Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
harald

Supermoderatori ?

Recommended Posts

Avea influienta un rahat! ;) Ce legatura are, le-a luat caiete pentru ca una e sa-i inveti sa pescuiasca si alta e sa le bagi in gura pestele.macar un singur copil tot pune burta pe carte si iesa din marlanie.. e si asta ceva!

Iar ca sa fiu ontopic, salariile profesorilor, sunt satifacatoare doar in momentul cand tu faci asta DE PLACERE si mai ai o afacere de care te ocupi in restul timpului.. Celelalte cazuri sunt cam tragice.

 

O să-mi permit să consider că aceste mostre de limbaj vulgar sunt deplasate şi pentru un utilizator obişnuit, nu numai pentru "Super-moderatori". Dacă ăsta e modul

Share this post


Link to post
Share on other sites
O să-mi permit să consider că aceste mostre de limbaj vulgar sunt deplasate şi pentru un utilizator obişnuit, nu numai pentru "Super-moderatori". Dacă ăsta e modul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops :tease:

Atunci tu Marlboro trebuia sa fii demult stafie, decapitat, tras pe roata, calcat de camion, aruncat la lei, resuscitat, si apoi de la capat.

 

Revenind on-track.

Nu este - intr-adevar - un exemplu dintre cele mai fericite, de limbaj. Dar cred ca am vazut si specimene mai urate. Insa, vezi tu Harald, legiuitorul atent, nu exista nici un regulament care sa vizeze moderatorii sau super-moderatorii. Am rascolit forumul in cautarea unuia. De obicei cand apar asemenea probleme, dai cu PMul in nenea admin :crazy:

 

Deci, cine ridica primul piatra contra Dulcicai? Sau a altor super-moderatori?

Share this post


Link to post
Share on other sites

DETIN SOLUTIA: FACETI-MA PE MINE MODERATOR!!! O SA-I POPESC PE TOTI! PROMIT! ASA SA-MI AJUTE D-ZEU!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oops :P

Atunci tu Marlboro trebuia sa fii demult stafie, decapitat, tras pe roata, calcat de camion, aruncat la lei, resuscitat, si apoi de la capat.

perfect de acord :crazy: dealtfel am si propus asa ceva ... eu nu am nimic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Regulamentul forumului Roportal:

 

Reguli generale

 

- Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati www.dexonline.ro . Engleza poate fi folosita doar in categoria: English Forum

 

- Incercati sa faceti o viata usoara partenerilor de forum si scrieti corect fara a folosi prescurtari de chat: "k" in loc de "ca", "dak" in loc de "daca" (mie cel putin imi este foarte greu sa urmaresc astfel de mesaje);

 

- Mesajele care nu pot fi urmarite sau sunt ambigue pot fi sterse fara preaviz;

 

- Evitati sa puneti zeci de smile-uri / emoticonuri unul dupa altul sau ca acestea sa alcatuiasca peste 50% din caracterele din mesaj.

 

- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari.

 

- Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutoooor!" si nu folositi exclusiv MAJUSCULE.

 

- Mesajele trebuie sa fie la subiect. Exista desigur exceptii, dar as aprecia daca nu ati face o regula din ele. Aveti o categorie Offtopic unde va puteti desfasura in voie. Mesajele offtopic vor fi sterse fara avertisment (nu mai scrieti doar pentru a scrie, scrieti doar daca aveti ceva de spus).

 

- In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.

 

- Nu cred ca e nevoie sa corectam toate greselile de ortografie ale celorlalti utilizatori dar fiecare ar trebui sa reciteasca mesajele inainte de a le trimite.

 

- Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. (valabil si pentru pm)

- Cei care aduc injurii la adresa altor membrii vor primi ban 1 zi; daca se repeta ban permanet (daca faptele sunt grave se trece peste prima etapa);

- Nu raspundeti la injurii cu injurii, aratati-mi mesajul si voi lua eu masurile necesare, daca faceti acelasi lucru veti suporta consecintele;

 

- Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori.

 

- Semnatura poate contine 1-2 linii de text cu font normal si 1-2 link-uri exterioare forumului. Ea nu poate contine imagini.

 

- In cazul in care doriti sa promovati ceva aveti o categorie special creata pentru asa ceva. Reclamele sunt permise doar in aceasta categorie sau in semnatura in limita bunului simt.

 

- Daca nu respectati aceste reguli moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz mesajele incriminate. In cazul utilizatorilor recalcitranti masurile pot merge pana la suprimarea dreptului de a trimite mesaje.

 

- Nu induceti in eroare ceilalti utilizatori prin utilizarea mai multor conturi. Cei prinsi vor fi banati.

 

- Raspunderea juridica pentru continutul mesajelor dvs. va revine in exclusivitate.

 

- Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea Roportal.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.

 

2. Regulile moderatorilor

 

- Sa vegheze la buna activitate a forumului.

 

- Sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica categoriei in locul indicat pentru acel tip de mesaj.

 

- Sa modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, sau care nu reflecta natura subiectului.

 

- In cazul in care se modifica un mesaj de catre un moderator acesta este obligat sa treaca modificarile facute intr-un paragraf nou dupa cuvantul EDIT rosu sa se semneze si sa dateze editarea.

 

- cei care abuzeaza vor suporta consecintele actiunilor lor.

 

3. Conditii necesare prentru a deveni moderator

 

- Sa ai o prezenta regulata pe acest forum.

 

- Sa ai un minim de cunostiinte pe domeniul care vrei sa il moderezi.

 

- Sa ai un minim de 20 de mesaje scrise pe tematica dorita pentru moderare.

 

- Sa ai un comportament si un limbaj civilizat pe forum si fata de ceilalti utilizatori.

 

- Sa te implici in dezvoltarea acestui forum prin crearea de noi subiecte interesante.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am impresia ca imaginatia ta, harald, merge prea departe. Am inteles, "rahat", nu este frumos. :roll:

Dar nu e nimic neobisnuit in a folosi figuri de stil cu "peste". Nu stiu la ce te duce pe tine cu gandul, ideea era de vanatoare.. nimic mai mult!! :yahoo: Ce-am putut sa rad.. nu intreb nimic de IQ, repet doar, era o expresie, ziceam ca ii dai unui copil undita si-l inveti sa prinda peste nu i-l bagi in gura (PESTELE gata prins!!) .. Adica ca in povestea aia cu posmegii, dar nu continui... ca iar o iei pe aratura :cheer:

 

App, de ce am impresia ca nu-ti sunt prea simpatica? Si de ce ar avea cineva impresia ca a fi moderator e o mare REUSITA??? :roll:

Get a life!! (On the internet.. :crazy: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doamne, oameni buni, poate sunt si alte lucruri mai interesante de discutat...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am impresia ca imaginatia ta, harald, merge prea departe. Am inteles, "rahat", nu este frumos. :cheer:

Dar nu e nimic neobisnuit in a folosi figuri de stil cu "peste". Nu stiu la ce te duce pe tine cu gandul, ideea era de vanatoare.. nimic mai mult!! :P Ce-am putut sa rad.. nu intreb nimic de IQ, repet doar, era o expresie, ziceam ca ii dai unui copil undita si-l inveti sa prinda peste nu i-l bagi in gura (PESTELE gata prins!!) .. Adica ca in povestea aia cu posmegii, dar nu continui... ca iar o iei pe aratura :sorry:

..................

Get a life!! (On the internet.. :unknw: )

App, de ce am impresia ca nu-ti sunt prea simpatica?

Pentru că nu ştii să scrii (corect gramatical) şi pentru că eşti vulgară

Edited by harald

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×