Jump to content
Forum Roportal
pufuletz

Mai merge cineva la teatru?

Rate this topic

Recommended Posts

Pai vad ca e foarte cautata tema privind teatrul :pee :pee banuiesc ca nu vorbiti de asta pentru ca nu va place. care pot fi motivele?

personal nu merg la teatru. nu reprezint anticultura dar ma plictiseste sincer. prefer sa citesc o carte :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici eu nu merg la teatru .... De ce ? Sunt mai multe motive :

-in oraselul in care locuiesc eu nu se mai tin spectacole de teatru de ani de zile

-majoritatea pieselor de teatru din ziua de astazi sunt niste porcarii ;

-atunci cand la Sibiu (unde sunt student) mai vine cate un spectacol cu o distributie de zile mari (a se citi din Bucuresti) , pretul unui bilet nu e pentru muritorii de rand.

Sunt suficiente motive pentru a nu (mai) lua parte la piese de teatru...

Share this post


Link to post
Share on other sites

da intradevar sunt cam de proasta calitate in umila mea parere privind arta teatrului :o: cel putin in orasul in care locuiesc. ultima oara am fost acum doi ani la o versiune mai moderna de la "romeo si julietta" si m-am plictisit groaznic sincer. dar nu prea pot sa spun prea multe pentru ca nu sunt o mare consumatoare si cunoscatoare de teatru.

dar nu ma indoiesc ca exista si actori de exceptie si piese bune dar se pare ca sunt concentrate in capitala... :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultima oara am fost acum vreo 3 ani.La un spectacol de revista,de atunci :)"

Adevarul e ca nu prea avem timp ptr asa ceva;de obicei cand vii acasa de la lucru,deschizi Tv,calc,sau asculti ceva muzica si gata ziua...

La urma urmei,ce teatru ne mai trebuie :pee ,deschide dom-le Tv-ul si ai teatru gratis :o::o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pufulet, tu parca esti din Galati, nu? E adevarat ca teatru bun nu a mai fost de ceva timp la noi, dar la Dramatic, in saptamana francofoniei (in fiecare an) vine cate o echipa de actori francezi si iese super! Anul trecut am fost si eu si a fost o comedie cool "La Festa" si o parodie "Prometeo". Anul acesta se anunta tot ceva de genul, plus ca va juca in deschidere si o "echipa" de "juniori" la colegiul Cuza :)" (nu e sigur 100% inca, dar pregatirile au inceput deja). Bine, acum trebuie sa-ti si placa si sa stii cat de cat limba franceza :o: pentru a intelege ceva, dar se merita. -_- (Sorry ca m-am invartit in jurul cozii, nu stiu ce am :o: )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pufulet, tu parca esti din Galati, nu? E adevarat ca teatru bun nu a mai fost de ceva timp la noi, dar la Dramatic, in saptamana francofoniei (in fiecare an) vine cate o echipa de actori francezi si iese super! Anul trecut am fost si eu si a fost o comedie cool "La Festa" si o parodie "Prometeo". Anul acesta se anunta tot ceva de genul, plus ca va juca in deschidere si o "echipa" de "juniori" la colegiul Cuza  :o:" (nu e sigur 100% inca, dar pregatirile au inceput deja). Bine, acum trebuie sa-ti si placa si sa stii cat de cat limba franceza  -_-  pentru a intelege ceva, dar se merita. :o: (Sorry ca m-am invartit in jurul cozii, nu stiu ce am :o: )

[snapbacca]28665[/snapbacca]

dap cred ca am vazut "la festa" anul trecut cu actori francezi asta daca era intr-un cadru rosu si toti imbracati in haine de culoare rosie :) si stiu ca mi-a placut.uitasem de asta :o: :) . oricum sa-a vazut diferenta :pee si sincer chiar mi-a placut cu toate ca nu am reusit sa inteleg prea multe.am sa incerc sa nu pierd nici anul asta :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi place sa merg la teatru si intr-un timp mergeam destul de des... am fost cam pe la toate teatrele din Bucuresti.. ce pot sa spun e ca TNB-ul a scazut foarte mult, insa sa-au "afirmat" teatrele mici, precum "Teatru de Comedie" care a strans o echipa de actori talentati in frunte cu Tudor Chirila si au reusit astfel sa puna in scena piese foarte bune precum "Escu" sau "Chirita of Barzoieni" (sa-a jucat cu casa inchisa cam o luna, poate chiar mai mult)... pe acesta din urma nu la-am vazut pana acum, insa e primul pe lista si sper sa ajung pe la "Comedie" cat de curand... :o::o: :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
dap cred ca am vazut "la festa" anul trecut cu actori francezi asta daca era intr-un cadru rosu si toti imbracati in

Share this post


Link to post
Share on other sites
Imi place sa merg la teatru si intr-un timp mergeam destul de des... am fost cam pe la toate teatrele din Bucuresti.. ce pot sa spun e ca TNB-ul a scazut foarte mult, insa sa-au "afirmat" teatrele mici, precum "Teatru de Comedie" care a strans o echipa de actori talentati in frunte cu Tudor Chirila si au reusit astfel sa puna in scena piese foarte bune precum "Escu" sau "Chirita of Barzoieni" (sa-a jucat cu casa inchisa cam o luna, poate chiar mai mult)... pe acesta din urma nu la-am vazut pana acum, insa e primul pe lista si sper sa ajung pe la "Comedie" cat de curand...  :)  -_-  :)

[snapbacca]28703[/snapbacca]

pai sincer te cred pentru caci teatrele din bucuresti au un prestigiu destul de bun . pacat ca lumea si-a pierdut interesul sa frecventeze teatrul. oricum e mai interesant sa vezi o piesa intradevar buna de teatru(cred) decat sa iti pierzi vremea in fata tv-ului la emisiuni neinteresante sau la vreo telenovela :o:

Tudor Chirila yam! yam! :o: e bun in toate!imi place de el mult :o: si caiar as vrea sa il vad intr-o piesa de teatru.

cred ca avem actori valorosi dar nu vrem sa-i vedem noi(putini dar buni/nici multi ca strica)

poate ar trebui sa ne intereseze mai mult teatrul si sa-i vedem si partile lui bune pentru ca sunt sigura ca le are.

pe.sa. Dj_hestia suntem mai aproape una de alta decat ne dam seama :cry: cine stie ce ne rezerva destinul :o: :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
pe.sa. Dj_hestia suntem mai aproape una de alta decat ne dam seama  :) cine stie ce ne rezerva destinul -_- :)

[snapbacca]28749[/snapbacca]

Mai aproape decat ne dam seama? :o: Mai... oare tu stii ceva mai mut decat mine :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×