Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
2468v

Remotiv

Rate this topic

Recommended Posts

Reactii adverse: (top)

In cadrul studiilor clinice au fost raportate urmatoarele evenimente adverse: ameteli, astenie uscaciunea gurii, simptome gastrointestinale, cefalee si transpiratii.

la ce reactii adverse are ... nu cred ca s-a incumetat careva sa le testeze :stars:

 

Intreb daca cineva a urmat acest tratament si a avut efect.Am gasit comentarii si in revista Medic.ro

:stars:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orice medicament are reactii adverse.Tinand cont ca substanta de baza este sunatoarea,nu creeaza dependenta precum xanaxul,sau alte benzodiazepide

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reactiile adverse sunt tocmai o mare problema, mai ales ca ele sunt asemanatoare cu cele pe care le da un atac de panica. Deci....te va speria si mai rau ceea ce vei simti de la ele. Apoi, este un adjuvant, deci nu te trateaza in mod miraculos, asa cum se asteapta oricine care a niste pastile. Iar pentru ca vad ca este indicat in stari de anxietate si depresie usoara, sfatul meu personal este ca oricine are aceste probleme sa nu mai dea bani aiurea pe medicamente care nu o sa il faca bine in veci, ci sa mearga la un psiholog care sigur il va ajuta mai mult. Numai bine! :mda:

PS: Raul, ma bucur sa te vad si imi pare rau ca n-am ajuns cand v-ati intalnit :lol: Dar poate mai am o sansa :> Salutari si pupaturi tie, frumoasei doamne si piticului ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am auzit de mai de mult de medicamentul asta, dar raman la parerea mea. Cine e convins ca e un medicament bun, n-are decat sa il ia. Depresia si anxietatea le faci de la modul propriu de gandire, deci nu vad ce iti poate face un medicament in sensul asta. Poate doar iti mai atenueaza agitatia, insa.....tulburarea ramane tot acolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×