Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
QvoVadis

Decameronul

Rate this topic

Recommended Posts

foarte frumos citatul!

cat despre dreptul la replica, ceea ce ai spus tu, intr-o lume semi-ideala cam asa e. sincer in conditiile schimbarilor sociale din romania, tot mai multe fete/femei au ca si modele de viata o monica columbeanu, zavoreanu, bamby, si alte minuni de staruri autohtone.

 

70% din fetele intre 17-25 de ani sunt de un materialism fantastic, desi luate la intrebari par foarte sincere cand spun: "eu? materialista? nici nu se poate pune problema", dupa care incepe insiruirea baietilor cu care a iesit si a platit sucul si ea. dar se uita momentele in care o observi ca intoarce capul cand un gajiu din asta vanjos, care a cucerit impresionantele culmi ale capsunaritului prin deosebite calitati intelectuale(a se citi maxim o scoala profesionala) si acuma conduce un audi "a saize" o claxoneaza in draci pe strada, sau cand primeste un telefon si trage de fraierul care o suna, 20 de minute ca sa primeasca si ea dolarul, ca deh ea e pe cartela, si sare in sus cand a prins-o cand a dat "bip", si incepe sa injure ca birjarii, deh ea poate. pupaoas' de gingasa!!!!

insa trecem peste aceste adevarate dovezi ale gingasiei majoritatii fetelor si ajungem la lucruri mai speciale ca: lenea crunta, igiena(ma refer la epilat,spalat,unghii, etc), bautura(aici sa vezi distractie!!!!) si altele. insa speram la zile mai bune, in care o sa se puna baza pe caracterul unui om, nu pe cum e imbracat in discotecat, nu pe bratul gros ca minerul, nu pe masina parintilor si lista poate continua.

 

in rest toate cele bune si sa ne auzim de bine.

 

ma inclin!

Edited by radu84

Share this post


Link to post
Share on other sites
cat despre dreptul la replica, ceea ce ai spus tu, intr-o lume semi-ideala cam asa e. sincer in conditiile schimbarilor sociale din romania, tot mai multe fete/femei au ca si modele de viata o monica columbeanu, zavoreanu, bamby, si alte minuni de staruri autohtone.

cum sa nu ajunga materialiste cand de la varsta de 5 ani ajung sa aiba in magazine produse comestice destinate lor? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
off : am mai citit asta undeva, hoţomanule :vampire: ... o să te urecheze ştim noi cine :roll:

Da...sunt un hotoman...imi fur ideile...ma plagiez. Nu ma urecheaza nimeni...m-ai urecheat tu cat pentru toata lumea :huh:

Aceasta idee de topic imi apartine si am startat-o mai demult pe alt site. Cu unele mici retusuri l-am preluat si postat aici. Imi era mai simplu sa dau direct link-ul dar nu doresc sa fac reclama mascata. Din pacate, nu sunt multumit de evolutia topicului paralel...nu am primit inca niste raspunsuri care sa ma multumeasca.

Aruncandu-mi ochii pe aici am vazut ca, in general, se merge pe aceeasi panta spinoasa a paiului din ochiul celuilalt. Se poate si altfel. Depinde insa numai de useri. Din pacate observ ca femeile nu se inghesuie (poate sunt rusinoase, nu au curaj sau asteapta ca barbatii sa preia initiativa - ceea ce ar fi si logic), iar barbatii probabil ca pufnesc din nas plictisiti si schimba pagina..."Iar despre femei?"

In scurta mea experienta de viata am ajuns la concluzia ca femeia isi merita omagiul. Fara o femeie langa tine viata este searbada, monotona, incompleta. In general, barbatii sunt asemeni copiilor. Cineva trebuie sa stea in permanenta dupa fundul lor. Cine putea sa preia acest rol daca nu femeia? Iar femeia, indiferent de situatie, are simtul matern inoculat in subconstient si se comporta ca atare. Femeie...iti multumesc ca existi.

 

PS. radu84...multumesc pentru replica...totusi, cate cuvinte frumoase despre femei?

Edited by QvoVadis

Share this post


Link to post
Share on other sites

despre femei cateva cuvinte frumoase....nu stiu, nu imi vine nimic acum in minte, poate am devenit misogin. nu stiu.... adevarul e ca ai dreptate: "fara o femeie langa tine viata este searbada, monotona, incompleta" - insa uneori e nevoie si de asa ceva.

 

sunt frumoase, sensibile, puternice, simple, complexe, slabe,aiurite, serioase, impasibile,sensibile, fine.... - cam atat a venit pe moment

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Paul cu o figura trista si abatuta se intalni cu prietena sa Carla intr-un bar la o cafea. Deprimat incepu sa se descarce in fata ei povestindu-i despre toate preocuparile sale... munca... banii... raportul cu prietena... scopul sau in viata!...Totul parea sa ii mearga prost. Carla baga mana in geanta scoase o bancnota de 50 EURO si ii zise:

- Vrei aceasta bancnota?

Paul putin confuz la inceput ii raspunse:

- Bineinteles Carla... sunt 50 EURO cine nu i-ar vrea?

Atunci Carla lua bancnota intr-o mana si o stranse cu putere pana cand facu un mic ghemotoc. Aratandu-i ghemotocul lui Paul il intreba din nou:

- Acum o mai vrei?

- Carla nu stiu unde vrei sa ajungi dar sunt in continuare 50 EURO. Bineinteles ca ii iau si asa daca mi-i dai.

Carla desfacu ghemotocul arunca bancnota pe jos si o calca cu piciorul pana cand se murdari toata.

- Tot mai vrei bancnota?

- Asculta Carla tot nu inteleg unde vrei sa ajungi este oricum o bancnota de 50 EURO si pana cand nu o rupi isi pastreaza valoarea....

- Paul trebuie sa stii ca daca uneori ceva nu iese asa cum vrei tu chiar daca viata te indoaie si te face un mic ghemotoc tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna... Ceea ce trebuie sa te intrebi este cat valorezi in realitate nu cat de mult poti sa fii abatut intr-un anumit moment.

Paul ramase nemiscat uitandu-se la Carla fara sa zica un cuvant in timp ce mesajul ii intra bine in memorie. Carla puse bancnota desfacuta alaturi de el pe masa iar cu un zambet complice ii spuse:

- Ia-i tine-i cu tine ca sa iti amintesti de acest moment atunci cand nu te vei simti bine... dar trebuie sa imi dai o banconta noua de 50 EURO ca sa o pot utiliza cu urmatorul prieten care are nevoie.

Il pupa pe obraz si se indrepta catre usa. Paul privi bancnota zambi o privi din nou si cu o energie noua il striga pe ospatar sa plateasca contul..."

 

Femeia este cel mai sincer si dezinteresat prieten daca ai reusit sa intri in inima ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subscriu

 

:spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sugerez inchiderea topicului...lipsa de interes.

 

 

nu te descuraja! interes exista, chiar daca nu se vede.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×