Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
aLat

Test de personalitate!

Rate this topic

Recommended Posts

Icearca sa nu rulezi pagina mai jos innainte sa termini de raspuns la intrebari. Atunci testul nu prea mai are valoare.

 

1. Te indrepti spre casa in care locuieste iubita/iubitul tau. Pentru a ajunge acolo, poti alege intre 2 drumuri:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Innainte de toate rog un moderator sa corecteze titul topicului. Ar fi trebuit sa fie "Test de personalitate!"

 

Tipul personalitatii in dragoste Rezultate

 

1. Te indrepti spre casa in care locuieste iubita/iubitul tau. Pentru a ajunge acolo, poti alege intre 2 drumuri.

Interpretare: Drumul reprezinta atitudinea ta in legatura cu dragostea. Daca alegi drumul scurt, te indragostesti repede si cu mare usurinta. Daca alegi drumul mai lung, esti mai rabdator, mai ponderat si nu te indragostesti foarte repede.

 

2. Pe drum intalnesti 2 tufe de trandafir. O tufa este plina de trandafiri rosii, cealalta cu trandafiri albi. te hotaresti sa culegi 20 de trandafiri pentru iubitul, iubita ta, in ori ce combinatie de culori.

Interpretare: Numarul trandafirilor rosii reprezinta cat de mult oferi tu intr-o relatie, in timp ce trandafirii albi exprima cat de mult astepti tu de la relatia pe care o ai.

 

3. Intr-un final, ajungi la casa lui/ei. Un membru al familiei iti va deschide. Poti alege ca iubitul/iubita sa-ti fie chemat/a de acest membru al familiei, sau te duci chiar tu sa-la/sa-o chemi. Daca te duci tu, semnifica ca esti o persoana directa, care infrunta problemele si cauta sa le rezolve.

Interpretare: Aceasta intrebare reflecta atitudinea ta in rezolvarea problemelor din cadrul unei relatii. Daca ceri unui membru din familie sa-ti cheme iubitul/iubita, aceasta semnifica faptul ca tu ocolesti sa te confrunti cu eventualele probleme, eviti infruntarea si speri ca altcineva sa le rezolve pentru tine.

 

4. Intri in camera iubitei/iubitului, dar nimeni nu este acolo. Te decizi sa pui undeva trandafirii si ai de ales intre a-i pune pe pat sau pe pervazul ferestrei.

Interpretare: Locul de asezare al trandafirilor semnifica cat de mult doresti sa-ti revezi iubitul/iubita. Faptul ca i-ai asezat pe pat, inseamna ca esti extrem de nerabdator/nerabdatoare sa-ti intalnesti iubitul/iubita. Faptul ca i-ai pus la fereastra, insemna ca nu esti foarte nerabdator.

 

5. Mai tarziu, se face face ora de culcare. Tu si iubitul/iubita va culcati in camere separate. De dimineata, cand se face ora de sculare, te duci in camera iubitei/iubitului sa vezi ce face. Cand intri in camera ei/lui, este treaz/a sau inca doarme.

Interpretare: Acest raspuns te ajuta sa intelegi care este atitudinea ta fata de personalitatea fiintei iubite. Daca o/il gasesti treaz/a, semnifica faptul ca astepti ca ea/el sa se schimbe pentru tine. Daca o/il gasesti dormind, semnifica faptul ca o/il iubesti asa cum este, nedorind sa se schimbe pentru tine.

 

6. Acum, a venit vremea sa te intorci acasa. Vei alege drumul mai scurt sau drumul mai lung?

Interpretare: Drumul spre casa iti spune cat de statornic esti intr-o relatie cu cineva. Daca alegi drumul scurt, iubirea ta se stinge relativ repede. Daca alegi drumul lung, esti predispus in a fi constant si statornic in iubirea ta pentru vreme indelungata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am raspuns cit de sincer am stiut.....au trecut peste 12 ani de atunci.....

 

si cu exceptia la Nr. 3 (la care am raspuns mai mult cum as fi reactionat din politete....) toate "interpretarile" celelalte au fost exact cum "sint in realitate".... amazing..... and I didn-te cheat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, si eu am facut testul, numai ca nu as duce niciodata flori iubitului... de nici o culoare. In afara de asta, da, sa-a potrivit. :crazy: Desi... daca stau bine si ma gandesc... aproape orice test din asta este ca si horoscopul. :spiteful: N-o sa-ti spuna niciodata ca esti idiot pentru alegea raspunsului. :pee

Edited by Crystal_C

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow!!!hmmmmmm.....la faza ca ma indragostesc repede si ca astept ca el sa dea mai mult decat pot sa ofer, si ca imi trece repede :spiteful: :crazy: mere de minune :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mare parte si la mine sa-a potrivit... intotdeauna m-au fascinat testele de genul asta... mai aveti??? :spiteful: :crazy: :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate testul nu este de loc relevant. Astazi desi constituim cupluri (unii!) traim foarte distant in pofida vecinatatii fizice. Traim in regim de urgenta cu limita de timp, stam alaturi de iubita noastra cu spatele vorbind la mobil, stringind din dinti , precipitindu-ne, pentru ea fiind de fapt...pur si simplu absenti. Rareori ne aducem aminte ca trebuie uneori sa mai si traim viata, nu sa fim doar uneltele altora spre imbogatire...Altfel ne vom trezi ca si in ziua cind urmeaza sa "plecam spre Soareeee" si vom cauta luminarea sa ne-o aprindem la capatii ( singuri ca ceilalti vor fi ocupati!) si sa ne bagam in pat alaturi de o cazma de unica folosinta, inca for mai fi urgente nerezolvate in agenda noastra...

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mare parte,da ,a iesit ceva adevar la iveala si la mine:) tind sa ii dau drepatate batracianului :) care a postat cu 1 rand mai sus.De obicei lumea isi aduce aminte ca iubeste..doar la zile de nastere..sau alte evenimente care starnesc o anume reactie.Acum nu are rost sa generalizez,dar in mare cu totii uitam sa ne aratam dragostea asa cum se cuvine...ar fi frumos sa avem cate un sg gest de iubire zilnic:de

 

ps: daca am aberat prea rau e pentru ca..e tare tarziu si pic de somn :blinca: :) ( si nu e pretext:) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie tot mi-a iesit aproape totul real, doar ca la fel cum a mai spus cineva tot timpul primesti raspunsul pe care vrei sa-la auzi sau ceva asa la practic toate testele, da oricum e fun :oca:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×