Jump to content
Forum Roportal
scorpi_on

Transferuri

Rate this topic

Recommended Posts

Va propun un topic unde sa scrieti ce jucatori ar trebui sa cumpere echipele voastre preferate si ce jucatori ar trebui sa vanda.De asemenea....scrieti ce transferuri stiti ca s-au realizat in proportie de 100% indiferend daca sunt echipele din tara de la noi sau din strainatate.

 

Am sa raspund eu primul: Dinamo l-a achizitionat pe jucatorul Pandurilor Tg.Jiu Vranjkovici.Pentru el au platit suma de 250mii euro plus inca 3 jucatori.

Edited by scorpi_on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-ar placea daca s-ar intoarce Nico(mi-e foooooooarte dor de el!!!!!!!!!!!) la RAPID,e bine ca a venit Ganea dar Pele din Giulesti ar putea pleca la o echipa din Germania(nu-mi convine).Burdujan ar putea ajunge la Unirea Urziceni iar Vasilache la Ceahlaul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Transferurile de iarna efectuate de catre echipele din Liga lui Mitica:http://www.onlinesport.ro/fotbal/fotbal-intern/liga-1/1304/ro-mercato-iarna-2006-2007.htm :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Suntem in negocieri avansate, se poate spune ca Grozdanovski va veni la Rapid. Dupa Anul Nou vom stabili si ultimele detalii. Este un jucator care a corespuns profilului de jucator dorit de noi. Grozdanovski joaca mijlocas stanga, dar poate evolua si pe dreapta. Sosirea lui nu inseamna despartirea de Karamian, sper ca dupa Revelion sa semnam prelungirea contractului, in principiu ne-am inteles cu el. De fapt, sunt convins ca va continua la Rapid", a spus Zotta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deci pe tiganu' ala de caaramian il tineti nu?

 

 

Hai ca esti :crazy: :crazy: :tease:

Acum ceva timp ziceai ca Karamian e un jucator tare.Go and shoot yourself :focus:

 

FORZA RAPID :cheer: :roll: :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×