Jump to content
Forum Roportal
Brindusa

Caderea parului

Rate this topic

Recommended Posts

dute la MEDICINA -< ceva ptr. par in afara de peruca> .........

si poate gasesti ceva ajutotor.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

cauze probabile de cadere a parului ar fi alimentatia saraca in vitamine si minerale,uscarea parului cu foehnul duce la uscarea parului, vopsirea frecventa (produse slabe calitativ) cu sau fara decolorare,folosirea in exces a produselor de styling pot deteriora firul. Rarirea poate fi evidenta daca pierderea e mai mare de 100 de fire zilnic.

o alta cauza e stresul.

 

Perioadele cele mai grele sunt insotite de caderi masive de par. Din fericire, firele nu cad toate o data si exista o permanenta refacere.Stresul favorizeaza aparitia parului gras sau a matretii. ca tratament eu de ex folosesc vitamina a amestecata cu gerovital h3.aceste amestec il pun in sampon.sau tratament de par de la londa. la farmacie exista vitamine pentru par ca revalid,centrum etc.poti sa mai faci un amestec din ulei de ricin, galbenus si alcool.

pentru a ajuta stoparea caderii parului evita vopsirea totala a parului (suvite poti sa-ti faci), evita stresul si gandeste pozitiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:cheer: Eu zic ca da...daca te razi ...nu mai are ce sa cada... :Pe

Serios vorbind cred ca nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, va zic eu ce am incercat...un mujdei de usturoi...dar faza nasoala e mirosul. Toate astea: galbenus, usturoi, vitamina A, cred ca si adaugarea a catorva picaturi de otet in apa, la clatire(mai reduce din duritatea ape), ciai de urzica (clatire)....cica ar ajuta. Cert este ca daca va asteptati la rezultate miraculoase, peste noapte nu cred ca or sa apara.

Eu ma mai gandesc si asa: chinuim parul, il vopsim, uscam cu feonul, decolorat...toate aste cam intr-un an de zile sa zicem de cel putin 10 ori, pai cred ca tre sa asteptam macar un an sa-si revina. Si asta daca ar domni legea compensatiei, dar uitam ca unele procese sunt ireversibile.

A auzit cineva de tratamentul cu gaz? (nu va ganditi la gazul metan) :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tratamentul cu gaz din cate stiu eu se foloseste pentru reducerea efectivelor sau eliminarea poporelor cotropitoare din podoaba capilara ::cheer::

Adica paduchi si alte cele...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic.... Daca o ajuta cred ca trebuie repetat rasul asta in cap de cateva ori. Oricum eu m-am ras in cap pe o portiune mica...dar nu am vazut schimbari....MA gandesc si la barbatii care se mai rad in cap, dar nu ii vad cu smocuri uriase... :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
....MA gandesc si la barbatii care se mai rad in cap, dar nu ii vad cu smocuri uriase... :tease:

[snapbacca]51479[/snapbacca]

asta pentru ca se uita dupa femei... nu stiai ca testosteronul,in exces in organismul barbatului face sa cada parul? :">

Sau...ma rog :hi: ......parul destept...stii tu :Pe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×