Jump to content
Forum Roportal
eddy

Cele mai tari filme

Rate this topic

Recommended Posts

Eu zic ca ambele filme sunt beton mai ales Underworld!!! Sunt mare fan al filmelor horror. Van Helsing si Underworld sunt zic eu cele mai tari. caate Beccainsale a stiut ce sa aleaga. Sincer sa fiu e draguta. Underworld a fost cool la fel ca Van Helsing!!! Eu zic ca e imposibil de comparat. Ma rog,faceti ce credeti dar zic ca nu LOTR:ROTca era cel mai bun ci unul din cele doua. pentru coloana sonora merita dar film zic ca cele doua in afara de Blade nu ar fi avut competitori prea mari!!! :thumright:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut si yo Underworld acum vreo 2 zile si mi-a placut la nebunie... mai mult decat Van Helsing... astept sa vad si partea a doua.. :) :) :) Pe caate Beccainsale o stiu din "Serendipity", un film care mi-a placut foarte mult... mai ales ca e foarte diferit de acestea doua, fiind o comedie romantica.. :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pana acum filmele superbe pe care le-am vizionat au fost:titanic,sreca2,ghost sip,meet joe blacca si ;i still canow what you did last summer.toate mi-au placut mult de tot.sa vedem ce filme vor mai scoate producatorii in 2005.

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine e mai complicat

 

as zice in primul rand The hours , dog ville , truman sow , man on the moon

 

mai adaug stapanul inelelor, La vita e bella , Lucia si sexul , dar cred ca as face o lista mare de tot !

 

sa nu uit de desenele animate si de unele documentare bune de tot ! de ex Bowlling for Colombine regizor Michae Moore ! vi-la recomand calduros !

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 Going On 30 e preferatul meu!

apoi: Not Another Teen Movie, Save The Last Dance, The New Guy, Blacca canight, A canight'sa Tale, 10 Thinghs I Hate About You, The Hot Chicca, The Animal, Cats And Dogs si lista poate continua ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×