occidentala pe de alta parte... PS savant skill e prezent numai la 2~3% dintre ei (faze gen Rainman)... restul sunt pur si simplu retardati Edited April 1, 2007 by Schimbarea2012 Share this post Link to post Share on other sites
elandi 4 Report post Posted April 1, 2007 Autismul este in crestere sau este mai la moda (ca si ADHD, de exemplu)? Sau medicii sunt mai pregatiti sa-l recunoasca si apare ca diagnostic in locul altor afectiuni desuete? Share this post Link to post Share on other sites
Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 1, 2007 (edited) mai faza e ca 1 din 94 se naste redard...ce sa mai... ca acum se numeste autist, idiot, sau "special" (ipocrizia umana) e o fiinta incapabila sa supravietuiasca pe cont propriu. asa procent de handicapati nu a fost pana acum... Mai mult nu se conosc cauzele : 1. uneori copiii sunt normali pana la o anumita varsta apoi - bang - se refugiaza in lumea lor 2. copiii se nasc autisti 3. genetic nu e un pattern descoperit inca exista speculatii asupra medicamentelor, vaccinurilor, stresului si alimentatie pline de conservati si chimicale... si cum am mai spus doar 2~3% dintre ei au savant skill (gen Rainman) restul de 97% sunt pur si simplu idioti... dependeti de ceilalti pentru supravietuire Edited April 1, 2007 by Schimbarea2012 Share this post Link to post Share on other sites
Broscuta_Fermecata 1 Report post Posted April 4, 2007 interesant. Dar si Elandi are dreptate, sunt multe afectiuni destul de des intalnite, dar nediagnosticate. Citisem un articol si despre persoanele atinse de anxietate, numarul lor fiind mult mai mare decat arata statisticile. Cresterea e in comparatie cu ce perioada si care erau atunci cifrele? Nu stiu prea multe despre autism, doar ce am vazut in cateva filme. Share this post Link to post Share on other sites
Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 4, 2007 (edited) ei hai sa nu ne incredem asa de mult in sistem... iesi din tara, pentru cativa ani, treci peste mirajul strainilor decorativi de pe strada, munceste alaturi de ei si din fluturi colorati dupa ce-ai sa pui lupa pe ei vei vedea ca tot insecte sunt... adica au foarte multe probleme de ordin mental si emotional - deformatii datorate stresului si muncii... la nibvelul actual de sters, procesare de informatii nu erau oamenii nici in timpul razboiului Edited April 4, 2007 by Schimbarea2012 Share this post Link to post Share on other sites
harald 1722 Report post Posted April 4, 2007 interesant. Dar si Elandi are dreptate, sunt multe afectiuni destul de des intalnite, dar nediagnosticate. Aşa e, dar hai să nu vorbim de funie Share this post Link to post Share on other sites
Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 4, 2007 ha ha cand nu mai sunt argumente se face misto... Share this post Link to post Share on other sites
empor 2 Report post Posted April 5, 2007 Am scris eu odată un articol pe situl meu care ar putea explica o cauză specifică... Share this post Link to post Share on other sites
Schimbarea Perceptiei 4 Report post Posted April 6, 2007 Nu din e cauza ta egocentristule... :jester: chill Share this post Link to post Share on other sites
empor 2 Report post Posted April 6, 2007 (edited) Cum să nu? N-ai văzut ce spuneau cercetătorii la sf Edited April 6, 2007 by Hortulanus Share this post Link to post Share on other sites