Jump to content
Forum Roportal
cipi23

Folositi jucarii erotice?

Rate this topic

Recommended Posts

buai! ca patrupede suntem deja clasificati, despre prelungirea penisului am auzit... dar sa ajungem si pe post de jucarii erotice?! :spiteful: (zgarcite mai sunteti! v-ati prins ca functionam fara baterii si astfel va puteti rotunjiti bugetu'! :yes: )

Edited by costy73

Share this post


Link to post
Share on other sites
buai! ca patrupede suntem deja clasificati, despre prelungirea penisului am auzit... dar sa ajungem si pe post de jucarii erotice?! :bataita: (zgarcite mai sunteti! v-ati prins ca functionam fara baterii si astfel va puteti rotunjiti bugetu'! :spiteful: )

citesti scubidu? :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie imi place f mult sa folosesc jucarii impreuna cu partenera. De exemplu daca fata are anumite retineri sau dureri in ceea ce priveste sexul anal se pot folosi jucari anale, care sunt mai subtiri, mai micute si deci sunt bune pt "incepatori". Foarte bune pt anal sunt bilutele anale pt ca ofera snezatia de penetrare dar lasa muschiul sa se relaxeze dupa fiecare bilutza si deci nu da senzatia de disconfort care apare atunci cand ceva intinde muschiul si il tine asa, cum ar fi un penis. Pe de alta parte mai toata lumea are fantezii de menaje-a-trois si un vibrator sau un dildo poate crea aceasta fantezie, chiar sunt unele cu ventuza care se pot lipi pe marginea patului sau de altceva plat si barbatul la un capat iar vibratorul la celalalt capat. Pana la urma totul tine de fantezia sexuala pe care o indeplineste, si sexul e cam acelasi lucru, indiferent de partener de pozitie sau de locul unde il faci, dar daca ai o fantezie sa faci sex de exemplu in masina... atunci cand vei face in masina va fi mult mai placut. Sau mai sunt minivibratoare, care nu sunt atat de "vulgare" incat sa va sperie si care avand o greutate mai mica decat vibratoarele normale vibreaza mult mai puternic. Acestea se plimba pe zonele erogene, sani, gat, ceafa, clitoris si dau senzatii f puternice. De exemplu aceasta jucarie mi-a placut mie f mult, se ataseaza pe deget si face tot degetul sa vibreze, te joci cu el pe vagin si pe clitoris si da niste senzatii superbe, se poate atasa si pe penis dar nu mi s-a parut la fel de misto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu, nu se simte nevoia de jucarii erotice, daca vrei faci sex pe unde apuci, dar rolul jucariilor nu prea il vad :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×