Jump to content
Forum Roportal
Desert_Rose

Baby sitter

Rate this topic

Recommended Posts

si asta e un job ca baby sitter.

foarta multa lume apeleaza la seviciile unei bone din anumite motive.

eu am lucrat ca baby sitter si aveam in grija un bebelus de 11 luni nicolas si unul de 3 ani constantinos.lucram de la 8 dimineata pana la 6 seara.aveau un program incarcat m-ai ales ca nicolas manca de 5 ori pe zi.in afara de jobul asta faceam si treburi in casa.cand terminam la 6 seara plecam grabita pt ca la 7 aveam seralul.in fine eu dupa 1 luna am iesit off nu am m-ai rezistat.

parintii copilului erau oameni seriosi,cu cariera si un program foarte incarcat,ea subdirectoare la o gradinita,si profesoara de muzica si el la pentagon.

i-am gasit din ziar.

si acum intrebarea,sa spunem ca nu ati putea lasa copiii vostri in grija parintilor ati apela la serviciile unei necunoscute?

pe aici la stiri a aratat unele care bateau copiii,parinti observand o schimbare in comportamentul copiilor au pus camera.

ce ati face? ati apela la serviciile unei necunoscute?chiar daca sotia ar sta acasa cu copiii si ati vrea o seara sa iesiti, cum si ce carinte ati cere de la persoana care v-a sta cu copilul dumneavoastra.ce masuri ati lua?

pot raspunde si cei care nu au copii.

Edited by julia23

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-ar fi greu sa angajez un baby sitter, avand in vedere ca eu insami am prestat si stiu cum e .. Fata se atasase mult de mine, dar mai aveam si altele de facut si ea era cam rasfatata si capricioasa si ma umpleam de nervi. Copilul nu ma vedea nervoasa, dar nu eram foarte relaxata si ma temeam sa nu-i transmit si ei starea mea. Sa fiu eu in locul parintelui.. probabil as prefera sa stau acasa eu, decat sa angajez pe cineva, mi-e frica sa-mi las copiii cu straini..

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am apelat niciodata la serviciile unei baby sitter si cred ca nici nu as face-o. De obicei iesim cu fetita sau apelez la o prietena in care am incredere. se cunosc multe cazuri in care copilul a fost maltratat de baby sitter :). Nu demult a fost un caz aici in care bona a omorat un copil de 9 luni. A facut o budinca si in loc de zahar a pus altceva si copilul a murit pana sa vina parintii. Poate e un caz aparte dar pe mine m-a marcat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
parintii copilului erau oameni seriosi,cu cariera si un program foarte incarcat,ea subdirectoare la o gradinita,si profesoara de muzica si el la pentagon. i

 

 

Ai lucrat ca au pair langa pentagon in State ???

 

 

Se mai angajeaza studenti din RO care vor sa mearga in tabere in munti cu baieti sa le invete metode de supravietuire !!! si orientare in caz ca se pierd ?!?!?!

 

Ma mir ca ai rezistat o luna !!! Eu nici o zi nu stateam dupa cum ai descris.

 

Am avut in San Diego o colega care a facut o scoala sa devina baby sitter cu acte si interview-a pentru copiii/clienti sa faca si ceva bani daca tot sta acasa cu ai sai doi copiii. Cand mama ii explica ce vrea de la un sitter, imi venea s-o bat !!!

Daca copilul ei da cu piciorul in sitter inseamna ca vrea pe olita !!!

 

Cand erau mici ai mei niciodata n-am angajat pe nimeni. Mergeam ziua unde puteam si eram acceptati cu toti !!!

Cert este ca n-am fost la nici un film sau local seara/noaptea dar nu pot sa reclam ca am pierdut ceva !!!

Ziua si copiii au avut experienta cum si ce se intimpla in localuri si n-am avut probleme cu ei deloc niciodata.

Au avut un program foarte bun cu ei dupa care ne ghidam, se culcau devreme seara ca devreme mergeau

la gradinita a doua zi ca eu lucram si mergeam la scoala.

 

N-as fi dat acele timpuri cu ei pentru nici un restaurant nocturn din lume !!! Mi se parea ca ne jucam !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am ars si eu cu o bona si de-atunci stam noi cu copii,cu schimbul,si iesim undeva doar cand se poate.Mai precis,a ajuns copilul meu sa faca pipi pe covoare ca nu-l lasa sa mearga nici la baie,il inchidea in camera sa doarma,ii dadea sa manance numai carne prajita,ca ii era greu sa-i pregateasca altceva.Mai multe mi-a facut si in 8 luni am renuntat ca si copilul era stresat.Nu as mai folosi bona pentru nimic in lume.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un job ca baby sitter ... si 4 copilasi pe care ii iubesc si ii ingrijesc, spun eu, foarte bine. Mama copiilor este psiholog, iar tatal este profesor. Din prima saptamana au avut incredere in mine ... poate le-a fost frica cu bebelusul pentru ca era foarte mic dar probabil ca nici nu aveau de ales ... Acum dupa 1 an nimic nu mi se pare greu. Nici la inceput nu a fost greu. Sincer nu as apela la baby sitter pentru ca sunt foarte atasata si as dori sa ii protejez de tot raul din lume ... :focus:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×