Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Soimos

Falsul Mesia Isus Hristos

Rate this topic

Recommended Posts

Isus falsul Mesia!

 

Isus nu e Mesia caci nu ne-a adus Mantuirea in aceasta lume ci ne promite ca ne aduce mantuirea intr-o "lume" despre care nu se stia Absolut Nimic ...Lumea Mortii!

 

Daca ar fi sa dam crezare teoriilor cosmogonice ar trebui sa judecam lucrurile si din alt punct de vedere tot pe baza "sfintei scripturi" care e Cartea cartilor!.

 

Iata ce scrie in Biblie despre pedepsirea diavolului si alungarea lui pe pamant si scurta lui trecere prin lumea pamanteasca:

 

Apocalipsa 12:12 De aceea bucuraţi-vă, ceruri şi voi care locuiţi

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am postat deloc pe aceasta arie, asa ca daca gresesc nu dati cu pietre.

soimos am o intrebare pentru tine: ai vreo notiune cat de cat elementara de hermeneutica?

 

toate cele bune

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ce intelegi prin "Mantuirea in aceasta lume"? Cred ca ai ratat o etapa...

 

Poate ar fi fost mai normal sa te intrebi ce inseamna mantuirea in "lumea aialalta"!

 

Mantuirea pe lumea asta inseamna sa nu suferi de mizerie boli si sa ai posibilitatea sa traiesti in demnitate si sa te implinesti pe plan fizic, moral, spiritual, famililial si profesional !

E adevarat ca sunt sute de milioane de oameni mai ales in civilizatia occidentala care au parte de aceasta mantuire ...dar acestea se datoreaza oamenilor din jurul lor si progresului si nu datorita lui Isus care ne previne din star ca a venit sa aduca Nu Pacea ci sabia si dezbinarea!

 

Cred ca ai ratat o etapa...

 

Vezi sa nu ratezi si tu una ....cea mai importanta dintre toate ....etapa numita VIATA pe lumea asta !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isus nu poate fi numit mantuitor din moment ce nu a mantuit niciodata pe nimeni!

Chiar si in calitatea de Fiu al lui Dumnezeu sa dovedit in urma oamenilor!

Se poate ca un Dumnezeu adevarat cum e numit Isus sa nu lase nimic in urma lui oamenilor .... doar o religie care a facut rau ..... si NIMIC bine!

Stie cineva sa spuna doar un singur bine adus omenirii de catre Isus Dumnezeul??...ma refer la lucruri reale nu la fantezii gen iertarea pacatelor?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shi cine era acel om care a murit pe cruce ?? Daca este falsul mesia ?? :D

 

Nimic mai simplu!

 

Un om condamnat la moarte.

 

Iar un om care a fost arestat, judecat, condamnat si executat de autoritatile lumii sale ...nu are dreptul moral sa se considere unul care s-a sacrificat singur ptr binele omenirii!

 

Una e sa iti dai tu viata ...si altceva este sa fi condamnat la moarte si exectat de catre altii!

 

Oare si Sadam Hussein o fi un mesia care si-a dat viata ptr mantuirea noastra ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

" Lucifer in romaneste Luceafatul = vine din Latina unde LUX =lumina si Ferre a face .... adica cel care a venit sa faca lumina

In liturgia in limba latina sute de ani la rand Lucifer era sinonimul lui isus

Cum se reflecta activitatea diabolica in activitatea lui Lucifer pe pamant (nascut ca Isus)

Ne-a lasat o religie care ne indeamna sa renuntam la lumea si viata asta desi aceste au fost create de Tatal sau CREATORUL pentru o " viata" la care se ajunge prin MOARTE !!!!!

Aceasta pervertire a Creatiei supreme a divinitatii OMUL catre inEvolutie in loc de Evolutie ...este de fapt aportul diabolic a lui Isus care recunoaste singur ca e LUCIFER " - Soimos.

 

Aiuresti cumplit !!! :yes: Deci sa inteleg de la tine, ca acest creator de care vorbeti tu a creat pamantul si ca pe Satana = Lucifer = Iisus, l-a izgonit exact pe acelasi pamant care-a fost creat pentru oameni ca ei sa fie fericiti sau asa ceva... :)

Cum se poate asa ceva !? E aberant total !!! Sau e si asta pentru un testing, macar de entertaiment - sa nu care cumva sa ne plictisim ... Eu am inteles ce-i cu multi dintre voi...

Spre exemplu - oamenii ca tine, care se folosesc de spiritualitate si de stiinta totodata ( ca punct de sprijin ) sunt indivizi ce vor sa obtina puterea in stat. Nu au nimic de-a face cu dreptatea cum nici crestinii, cum nici musulmanii care urmaresc exact acelasi lucru... ori o faci dintr-o amagire... ori datorita faptului ca fugi si tu ca si altii de catastrofa destramarii care este inevitabila...

Sau fa-ma sa inteleg !!! Cum e cu Satana ala care e la fel cu Iisus, care a fost trimis pe acelasi pamant creat oamenilor !? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×