tosca_5 53 Report post Posted March 18, 2007 Doriti informatii?intrebati,daca va pot ajuta,cu placere Share this post Link to post Share on other sites
argv 4 Report post Posted March 18, 2007 La ce ora pleaca trenul Bucuresti-Roma? Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13,193 Report post Posted March 18, 2007 informatii despre ce? Share this post Link to post Share on other sites
desiderio 0 Report post Posted March 20, 2007 Doriti informatii?intrebati,daca va pot ajuta,cu placere multumim!!! informatii despre ceva masterclass pt tineri cantareti de opera putem primi?? Share this post Link to post Share on other sites
tosca_5 53 Report post Posted March 20, 2007 multumim!!! informatii despre ceva masterclass pt tineri cantareti de opera putem primi?? da-mi putin timp si te voi informa! Share this post Link to post Share on other sites
desiderio 0 Report post Posted March 21, 2007 da-mi putin timp si te voi informa! merci!! Share this post Link to post Share on other sites
iuliaS 0 Report post Posted April 5, 2007 Buna tuturor! Si eu sunt noua pe aici... Ce se stie despre timpul de prelucrare al unor petitii la USCIS? Cum a fost la viza pentru cei recent ajunsi in US sau care au fost recent pentru viza la ambasada (eu aplic pentru H2B)? Cam ce implicatii are prezenta unei rude (cu statut legal de rezident) in US? ... Va multumesc anticipat... Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted April 7, 2007 Buna tuturor! Si eu sunt noua pe aici... Ce se stie despre timpul de prelucrare al unor petitii la USCIS? Cum a fost la viza pentru cei recent ajunsi in US sau care au fost recent pentru viza la ambasada (eu aplic pentru H2B)? Cam ce implicatii are prezenta unei rude (cu statut legal de rezident) in US? ... Va multumesc anticipat... incearca sa scrii pe un topic dedicat celor care pleaca in SUA? :crazy: ai de unde alege aici. Share this post Link to post Share on other sites
tosca_5 53 Report post Posted December 2, 2007 La ce ora pleaca trenul Bucuresti-Roma? nu pleaca,este in greva :doh: Share this post Link to post Share on other sites
cognitive 0 Report post Posted April 9, 2008 Doriti informatii?intrebati,daca va pot ajuta,cu placere da :drag: din ce oras esti si ce fel de joburi ( pentru romani ,bineinteles ) sunt disponibile pe acolo ? Share this post Link to post Share on other sites