Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

SOLARUL - avantajele si dezavantajele lui...cat costa o sedinta...de cate e nevoie....care stie mai multe detalii..nu ar strica sa si le scrie...:)..sunt sigur k sunt multi la fel de curiosi k mine...efectele asupra pielii..si bineinteles durata unei sedinte...si cat timp este pastrat acest bronz artificial??

Share this post


Link to post
Share on other sites

stiu ca nu e sanatos deloc pt ca poti face cancer de piele. iar daca ai alunite sa ai grija; nu e bine sa le expui la raze atat de puternice.

daca totusi vrei sa mergi, la inceput e bine sa stai doar cateva minute, cam 5, iar dupa aceea, treptat, poti creste nr minutelor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

solarul nu este daunator pielii atat timp cat se fac doar 2-3 sedinte pt schimbarea nuantei pielii. dauneaza daca se fac sedinte dese si de lunga durata. eu am facut cu 2 sapt inainte de Craciun 5 min prima zi, a doua zi pauza, a treia zi iar 5 min, a patra zi pauza si a cincea zi am facut 10 min. acum arat parca am facut 3 zile de plaja.eu am platit 17 RON sedinta de 5 min si 32 RON sed de 10 min. si prefer solarul vertical in locul celui orizontal tip capsula.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parerile sunt impartite:unii afirma ca este daunator,altii nu.Cel mai bine este sa incepi prin expunerea treptata a pielii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum depinde si la ce tip de solar vrei sa te expui.Sant unele foarte slabe,altele destul de puternice adica cele turbo.Indicat nu este nici unul pt ca sant cancerigene si nu numai.Doctora mea ginecolog mi-a interzis solarul.Indiferent cat de bine este el sters sansele raman sa te infectezi cu vreo ciuperca..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu merg de 2 luni la solar si nu prea cred ca este daunator,adica cam orice in ziua de azi dauneaza.Oricum merg cam 100 min pana vine soarele klumea ca nu vreau sa ies afara in fusta si alba toata. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ceva ani de zile , inainte sa plec la mare cu ceva timp , incep sedintele la solar ... Imi place pt. ca nu se mai cojeste pielea si bronzul se pastreaza mult mai mult ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu as fi vrut sa am duc...dar cred ca sanatatea are prioritate.... se poate sa nu dauneze in mod VIZIBIL si IMEDIAT ...dar cu siguranta e cangerigen... defapt... inclusiv soaree de vara in perioada de la pranz e cancerigen..deci stati departe de orice raza ultravioleta si de solar... efectele se vad in timp...

Share this post


Link to post
Share on other sites

EEEE...daca stam sa ne gandim cate lucruri sunt daunatoare, cancerigene etc ar trebui sa stam inchisi in casa, sa mancam numai legume din gradina sau mai stiu eu ce. Eu profit de tot ce-mi place pe lumea asta...ca dupa ce mor nu mai pot sa fac nimic. :think:

Indiferent de piele, la inceput se sta putine minute la solar. Apoi, in functie de piele, se avanseaza treptat. Cel/cea care este acolo iti poate da sfaturi. Eu am citit si cateva pliante inainte. Anul trecut mi-am facut abonament ( la abon era 0.9lei/min) si ma duceam luni, miercuri, vineri iar in weekend pauza. Cam in 2-3 sapt am obtinut un bronz super, natural, care a persistat f mult timp.

Nu am patit niciodata nimic, n-am luat nicio ciuperca (se dezinfecta locul in fata mea). Am vazut ca exista si creme speciale care sa accentueze, sa prelungeasca bronzul la solar. Nu am folosit niciodata si se gasesc numai la solar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

in functie de solar,preturile pe minut incep de la 10 mii si se termina pe la 25.astea de 10 mii minutul nu sunt prea bune pentru ca nu sunt foarte puternice,ajungi sa stai si 40 de minue la ele,pe cand la un solar bun stai maxim 12.

la un solar bunicel,mediu,cu un abonament de 100 de minute eu m-am bronzat ceva insa nu am fost multumita.plus ca exista si riscul de cancer,insa intre solar si soare,solarul este mai putin rau.eu zic ca autorbronzantul este mai in avantaj pentru ca poti deveni foarte bronzata,repede si cu bani putini.l'oreal gel este f bun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×