Sari la conținut
Forum Roportal
Fast_Lane

Jocuri gen Prince of Persia

Postări Recomandate

Ubisoft m-a impresionat cu Sands Of Time(SoT) in 2004. Atunci, ideea, personajele si realizarea artistica erau de tip nou. Unele partii chair erau facute cu neatentie, dar jocul era destul de bine gandit si era un Action/Adventure destul de bun si memorabil. Dupa SoT a aparut Warior Within... Din titlu si faptul ca jocul era acum Mature deducem ca in acest joc e clar vorba de mult mai multa violenta..., o idee destul de buna, precum si creearea FreeFormFighting-System-ului care este momentan unic. Insa, jocul a fost publicat cu o luna dupa timpul in care trebuia defapt sa apara, si cand toti credeau ca Ubisoft foloseste timpul sa perfectioneze jocul, ei defapt au scos un joc neterminat. Este plin de buguri, prea putin puzle-solving, si oferind mai multe cai, jucatorul se poate ratacii pe insula in care se petrece actiunea. Cel mai mult insa m-a enervat faptul ca trebuiai sa fii foarte atent, pentru a gasi upgraduri, despre care nici nu stiai cand ai inceput jocul. Fara acele upgraduri, nu primesti un final bun, ci doar unu mediocru... Conteaza insa ca povestea Printului este continuata, si sper ca aceea continuare sa apara si ea curand.

Cei care au incercat SoT si WW sunt invitati sa isi scrie parerile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar si mie mi-a placut mai mult Sands Of Time. Si doar pentru ca a fost mult mai bine lucrat. A fost ceva nou la vremea aceea dar ma asteptam totusi ca si WW sa fie cel putin la fel de bun mai ales cu noul sistem de lupta. Dar devine plictisitor pana la urma cand nu mai dai peste nimic nou! Devine monoton la un moment dat.

Dar astept Prince Of Persia 6 :roll:))))))))))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai totusi sa facem abstractie de bug-uri si alte alea!! PLS! Cei de la level nu au fost nici ei foarte impresionati! Eu unul m-am enervat al naibii la SoT! In schimb WoW mi-a oferit cateva ore (putine ce-i drept) de fight&run&jump(& fall cateodata :pee)! Si m-a convins sa il termin spre deosebire de SoT pe care la-am dezinstalat, acompaniind uninstall-ul cu injurii care mai de care mai grozave! I-as fi dat o nota mai buna, macar pentru story line si pentru engine-ul de lupta nou nout!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e foarte bun storylineul, dar unele parti la WW erau prea de tot. De exemplu, cand salvezi inainte de a te duce printr-un portal devii Sandwraith. Sau cand te duci in mechanical tower, te lupti repede cu un gigant auriu. Eu am trecut prin locul ala de inca vreo 2 ori sa ajung in turn, dar muzica tot se schimba, fara sa existe inamici..., sau nu mai vad pasarile care devin Crow-Man. Dar c conteaza e ca va aparea si Prince of Persia 3. Ca e 3, deoarece nu continua celalalte 3 PoP mai vechi...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dar c conteaza e ca va aparea si Prince of Persia 3. Ca e 3, deoarece nu continua celalalte 3 PoP mai vechi...

[snapbacca]25120[/snapbacca]

 

Pai a fost Prince Of Persia, Prince Of Persia 2, Prince Of Persia 3D, Prince Of Persia SoT, Prince Of Persia WW si abia acum urmeaza sa faca Prince Of Persia 3

 

::roll:: ::cat:: ::-:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

thief 3 = pop ? loool...vezi sa nu. daca vrei joace similare , iti recomand sa pui pana pe un ps2. si atunci mai vb. pe pc iti pot recomanda doar devil may cry 3 special pc version.

enjoy !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×