Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fire

Rimelul rezistent la apa ori cel care se spala usor???

Ce fel de rimel preferati?  

32 members have voted

 1. 1. Ce fel de rimel preferati?

  • Rezistent la apa...
   10
  • Normal...
   29


Recommended Posts

Oca, hai sa va vedem pe care il preferati si de ce??? imi pare rau ca intrebarea se refera numai femeilor....dar niciodata nu poti sa stii ce le place si barbatilor.( ori celor mai putin b.)

 

daca e nevoie mai raspund pe parcurs....(ceva detalii)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obisnuiam sa il prefer pe cel rezistent la apa pentru ma frecam la ochi fara sa imi dau seama si se intindea, dar era destul de greu de dat jos, ma frecam cu demachiant de imi cadeau genele si nu se ducea... :)

 

De vreo 2 ani folsesc rimel obisnuit, dar de buna calitate si nu am probleme - nu se intinde usor si se demachiaza mai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am pus si un chestionar... :) :) :)

Asa cum am afirmat intr-un alt post, il prefer pe cel normal... pentru ca nu-mi place sa-mi chinui genele la demachiat... desi e mult mai rezistent iar cand ploua nu ai probleme, rimelul rezistent la apa e foarte greu de indepartat... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa stii ca rimelul meu care nu e rezistent la apa sa-a comportat f bine si in timpul ploii: acum folosesc la'Oreal si inainte am avut MaxFactor. Sunt f multumita de amandoua. Sper ca nu e vreo problema ca am spus firma..

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu una cel mai tare rimel care la-am folosit pana acum afost cel de la maybelline volume' express turbo boost nu e rezistent la apa dar mie imi place cel mai moolt si cand plangi nu curge :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

prefer rimelul normal pentru ca nici mie nu imi place sa imi chinui genele, si nu cred ca exista cineva carui sa ii placa acest lucru :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am pus si un chestionar...  :)  :)  :) 

Asa cum am afirmat intr-un alt post, il prefer pe cel normal...

 

 

 

 

mersi ptr. chestionar, cred ca asta ma facut sa creez un topic.....din greseala am folosit odata un rimel rezistent la apa, of of of, cea mai mare greseala de cosmetica a mea......dar am invatat o lectie ... Am locuit in Seattle area pentru. mult timp si acolo cam ploua 300 zile din 365 si nu am avut probleme cu ploaia "sa'mi spele" rimelul, dar mi sa'a parut cel mai bun, mai ales daca se intimpla se vezi "Troy" la "un anumit timp" din luna :) :) :) :) :) :evil: :evil: :socca: :socca: :socca: :dee :dee :dee hey o observatie de'a mea....alifia care o dau pe linga ochi are retinol in ea(vit.A) si imi tine genele in "forma impecabila", nu ma supara alifia daca este aproape de "ochi", cum o supara pe o cumnata, lacrimeaza si o ustura ochii :!: :!: :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa a mea prima secunda de gandire, am aprobat existenta rimelului rezistent la apa. Ceea ce m-a facut sa ma indrept in aceasta directie a fost faptul ca un asemenea rimel imi ofera siguranta. Daca ploua? Daca ma incalzesc prea tare sau mai stiu eu ce?..

Dar... imi dau seama ca nu am avut mari probleme cu cele nerezistente la apa.. De fapt am avut eu o mica problema cu primul meu rimel... cand mi-am facut poza pentru buletin si afara ploua incredibil de tare.. :roll: dar trebusoara sa-a rezolvat datorita unui gemulet disponbil de la politie.. :cat:"

Acum am dat peste unul foarte dragut, si pentru gene lungi si pentru gene intoarse (ca am niste gene atat de maleabile incat imi vine sa urlu), care nu mi-a facut probleme nici macar cand am fost bagata cu capul in tort.. ::-: Deci e bine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:roll:

Buna. Eu sunt noua pe aici,e prima data cand intru.

Imi spun si eu parerea in leg. cu rimelul...

Mie imi place cel normal,dar durabil. De exemplu Estee Lauder, Magna Scopic. Rezista pe gene toata ziua,iar cana ma demachiez se duce usor. E super misto,face genele f lungi si dese....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×