fire 0 Raportează post Postat Martie 15, 2005 ati considera vreodata sa folositi "singe inchegat" in supe precum folositi vegeta, ori alt fel de mirodenii ??? :blinca: :blinca: :blinca: vorbeam cu un prieten de familie citiva ani in urma si-i spuneam cum fac eu ciorbele/supele romanesti, la care el a mentionat ca daca sint interesata imi poate face rost de cuburi de singe inchegat sa le folosec in ciorba... ptr. imbunatatirea gustului, la care eu i-am spus sa trecem peste subiectul asta......mai am de adaugat ceva, dar astept sa vad ce credeti si voi, sau daca va ginditi la ce m-am gindit eu intre timp. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Shazza 0 Raportează post Postat Martie 15, 2005 hmmmm, sincer nu am auzit de asa ceva! dar de obicei sunt deschisa la a incerca lucruri noi. Se pare ca intr-adevar suntem tara lui Dracula 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
orvo 0 Raportează post Postat Martie 15, 2005 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Victor Apostu 99 Raportează post Postat Martie 15, 2005 [snapbacca]31366[/snapbacca] Sa fim seriosi...sa n-ai nici atita singe cit sa faci un singerete? Sa pui putin numai de ...gust in...ciorba mi se pare original, dar cred ca tot singeretele este mai bun si mai...traditional.Bineinteles cu singe de...porc. Depinde la ce fel de singe va referiti... Dar fiinca a trecut perioada de haleala pe baza de porcine propun sa ne axam pe gustosenii mai...vegetale, cel putin o vreme...nu neaparat ca-i postul pastelui, ci pentru o viata mai sanatoasa.... 8) 8) 8) :soc: :cat: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
_cata 180 Raportează post Postat Martie 16, 2005 HOPA ? Am auzit ceva de...sange...ciorbite...??? Mmmmiammm !! :8): Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Aikaterine 0 Raportează post Postat Martie 16, 2005 loool Conte :8): ::soc:: ::cat:: Nu ..nu cred c-as pune "sange inghegat" in mancare :blinca: 8) Ce mai vroiai sa adaugi Fire? Sunt tare curioasa... 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
D3us 0 Raportează post Postat Martie 17, 2005 Stiti de ce a murit pisica? 8) 8) 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
fire 0 Raportează post Postat Martie 17, 2005 (editat) imi cer scuze ca nu am precizat, nu singe de la oameni in nici un caz!!! mie imi place sa fac ciorba de perisoare si bineinteles implica carne tocata.... si carnea tocata proaspata are cea mai rosie culoare, deci are mai mult singe..... deci imi place ciorba cu perisoare, carnea ii da un bust bun ciorbei etc, si singele din carne se firbe si el bineinteles.... deci indirect folosesc (cu totii folosim) singele in mincaruri... nu stiu daca voi v-ati gindit vreodata, dar eu cind gatesc cu carne mereu imi aduc aminte de "acea" conversatie cu prietenul de familie si poate nu este chiar asa de ciudat cum mi sa-a parut la prima vedere.... si totusi nu cred ca as folosi singele inchegat de la animale, presupun de vita, porc. Editat Martie 17, 2005 de fire Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
_cata 180 Raportează post Postat Martie 18, 2005 Of, mai , si eu care credeam ca aveti o reteta noua pentru vampirul din mine !! 8) 8) 8) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
robertzica 0 Raportează post Postat Martie 23, 2005 nu stiu daca voi v-ati gindit vreodata, dar eu cind gatesc cu carne mereu imi aduc aminte de "acea" conversatie cu prietenul de familie si poate nu este chiar asa de ciudat cum mi sa-a parut la prima vedere.... si totusi nu cred ca as folosi singele inchegat de la animale, presupun de vita, porc. [snapbacca]31575[/snapbacca] Mi sa-a facut pielea de gaina numai cand am citit titlul topicului. Probabil ca indirect folosim sange la mancare dar... e aiurea tare ideea cu sange inghetat... nu cred ca as putea manca vreodata asa ceva... Mai bine o salata de rosii si castraveti :dee Roberta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri